Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για ένα καλύτερο site

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε κάθε πώληση/ανταλλαγή,κυρίως ανταλλαγή να αναφέρουν οι χρήστες την περιοχή τους δίπλα στην αγγελία τους έτσι ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να ανταλλάξει κάτι να στέλνει άμεσα pm κι όχι να περιμένει απάντηση επειδή ο χρήστης που πουλάει είναι από διαφορετική περιοχή και δεν δίνει σημασία στο pm.πχ εγώ είμαι από Χαλκιδική και βρίσκω κάποιον που πουλάει η κάνει ανταλλαγή ένα iphone που με ενδιαφέρει και είναι από Θεσσαλονίκη.θα έστελνα άμεσα pm σε αυτόν παρά σε κάποιον που δεν αναφέρει από που είναι.

Έχει προταθεί αυτό το πράμα 800 φορές αλλά δεν βλέπω να λήφθηκε υπόψιν.

Και μια δυνατότητα ταξινόμησης με τιμή/περιοχή/... καλή θα ήταν.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μια παράκληση και απο μένα για επανενεργοποίηση του tapatalk. Εμείς οι λίγοι χρήστες blackberry , δέν εχουμε mobile πρόσβαση στο φορουμ. H εστω φτιάξτε μία εφαρμογη για BBOS

Ευχαριστώ

Δημήτρης

Το έχω ξανά-αναφέρει και εγώ και μάλιστα έχω δώσει και link με οδηγίες εγκατάστασης του tapatalk από τον admin του forum.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Προτεινω ανεπιφυλακτα να εχουμε το δικαιομα να απογορευουμε σε καποιους χρηστες να κανουν quote σε αυτα που λεμε.

Μερικοι χρηστες το κανουν συνεχεια μονο και μονο για να προσβαλουν και να βριζουν.

Προτεινω ανεπιφυλακτα να εχουμε το δικαιομα να απογορευουμε σε καποιους χρηστες να κανουν quote σε αυτα που λεμε.

Μερικοι χρηστες το κανουν συνεχεια μονο και μονο για να προσβαλουν και να βριζουν.

Ελεος.

Κάνε report αν σε προσβάλουν.

Ελεος.

Κάνε report αν σε προσβάλουν.

Αυτό κάνω αλλα καταντάει κουραστικό δεν μπορώ κάθε τρεις και λίγο να βλέπω τον κάθε πικραμένο να μου την λέει και να κάνω συνεχεια report.

Αυτό κάνω αλλα καταντάει κουραστικό δεν μπορώ κάθε τρεις και λίγο να βλέπω τον κάθε πικραμένο να μου την λέει και να κάνω συνεχεια report.

Εξάλλου δεν μπορεί ούτε καν πρακτικά να εμποδιστεί αυτό. Κάποιος μπορεί να κάνει quote manually.

Συνέχισε με reports, εξάλλου αν κάποιος κάνει μια σοβαρή παράβαση ή κάνει πολλές επανελημμένα θα διαγραφεί.

Ε πόσοι είναι πια αυτοί που σε ενοχλούν και πόσα reports έχεις κάνει και κουράστηκες.

πολλά θες Odin, κάνε reports ή μην postάρεις...

Δεν νομιζω να ειναι παραλογο αυτο που λεω.

Εξάλλου δεν μπορεί ούτε καν πρακτικά να εμποδιστεί αυτό. Κάποιος μπορεί να κάνει quote manually.

Συνέχισε με reports, εξάλλου αν κάποιος κάνει μια σοβαρή παράβαση ή κάνει πολλές επανελημμένα θα διαγραφεί.

Ε πόσοι είναι πια αυτοί που σε ενοχλούν και πόσα reports έχεις κάνει και κουράστηκες.

2-3 ειναι αλλα ενας ειναι ο χειροτερος παιζει να εχω κανει και 10 ρεπορτς.

2-3 ειναι αλλα ενας ειναι ο χειροτερος παιζει να εχω κανει και 10 ρεπορτς.

θεωρητικά όταν κάποιος υποπίπτει σε πολλές συνεχόμενες παραβάσεις διαγράφεται.

• Super Moderators

Αν οι αναφορές ευσταθούν, ναι. Το ότι κάποιος στέλνει αναφορά, όμως, δε σημαίνει απαραιτήτως ότι συντρέχουν βάσιμοι λόγοι παρέμβασης κάποιου συντονιστή. Γενικά μιλώντας, όχι ειδικά.

Από εκεί και πέρα, λυπάμαι που το λέω, πέραν των τεχνικών δυσκολιών που θα είχε η εφαρμογή μιας τέτοιας δυνατότητας (με την όποια χρησιμότητα θα μπορούσε να έχει να παρακάμπτεται πανεύκολα όπως σωστά επισημαίνεται νωρίτερα με το "manual quote") η πρόταση που συζητιέται στα τελευταία μηνύματα είναι παντελώς ανεδαφική επί της ουσίας του "προβλήματος". Δημόσια γράφουμε, δικαίωμα του καθενός να σχολιάσει, εφόσον το πράττει σύμφωνα με τους όρους χρήσης. Ήδη υπάρχει η δυνατότητα να "αγνοεί" ο κάθε χρήστης άλλα μέλη που για τον όποιο λόγο τον ενοχλούν. Δεν είναι δυνατό να επιβάλει στους άλλους να τον "αγνοούν".

Όποιος δε θέλει να αναπαράγονται τα σχόλιά του, γράφει σε ημερολόγιο, όχι σε forum.

• Like 4

Αν οι αναφορές ευσταθούν, ναι. Το ότι κάποιος στέλνει αναφορά, όμως, δε σημαίνει απαραιτήρως ότι συντρέχουν βάσιμοι λόγοι παρέμβασης κάποιου συντονιστή. Γενικά μιλώντας, όχι ειδικά.

Από εκεί και πέρα, λυπάμαι που το λέω, πέραν των τεχνικών δυσκολιών που θα είχε η εφαρμογή μιας τέτοιας δυνατότητας (με την όποια χρησιμότητα θα μπορούσε να έχει να παρακάμπτεται πανεύκολα όπως σωστά επισημαίνεται νωρίτερα με το "manual quote") η πρόταση που συζητιέται στα τελευταία μηνύματα είναι παντελώς ανεδαφική επί της ουσίας του "προβλήματος". Δημόσια γράφουμε, δικαίωμα του καθενός να σχολιάσει, εφόσον το πράττει σύμφωνα με τους όρους χρήσης. Ήδη υπάρχει η δυνατότητα να "αγνοεί" ο κάθε χρήστης άλλα μέλη που για τον όποιο λόγο τον ενοχλούν. Δεν είναι δυνατό να επιβάλει στους άλλους να τον "αγνοούν".

Όποιος δε θέλει να αναπαράγονται τα σχόλιά του, γράφει σε ημερολόγιο, όχι σε forum.

Δεν ειναι ετσι οπως τα λες ναι μεν ειμαστε σε φορουμ αλλα καποια ατομα δεν τα γουσταρουμε και δεν μας γουσταρουν αν λοιπον δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα τοτε πολυ πιθανον να εχουμε πολλα flaming στο μελλον γιατι ανθρωποι ειμαστε και εχουμε τα ορια μας.

Και στο τελος πολυ πιθανον να την πληρωσει αυτος που δεν φταει δυστηχως.

Υπαρχουν τροποι να γυνεις αρκετα ενοχλητικος χωρις να παραβιαζεις παντα τους κανονες!

Μπορείτε να φτιάξετε τον αριθμό εμφανίσεων στις αγγελίες να είναι ο πραγματικός αριθμός επισκεπτών που την είδαν? πχ άμα κάνω συνέχεια reload πάνω από μια αγγελία αυξάνεται ο αριθμός εμφανίσεων...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...