Moderators stormrain Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Προσωπικα το βρισκω αχρηστο feature, ασε που πιστευω πως θα ηταν ζητημα ωρων απο τη στιγμη που θα αρχιζε κατι τετοιο να γεμιζε με αναζητησεις σπασμενων οτιδηποτε, μπινελικια και σπαμ. Plus οπως ειπε ο GeorgeMan θα μειωνε την κινηση του φορουμ καθως πολλοι θα ζητουσαν απαντησεις στα θεματα που αντιμετωπιζουν μεσω του τσατ. Οπως γινεται και στα status πολλες φορες. Προσωπικη αποψη το παραπανω ε, οχι επισημη θεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Ήδη πολλοί χρησιμοποιούν το status στην κεντρική του forum εν είδει chat, για απορίες που κανονικά θα έπρεπε να μπουν στο forum. Αν βάλουμε και επισήμως chat, καλύτερα να το κλείσουμε το forum! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ λέω να κλείσουμε και το status πάντως. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 ''Προτάσεις για ένα καλύτερο site'' Αλλάξτε server (να δούμε ασπρη μέρα) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PsyGreg Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 το Live Chat ελαφρένει κατά πολύ τα off topic, και φυσικά είναι πιο άμεσο. δεν αντικαθηστά με τίποτα το φόρουμ, είναι απλά μία μικρή προέκτασή του. είναι κάτι που το έχω "ζήσει" σε φόρουμ του εξωτερικού και λειτουργεί πολύ θετικά. εξαρτάται φυσικά κι από την εκάστοτε παιδεία των χρηστών! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Εδώ ήδη γράφουν το πρόβλημά τους στο status και περιμένουν λύση, άλλο που τους λέμε να ανοίξουν νέο νήμα. Φαντάσου με το live chat τι θα γίνεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PsyGreg Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 άρα καταλήγουμε στο ότι είναι "πρόβλημα" χρηστών κι όχι του feauture αυτού καθέ αυτού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Μα, δεν είναι αυτονόητο αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Εδώ ο άλλος θέλει να το κάνει fb το site, να μπει & τσατ... δε το κλείνουμε καλύτερα λέω 'γω; Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2012 από άδικος 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Το να προτείνω διαφορετικό τρόπο υπολογισμού του μέγιστου επιτρεπτού αριθμού δημοσίευσης αγγελιών είναι λέτε άσκοπο? Θα μπορούσε το κάθε μέλος να έχει το δικαίωμα δημοσίευσης των 2 αγγελιών ανά εβδομάδα + 1 επιπλέον για κάθε 1 μήνα ή έστω Χ μήνες μη χρήσης της δυνατότητας δημοσίευσης αγγελιων, για τους τελευταίους Ψ μήνες (για να μην μαζευτεί μεγάλος αριθμός). Με μια συνάρτηση υπολογισμού τέτοιου είδους και αποτρέπεις τους εμπόρους και γλιτώνεις να κάνεις το site μαγαζί του καθενός, εχοντας ένα όριο (μιας και αυτοί δεν θα έχουν μήνα χωρίς δημοσίευση) και διευκολυνεις έναν normal χρήστη που δεν βάζει συχνά αγγελίες αλλά έτυχε ένα διάστημα να θέλει να βάλει πάνω από 2 σε μια βδομάδα και να μην μπορεί. Μπορεί για τους διαχειριστές να μην φαίνεται σοβαρό ζήτημα για να ασχοληθούν τόσο αλλά νομίζω η διευκόλυνση των καλών χρηστών σε κάθε ζήτημα δεν είναι κάτι ασήμαντο σε καμία περίπτωση. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2012 από funbreaker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisSerres Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Εδώ ο άλλος θέλει να το κάνει fb το site, να μπει & τσατ... δε το κλείνουμε καλύτερα λέω 'γω; ΟΥΣΤ! Ο καθένας κατεβάζει τη πρότασή του κύριε "άδικος", ανοιχτό θέμα είναι και ο καθένας προτείνει ελεύθερα. Δεν θα σου άρεσε σε καμιά περίπτωση να κρίνουν τοιουτοτρόπως και οι άλλοι τις ιδέες ή τα σχόλια σου. Και ούτε είσαι αυτός που θα αποφασίσει για το ποιες ιδέες θα υλοποιηθούν. Λίγο όμορφα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Λίγο όμορφα. Με τέτοιο όνομα δεν νομίζω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 @chrisSerres: Μη το παίρνεις προσωπικά. Το ουστ πήγαινε γενικά σε όλες αυτές τις παρεμφερείς ιδέες περί fb & social media. Δεν έχω την ικανότητα & διάθεση να λογοκρίνω κανένα ούτε την αυταπάτη πως μπορώ να το κάνω. Δεν θα σου άρεσε σε καμιά περίπτωση να κρίνουν τοιουτοτρόπως και οι άλλοι τις ιδέες ή τα σχόλια σου. Εδώ έπεσες έξω διότι γι'αυτό το λόγο γράφω σ'αυτό το φόρουμ, & ειδικά σ'αυτό το section. Ακριβώς για να πω τις ιδέες μου & να κριθούν. Και επιμένω πως δεν αναφερόταν σε εσένα συγκεκριμένα το επιφώνημα. Αν παρόλα αυτά σε προσβάλει το αποσύρω. Με τέτοιο όνομα δεν νομίζω Χαχα, so true Δε ξέρω αλλά κάτι μ'αυτή τη μόδα των social media μου θολώνει το μάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corrupted Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Οποιος ξε ''Προτάσεις για ένα καλύτερο site'' Αλλάξτε server (να δούμε ασπρη μέρα) Οσοι απο εμας ξενυχτουν, εχουν παρατηρησει οτι καθε μερα, απο τις 05:00 μεχρι τις 07:10-07:15 το site πεφτει. Για backup??? Ποιος ξερει... παντως δεν ειναι και οτι καλυτερο να εχεις 2 ωρες τη μερα downtime και να σουρνεται κι'ολας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Όντως αυτός είναι ο λόγος και είναι λογικό να γίνεται εκείνη την ώρα, αφού τότε η κίνηση κυμαίνεται στα χαμηλότερα επίπεδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις