Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για ένα καλύτερο site

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

@ phanispal. Μπορείς να το κάνεις με τον έμμεσο τρόπο (διάβασμα των πμ incognito).

Ενεργοποιείς την αποστολή mail όταν λαμβάνεις πμ & τα διαβάζεις από εκεί.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

@αδικος:Για την ακριβεια αυτο εχει καταργηθει με τις νεες αλλαγες.

Φαινετε μονο αν σου απαντησε και ΟΧΙ το τι εχει απαντησει.

Κατι αλλο που δε ξερω αν εχει αναφερθει αλλα στο μπλα-μπλα πολλοι παραπονιουνται:

Το spoiler δεν ανοιγει με το insomnia app.

Υπαρχει καποιο πλανο βελτιωσης ή αλλαγης;;;

• Like 2

mary1 δε το είχα προσέξει γιατί δε το χρησιμοποιούσα. Ευχαριστώ για την ενημέρωση.

Χρειάστηκε 4 μέρες για να βρεθεί κάποιος να το αναφέρει... :wacko:

Το spoiler δεν ανοίγει με το insomnia app.

Και επίσης όταν πάω στα θέματα που έχω συμμετοχή μέσα από το insomnia app, μου βγάζει μόνο 15. Υπάρχει τρόπος να δείχνει περισσότερα;

Ενα μεγάλο μπράβο στο άτομο ή την ομάδα που έφτιαξε την mobile version του insomnia.gr ,πραγματικά είναι σε ολα της τέλεια, μπήκαν και οι αγγελιες και δεν της λείπει πραγματικά τίποτα.

Να διευκρυνησω οτι δεν μιλάω για το insomnia app.

• Like 1

ΠΡΟΤΑΣΗ:

Στις ειδοποιήσεις η επιλογή για επιλογή όλων και διαγραφή όλων να μην είναι το ένα τερμα πάνω στην σελίδα και το άλλο τέρμα κάτω.

Να έχει και τα 2 και στα 2 σημεία ή έστω σε ένα μαζί (κατά προτίμηση πάνω για να μην κατεβαίνεις). Ειδικά σε netbooks και συσκευές με μικρή οθόνη αυτό το ανέβα-κατέβα συνέχεια είναι κουραστικό.

Επίσης θα βόλευε και αν η κάθε ειδοποίηση είχε ένα Χ δίπλα για να την σβήνεις απ το να την επιλέγεις και να τρέχεις κάτω στο κουμπι για κάθε μία. Αλλά και για το πολλαπλό delete ξανατονίζω πως είναι κουραστικό να ανεβοματεβαίνεις.

Αναρωτιέμαι αν δεν ενοχλεί κανέναν άλλον αυτό το πράμα. Όποτε μαζεύονται πολλές ειδοποιήσεις κάνω 100 ώρες να τις σβήσω για να βάλω σε τάξη το μπάχαλο αναγκαζόμενος να ανέβω πρώτα πάνω για να τις επιλέξω όλες ανα σελίδα και μετά κάτω για να πατήσω το κουμπάκι διαγραφή κι αυτό για πολλές σελίδες.

Στην περίπτωση δε που θέλω να διαγράψω επιλεκτικά τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα γιατί πρέπει να κάνω πρώτα επικλεκτική επιλογή αυτών που θέλω και μετά να κατέβω κάτω να τα διαγράψω αντί να έχει ένα Χ δίπλα σε κάθε ειδοποίηση.

Το πρόβλημα τελικά χειροτερεύει όταν αυτό το κάνω απ το netbook με την μικρότερη οθόνη και το κουραστικότερο scrolling.

Ναι ξέρω δεν είναι και το σημαντικότερο πράγμα του κόσμου αλλά είναι πρόταση για βελτίωση που δεν θα ήταν κακό να της δινόταν λίγη σημασία.

Ποιος ο λόγος να διαγράφεις τις ειδοποιήσεις; Δεν ειναι δα & μνμτ για να γεμίσει κάποιο inbox & να σταματήσουν να'ρχονται.

Προσωπικά δεν τις σβήνω, ούτε επηρεάζει κάπου.

Χμμμ... γι'αυτό έχω 200 σελίδες από δαύτες... :whistle:

Ποιος ο λόγος να διαγράφεις τις ειδοποιήσεις; Δεν ειναι δα & μνμτ για να γεμίσει κάποιο inbox & να σταματήσουν να'ρχονται.

Προσωπικά δεν τις σβήνω, ούτε επηρεάζει κάπου.

Χμμμ... γι'αυτό έχω 200 σελίδες από δαύτες... :whistle:

Διαγράφω αυτές που είδα ή απάντησα και αφήνω προσωρινά τις άλλες για να τις δω ή να απαντήσω. Κάτι σαν reminder δηλαδή. Αν χρησιμοποιείς λοιπόν τις ειδοποιήσεις σε πολλά topics γίνεται χαμός, μαζεύονται άπειρες και για να μην χαθώ διαγράφω αυτές που έλεγξα.

Έχεις δίκιο σ'αυτό. Μαζεύονται άπειρες, απλά εγώ ανοίγω τα tabs με τα θέματα κατά δεκάδες όλα μαζί :-D

Μάλλον βολεύει ο τρόπος σου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...