Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για ένα καλύτερο site

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ξερεις τι , μ αρεσει η πλακα και να γελαμε , αλλα σε καθε στατους ειδικα πριν λιγες μερες, φιλε ανοιξε θεμα δε γινεται ετσι , οχι προσβολες μεσω πμ ο νοων νοείτο και λοιπα , σε ΚΑΘΕ στατους! τις τελευταιες μερες εχουν ηρεμησει τα πραγματα αλλα για ποσο;

Μηπως να υπαρξει status moderator ? :P αλλα τι, θα ειναι στο ποδι συνεχεια για τη καθε τρολιά ;!! :/

Ο κάθε χρήστης είναι "moderator" του δικού του status.

Έχει την ελευθερία να διαγράφει απαντήσεις, να το κλειδώνει (& προστατεύει) & γενικά να το διαχειρίζεται κατά βούληση όσο δε παραβαίνει τους κανόνες του φόρουμ. Αυτό νομίζω αρκεί.

Από εκεί και πέρα, μέσα στα νήματα και τις συζητήσεις νομίζω πως οι moderators δεν θέλουν και πολλές συστάσεις για να κάνουν το αυτονόητο αν και πιστεύω πρώτα εξαντλούν κάθε περιθώριο ανοχής πριν προβούν σε ενέργεια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ο κάθε χρήστης είναι "moderator" του δικού του status.

Έχει την ελευθερία να διαγράφει απαντήσεις, να το κλειδώνει (& προστατεύει) & γενικά να το διαχειρίζεται κατά βούληση όσο δε παραβαίνει τους κανόνες του φόρουμ. Αυτό νομίζω αρκεί.

Καλά, τι άκυρο και τούτο..

Χθες έβαλε η πεταλουδίτσα πώς τη λένε ένα βίντεο που ελευθέρωσαν κάτι χιμπαντζήδες ή κάτι τέτοιο μετά από 30 χρόνια που τους είχαν για πειράματα.

Παραθέτω ένα link με pros & cons του animal experimentation και το έσβησε.

Τι φασισμός είναι αυτός;

Καλά γιατί ασχολήστε και σας ενοχλεί το τρολάρισμα με τα status? Εγώ δεν το παρατήρησα καν και δεν ενοχλήθηκα καθολου γιατί δεν τα βλέπω καν. Ασχολούμαι αποκλειστικά και μόνο με το forum χωρίς τα status όπως και παλιά και σε αυτά δεν πέφτει καν το μάτι μου.

Οπότε ας τρολάρουν κι ας κάνουν ότι θέλουν.

παιδα θα μπορουσαμε να δημιουργησουμε ενα ηλεκτρονικο καταστημα insomnia.οπου να πωλουνται μεταχειρισμενοι,καινουργοι υπολογιστες.υπολογιστης κοματι κοματι οπως σε καταστηματα οπως το πλαισιο και πολλα αλλα σχετικα με αυτα.

Προτείνω στην αναζήτηση μηνυμάτων ή θεμάτων συγκεκριμένου χρήστη να υπάρχει ταξινόμηση ανα ημερομηνία δημοσίευσης.

Είναι πολύ χρήσιμο για να βρίσκεις εύκολα θέματα η μηνύματα που δημοσίευσες στο παρελθόν.

Υπήρχε παλιά η δυνατότητα. Θεωρώ απαράδεκτο να μην υπάρχει.

Έσβηνα ειδοποιήσεις για κανα 5λεπτο. Έχω επανελημμένα επισημάνει την μη πρακτικότητα της διαχείρησης ειδοποιήσεων αλλά ούτε εισακούσθην ούτε δέχθηκα κάποια θετική, αρνητική, ενδιάμεση έτσι για να ξέρω τουλάχιστον πως φάνηκε η πρότασή μου ή αν είναι δυνατή ή επιθυμητή η υλοποίησή της. Αναρωτιέμαι αν έχει νόημα να ξαναπροτείνω κάτι.

Ελπίζω να μην δεχτώ κάποια απάντηση πως δεν γίνεται να δίνονται απαντήσεις στις προτάσεις λες και γίνονται δεκάδες την ημέρα.

Εγω φιλοι μου εχω αντιμετωπισει τοσο καιρο με το pc μου που προσπαθουσα να το πουλησω μεσω των δωρεαν αγγελιων τα πανδεινα ,και οταν λεω πανδεινα εννοω την συμπεριφορα του εκαστοτε χρηστη που δηλωνει ενδειαφερον και επικοινωνει μαζι σου.

Δεν ειναι δυνατον ρε παιδια 7 στους 10 να απαιτουνε ναι καλα ακουσατε απαιτουνε να τους δωσεις κατι στην τιμη που θελουνε ενω εσυ εχεις επιλεξει ποσο θελεις να το δωσεις κτλ..εχω επικοινωνισει και εγω και εχω ζητησει σε πολλες περιπτωσεις καποια εκπτωση αλλα δεν εχω φτασει ποτε στο σημειο να απειλω ειτε σαν τρολ,ειτε πραγματικα αμα δεν γινεται η δουλεια μου...οποτε εγω εν μεσω τετοιων πιεσεων σταματησα να προσπαθω να πουλησω και το βλεπω το site μονο σαν πηγη ενημερωσης και τιποτα παραπανω..πιστευω και εκφραζω μονο την δικη μου γνωμη οτι θα επρεπε να υπαρχει μεγαλυτερος ελεγχος οσον αφορα το κομματι της λειτουργιας των αγγελιων....

Μπορείς να μπεις στο νήμα Πόσο να πουλήσω / αγοράσω ένα... και να ρωτήσεις πόσο περίπου πιάνει ένα σύστημα/part.

Το νήμα αυτό υφίσταται γιατί παρόλο που ο καθένας πουλάει όσο θέλει, υπάρχει σε ένα μεγάλο βαθμό αντικειμενική κοστολόγηση ενός μεταχειρισμένου προϊόντος.

Αν ρωτήσεις λοιπόν και οι απαντήσεις που θα πάρεις δε σου αρέσουν, καταλαβαίνω για ποιο λόγο δυσκολεύεσαι τόσο να πουλήσεις κάτι.

Συμφωνώ κι εγώ πάντως για τον έλεγχο των αγγελιών, δε μπορώ να βλέπω να πουλάνε όσο γουστάρουν απλά επειδή τόσα χρειάζονται.

Μα δεν εχω προβλημα στο πουλημα, εχω προβλημα με μερικους αισχρους αγοραστες,οι οποιοι βαμπιρ να σε πιουνε το αιμα...τεσπα το διαβασα το θεματακι και να σου πω δεν νομιζω οτι το ειχα υπερκοστολογησει το συστηματακι μου...το αντιθετο, εκανα και εκπτωση και δωρεαν εγκατασταση στο χωρο του αγοραστη αν το επαιρνε ολο...

Edit:Και υστερα και το αλλο, ειχα βαλει το τηλεφωνο μου σε αγγελια και με περνανε τηλεφωνο να με κανουνε φαρσες, με αθηναικα νουμερα και δεν ξερω γω τι...πιο πολυ γελασα να σας πω την αληθεια σε αυτες τισ φαρσεσ γιατι οι επιδοξοι φαρσερ ητανε μαλλον και φιλοι γιατι ειχανε και οι 2 τους πληρη ελλειψη χιουμορ και μονο βρισιες ξερανε να λενε...:P

Μα δεν εχω προβλημα στο πουλημα, εχω προβλημα με μερικους αισχρους αγοραστες,οι οποιοι βαμπιρ να σε πιουνε το αιμα...τεσπα το διαβασα το θεματακι και να σου πω δεν νομιζω οτι το ειχα υπερκοστολογησει το συστηματακι μου...το αντιθετο, εκανα και εκπτωση και δωρεαν εγκατασταση στο χωρο του αγοραστη αν το επαιρνε ολο...

Edit:Και υστερα και το αλλο, ειχα βαλει το τηλεφωνο μου σε αγγελια και με περνανε τηλεφωνο να με κανουνε φαρσες, με αθηναικα νουμερα και δεν ξερω γω τι...πιο πολυ γελασα να σας πω την αληθεια σε αυτες τισ φαρσεσ γιατι οι επιδοξοι φαρσερ ητανε μαλλον και φιλοι γιατι ειχανε και οι 2 τους πληρη ελλειψη χιουμορ και μονο βρισιες ξερανε να λενε... :P

Είδα την αγγελια σου και έχεις ψηλές τιμές...

Ρώτα στο thread που σου είπε ο phanispal πόσο να πουλήσεις το κάθε κομμάτι...

(Διαφορετικα μην γκρινιάζεις...)

@crazyboy2

Το τηλέφωνο σου το έβαλες με δικιά σου ευθύνη.

Γιατί παραπονιέσαι για φάρσες όταν το παραθέτεις δημόσια;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...