Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για ένα καλύτερο site

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Προσωπικα το βρισκω αχρηστο feature, ασε που πιστευω πως θα ηταν ζητημα ωρων απο τη στιγμη που θα αρχιζε κατι τετοιο να γεμιζε με αναζητησεις σπασμενων οτιδηποτε, μπινελικια και σπαμ.

Plus οπως ειπε ο GeorgeMan θα μειωνε την κινηση του φορουμ καθως πολλοι θα ζητουσαν απαντησεις στα θεματα που αντιμετωπιζουν μεσω του τσατ. Οπως γινεται και στα status πολλες φορες.

Προσωπικη αποψη το παραπανω ε, οχι επισημη θεση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ήδη πολλοί χρησιμοποιούν το status στην κεντρική του forum εν είδει chat, για απορίες που κανονικά θα έπρεπε να μπουν στο forum. Αν βάλουμε και επισήμως chat, καλύτερα να το κλείσουμε το forum!

• Like 5

το Live Chat ελαφρένει κατά πολύ τα off topic, και φυσικά είναι πιο άμεσο. δεν αντικαθηστά με τίποτα το φόρουμ, είναι απλά μία μικρή προέκτασή του. είναι κάτι που το έχω "ζήσει" σε φόρουμ του εξωτερικού και λειτουργεί πολύ θετικά. εξαρτάται φυσικά κι από την εκάστοτε παιδεία των χρηστών!

Εδώ ήδη γράφουν το πρόβλημά τους στο status και περιμένουν λύση, άλλο που τους λέμε να ανοίξουν νέο νήμα.

Φαντάσου με το live chat τι θα γίνεται.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδώ ο άλλος θέλει να το κάνει fb το site, να μπει & τσατ... δε το κλείνουμε καλύτερα λέω 'γω;

Επεξ/σία από άδικος
  • Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το να προτείνω διαφορετικό τρόπο υπολογισμού του μέγιστου επιτρεπτού αριθμού δημοσίευσης αγγελιών είναι λέτε άσκοπο?

Θα μπορούσε το κάθε μέλος να έχει το δικαίωμα δημοσίευσης των 2 αγγελιών ανά εβδομάδα + 1 επιπλέον για κάθε 1 μήνα ή έστω Χ μήνες μη χρήσης της δυνατότητας δημοσίευσης αγγελιων, για τους τελευταίους Ψ μήνες (για να μην μαζευτεί μεγάλος αριθμός).

Με μια συνάρτηση υπολογισμού τέτοιου είδους

και αποτρέπεις τους εμπόρους και γλιτώνεις να κάνεις το site μαγαζί του καθενός, εχοντας ένα όριο (μιας και αυτοί δεν θα έχουν μήνα χωρίς δημοσίευση)

και διευκολυνεις έναν normal χρήστη που δεν βάζει συχνά αγγελίες αλλά έτυχε ένα διάστημα να θέλει να βάλει πάνω από 2 σε μια βδομάδα και να μην μπορεί.

Μπορεί για τους διαχειριστές να μην φαίνεται σοβαρό ζήτημα για να ασχοληθούν τόσο αλλά νομίζω η διευκόλυνση των καλών χρηστών σε κάθε ζήτημα δεν είναι κάτι ασήμαντο σε καμία περίπτωση.

Επεξ/σία από funbreaker

Εδώ ο άλλος θέλει να το κάνει fb το site, να μπει & τσατ... δε το κλείνουμε καλύτερα λέω 'γω; ΟΥΣΤ!

Ο καθένας κατεβάζει τη πρότασή του κύριε "άδικος", ανοιχτό θέμα είναι και ο καθένας προτείνει ελεύθερα. Δεν θα σου άρεσε σε καμιά περίπτωση να κρίνουν τοιουτοτρόπως και οι άλλοι τις ιδέες ή τα σχόλια σου. Και ούτε είσαι αυτός που θα αποφασίσει για το ποιες ιδέες θα υλοποιηθούν. Λίγο όμορφα.

@chrisSerres:

Μη το παίρνεις προσωπικά. Το ουστ πήγαινε γενικά σε όλες αυτές τις παρεμφερείς ιδέες περί fb & social media.

Δεν έχω την ικανότητα & διάθεση να λογοκρίνω κανένα ούτε την αυταπάτη πως μπορώ να το κάνω.

Δεν θα σου άρεσε σε καμιά περίπτωση να κρίνουν τοιουτοτρόπως και οι άλλοι τις ιδέες ή τα σχόλια σου.

Εδώ έπεσες έξω διότι γι'αυτό το λόγο γράφω σ'αυτό το φόρουμ, & ειδικά σ'αυτό το section. Ακριβώς για να πω τις ιδέες μου & να κριθούν. Και επιμένω πως δεν αναφερόταν σε εσένα συγκεκριμένα το επιφώνημα.

Αν παρόλα αυτά σε προσβάλει το αποσύρω.

Με τέτοιο όνομα δεν νομίζω :P

Χαχα, so true :-D

Δε ξέρω αλλά κάτι μ'αυτή τη μόδα των social media μου θολώνει το μάτι :angry: :devil:

Οποιος ξε

''Προτάσεις για ένα καλύτερο site''

Αλλάξτε server (να δούμε ασπρη μέρα) :P

Οσοι απο εμας ξενυχτουν, εχουν παρατηρησει οτι καθε μερα, απο τις 05:00 μεχρι τις 07:10-07:15 το site πεφτει.

Για backup??? Ποιος ξερει... παντως δεν ειναι και οτι καλυτερο να εχεις 2 ωρες τη μερα downtime και να σουρνεται κι'ολας... :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...