REDODIN7 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 βαλτους στη λίστα αγνόησης και δεν θα ξέρεις αν σε κάνουν quote Πως γυνετε αυτο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 δεν θα βλέπεις posts τους, οπότε δεν θα ξέρεις αν σου απαντάνε ή όχι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDODIN7 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 ναι είναι... use the ignore list Luke... Μπορεί και να έχεις δίκιο και να έχω μπερδευτεί από δυνατότητες που υπάρχουν σε κοινωνικά δίκτυα για αυτό να μου φαίνεται λογικό. Υ.Γ Πάντως αν τελικά είναι όντως τεχνικά ακατόρθωτο βρήκα άλλη πολύ απλή και γρήγορη λύση.......κάντε με moderator δεν θα βλέπεις posts τους, οπότε δεν θα ξέρεις αν σου απαντάνε ή όχι... Χαχαχα αυτο το καταλαβα Εννοω απο που το κανω μεσα απο τις ρυθμισεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MJBulls23 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Φερτε πισω το παλιο quote system. Τωρα ΚΑΙ(σε ενα μεγαλο ποσοστο περιπτωσεων) δεν μπορεις να γραψεις απο κατω και πρεπει να πατησεις το κουμπι που το κανει να γραφεις σε μορφη κωδικα οπως ηταν παλια να βαλεις εναν χαρακτηρα και να γραψεις, μετα να ξαναπατησεις το κουμπι και να γραψεις ο,τι θελεις, ΟΥΤΕ μπορεις να σπασεις ενα quote σε πολλα μερη εκτός και παλι αν πατησεις το προαναφερθεν κουμπι και το κάνεις εισαγωντας δικα σου [quοte][/quοte] tags. Αλλά για ποιον λογο να πρεπει να πατησεις ενα κουμπι για να το κάνεις αυτο και μετα να πρεπει να το ξαναπατησεις(και πρεπει να το ξαναπατησεις αφου οταν εισαι σε εκεινο το mode δεν λειτουργουν τα υπολοιπα)?? Για να κάνεις κατι που πριν το εκανες κατευθειαν?? Τραγικο. Εκτός αυτου σημερα που προσπαθησα να απαντησω κανοντας quote εχοντας πατημενο και το κουμπι και εβρισκομενος δηλαδη σε λειτουργια "κωδικα", και γραφοντας τα ολα σωστα κλεινοντας ολα τα quote κλπ, και παλι οταν ποσταρα το μηνυμα τα εκανε ανω κατω. Πρωτη φορα αυτο. Ε τραγικη κατασταση. Ελπιζω καποτε να λυθουν ολα αυτα. Οσο παει και χειροτερα με λιγα λογια.... Η εμφανιση εγινε τραγικη στην τελευταια αλλαγη αλλά κλεινεις τα ματια. Αλλά αυτο με τα quote ειναι ΤΡΑΓΙΚΟ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Εννοω απο που το κανω μεσα απο τις ρυθμισεις ?My Settings->Ignore Preferences Φερτε πισω το παλιο quote system.όταν γράφεις ένα post ο editor πάνω αριστερά έχει ένα κουμπί που μοιάζει με διακόπτη, disable it... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MJBulls23 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 My Settings->Ignore Preferences όταν γράφεις ένα post ο editor πάνω αριστερά έχει ένα κουμπί που μοιάζει με διακόπτη, disable it... Εσυ παλια ησουν εξυπνος, τι εγινε τωρα/σημερα? Hint: το "κουμπι" που αναφερω συνεχως στο πανω μηνυμα μου ειναι αυτος ο διακοπτης που λες. Αυτο λεω τοση ωρα!! Οτι: ΤΩΡΑ πρεπει να το παταω και 2 φορες κιολας(μια αρχικα και μια μετα για να επιστρεψω και να μπορω να βαλω εμοτικονς κλπ) για να σπασω το quote σε πολλα, ενω ΠΡΙΝ δεν χρειαζοταν! ΤΩΡΑ πρεπει να το παταω και 2 φορες κιολας(μια αρχικα και μια μετα για να επιστρεψω και να μπορω να βαλω εμοτικονς κλπ) για να μπορω να γραψω μερικες φορες κατω απο το quote που κανω(γιατι μερικες φορες δεν με αφηνει-οχι παντα) σε πολλα, ενω ΠΡΙΝ δεν χρειαζοταν! Και σαν να μην εφταναν αυτα σημερα εκανα ενα quote και μου εβγαλε οτι να'ναι. Και δεν μπορουσα να το διορθωσω! Εκλεισα ολα τα quote τα εκανα ολα σωστα αλλά αυτο δεν τα εκανε σωστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 έκανα πριν λίγο account στο FB, έπεσε το iq το έχω μονίμως disabled και δεν μου έχει συμβεί αυτό που λες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MJBulls23 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 έκανα πριν λίγο account στο FB, έπεσε το iq το έχω μονίμως disabled και δεν μου έχει συμβεί αυτό που λες... Εχει συμβει(το 1ο που αναφερω) σε αρκετους αλλους ομως απο οτι βλεπω. Και σε εμενα δεν συμβαινει παντα αλλά συμβαινει στο 20% των περιπτωσεων περιπου. Περι του 2ου ομως? Πως σπας το quote σε πολλα μερη με disabled τον διακοπτη? Πατωντας ΕΝΤΕΡ μερικες φορες δουλευει μερικες οχι. Το πατερν απο οτι καταλαβα ειναι οτι αν ο αλλος εχει αφησει κενη γραμμη δεν μπορεις. Ασε που αν πας να σβησεις το πρωτο μερος του μηνυματος καποιου μεσα στο quote, ωστε να κάνεις quote αυτο που θελεις, τοτε φευγει το quote! Το 3ο προβλημα που περιεγραψα συνεβη πρωτη φορα σημερα. Γενικα τελειως τραγικος ο νεος editor για αυτο και αποφασισα να μην τον ξαναχρησιμοποιησω και να γλιτωσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Προτείνω να κάνετε κάτι για τα trolls που πληθαίνουν επικίνδυνα, ειδικά στο status.Θα συμφωνήσω.Περισσότερο, είναι αυτοί που γράφονται,ανοίγουν ένα θέμα για να προωθήσουν τη δουλειά ή να κάνουν τη δουλειά τους και ύστερα...μην τον είδατε! Ίσως θα έπρεπε,να έχεις έναν ορισμένο αριθμό μηνυμάτων και ύστερα να μπορείς να ανοίξεις θέμα.Ας ξεκινήσουμε από εκεί,μπας και αποθρασυνθούν όσο γίνεται οι trollistas. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
artshadows Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 ρε παιδια να το πουμε insogrinia το φορουμ του παει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Πολύ έξυπνο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 με τα τρολινγκ στα στατους συμφωνω και εγω να γινει κατι ! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Κάτι paparaser (pun intended) και λοιποί πρέπει να πάρουν πόδι, δε γίνεται αλλιώς. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 ξερεις τι , μ αρεσει η πλακα και να γελαμε , αλλα σε καθε στατους ειδικα πριν λιγες μερες, φιλε ανοιξε θεμα δε γινεται ετσι , οχι προσβολες μεσω πμ ο νοων νοείτο και λοιπα , σε ΚΑΘΕ στατους! τις τελευταιες μερες εχουν ηρεμησει τα πραγματα αλλα για ποσο;Μηπως να υπαρξει status moderator ? αλλα τι, θα ειναι στο ποδι συνεχεια για τη καθε τρολιά ;!! :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Το θέμα είναι ότι γενικότερα έχει ξεφύγει το πράγμα, είχε ανοιχτεί και σχετικό νήμα στο Μπλα Μπλα πριν κανα μήνα, αλλά δε βγήκε άκρη. Άλλοι συμφωνούν, άλλοι λένε γυρνάμε απ' τη δουλειά και θέλουμε να κάνουμε χαβαλέ να περάσει η ώρα, κλάιν μάιν. Απλά έχει αλλάξει ο κόσμος και το επίπεδο (προς τα κάτω έχω την εντύπωση) και δεν ξέρω αν γίνεται κάτι γι' αυτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις