Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για ένα καλύτερο site

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ας κανει καποιος mod να κοβεται αυτοματα η λεξη "επειγΩν" απο τους τιτλους των θεματων γιατι τις τελευταιες μερες εχουμε πηξει στους βιαστικους και ανορθoγραφους :P

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Η κατάσταση στις αγγελίες είναι εκτός ελέγχου!

Παράδειγμα: http://www.insomnia.gr/classifieds/apple/iphone/93686-jailbreak-σε-iphone-και-έχετε-δωρεάν-ολεσ-τις-εφαρμογές/

Δηλαδή πιστεύετε ότι αξίζει να την αφήσετε δημοσιευμένη;

Υπάρχουν Χιλιάδες Spammers, είχα πιάσει έναν μήνα πριν να πουλάει FAKE Beats by dre για γνήσια. Του άφησα αρνητική αξιολόγηση, και οι mods το αφαίρεσαν χωρίς να διαγράψουν την αγγελία, και να αρχίσουν τα Bans...

Νταξ, να προσέχουμε τι αγοράζουμε αλλα όχι και να αφήνουμε τον κάθε καραγκιόζη να βάζει και την γιαγιά του στις αγγελίες...

Φιλικά ΠΑΝΤΑ!

Basilis222

Σίγουρα μπορούσες να βρεις καλύτερο παράδειγμα για το πως "κοροϊδεύουν". Ο συγκεκριμένος δε κάνει κάτι τέτοιο, απλά παρέχει μια υπηρεσία.

:P

Συγγνωμη κιολας αλλα η αγγελια που χρησιμοποιεις ως παραδειγμα δεν εχει τιποτα το μεμπτο περα απο την αρνητικη σου αξιολογηση, η οποια καταχραζεται την ενοια της αξιολογησης και χρηζει delete

Αυτη η αγγελία μου έκανε το ΜΠΑΜ! Είναι πολλές αυτές οι αγγελίες.

Άμα είναι να βρω το μπελά μου, ωραία δεν ξανά ασχολούμε με το θέμα αυτό. Το φορούμ δεν είναι δικό μου, απλός μια παρατήρηση έκανα. Δικιά μου γνώμη.

Αν πιστεύετε το αντίθετο, δεν αντιλεγω..

• Super Moderators

εδώ υπάρχει τύπος που πουλάει original cdkeys για windows 7 πάμφτηνα (με άπειρες αξιολογήσεις), μάλιστα σε 1-2 παλιότερες αγγελίες του είχε αποκαλύψει καταλάθος ότι είναι από msdn, το οποίο απαγορεύει να πουλάς cdkeys του μιας και είναι αυστηρά προς χρήση του συνδρομητή...

Από τον χρόνο που έχω περάσει μέχρι σήμερα στο Insomnia και ειδικά στις Αγγελίες, πιστεύω πως είναι επιτακτική ανάγκη να γίνει κάποια τροποίηση - βελτίωση, ώστε όποιος καταχωρεί αγγελία να είναι υποχρεωμένος να συμπληρώνει την πόλη και την περιοχή στην οποία το προϊόν βρίσκεται.

Αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε, ψηφίστε ανάλογα θετικά ή αρνητικά και πείτε την άποψή σας. Πιστεύω πως μια τέτοια αλλαγή θα βοηθήσει κατά πολύ στην καλύτερη λειτουργία του τομέα των αγγελιών.

• Like 6

Συμφωνώ με τα λεγόμενα του TS. Γλιτώνουμε πολύ χρόνο σε μηνύματα και σε ανάγνωση αγγελιών με μια απλή αναφορά της πόλης/χωριού που βρίσκεται ο χρήστης που καταχώρησε μια αγγελία. Η μη αναγραφή τοποθεσίας στις αγγελίες, συναντάται περισσότερο από Αθηναίους χρήστες. Δεν είναι αποκλειστικότητα των Αθηναίων το συγκεκριμένο φόρουμ, ούτε Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα. Και εγώ έχω φάει άπειρες ώρες σε αναμονή απάντησης κάποιων για μια αγγελία που τελικά ήταν Αθήνα (αλλά ήθελα και θέλω άμεση αγορά με συνάντηση) και απλώς δεν ασχολήθηκαν/νοιάστηκαν να το αναφέρουν.

• Like 1

• Moderators

Συμφωνω πως ισως θα ηταν καλυτερο για οσους διαβαζουν μια αγγελια, αλλα θεωρω πως δεν μπορεις να υποχρεωσεις το χρηστη να βαλει την πολη του και ειδικα την περιοχη του αν δεν το θελει ο ιδιος. Στο κατω κατω δε νομιζω πως ειναι και τοσο τρομερο να περιμενεις λιγο μεχρι να σου απαντησει ο χρηστης.

Αυτη ειναι καθαρα δικη μου αποψη :)

Το καλύερο θα ήταν ο κάθε χρήστης πριν καταχωρήσει την αγγελία του να συμπληρώνει μία φόρμα με τα απαραίτητα όπως περιοχή, τρόπος πληρωμής και ό,τι άλλο κρίνουν οι mods απαραίτητο.

Επίσης νομίζω ότι είναι αναγκαία η διαχώρηση αυτών που πωλούνται και αυτόν που ζητούνται.

Συμφωνω πως ισως θα ηταν καλυτερο για οσους διαβαζουν μια αγγελια, αλλα θεωρω πως δεν μπορεις να υποχρεωσεις το χρηστη να βαλει την πολη του και ειδικα την περιοχη του αν δεν το θελει ο ιδιος. Στο κατω κατω δε νομιζω πως ειναι και τοσο τρομερο να περιμενεις λιγο μεχρι να σου απαντησει ο χρηστης.

Αυτη ειναι καθαρα δικη μου αποψη :)

Προσπαθώ να καταλάβω τον τρόπο σκέψης σου (χωρίς παρεξήγηση φίλε μου), ο οποίος είναι προφανώς παρόμοιος με εκατοντάδες άλλα μέλη τα οποία αποφεύγουν στην αγγελία τους να αναφέρουν την πόλη/περιοχή. Τι ακριβώς θα είχε κάποιος να κρύψει-φοβηθεί ώστε να αποφύγει μια τέτοια αναφορά;

Όσο για το αν είναι εύκολο ή όχι να περιμένεις την απάντηση, έλα στην θέση ενός που θέλει να αγοράσει κάτι που έχει πολύ χαμηλό κόστος (π.χ. μια θήκη για κινητό ή κάτι τέτοιο) το οποίο όμως το πουλάνε αρκετά μέλη. Θα πρέπει να στείλει μήνυμα σε όλους ώστε τελικά μετά από πολύ κόπο να μάθει αν κάποιος από αυτούς είναι κοντά του μήπως και καταφέρει να το αγοράσει... πιθανώς τελικά να χάσει και μια δυο μέρες από τον χρόνο του που για τον κάθε ένα από εμάς είναι ιδιαίτερα πολύτιμος - ειδικά για κάτι τόσο προφανές και απαραίτητο όπως η τοποθεσία του προς πώληση αντικειμένου.

Το καλύερο θα ήταν ο κάθε χρήστης πριν καταχωρήσει την αγγελία του να συμπληρώνει μία φόρμα με τα απαραίτητα όπως περιοχή, τρόπος πληρωμής και ό,τι άλλο κρίνουν οι mods απαραίτητο.

Αυτό αριβώς λέω κι εγώ... όπως γίνεται σε κάθε σύστημα μικρών αγγελιών.... η πόλη-περιοχή είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ πληροφορία και θα πρέπει να συμπληρώνεται σε κάθε αγγελία...

Να προσθέσω εδώ πως αν υπήρχε το πεδίο πόλη-περιοχή στην φόρμα καταχώρησης αγγελίας, αυτός που για τον οποιονδήποτε λόγο δεν θέλει να αναφέρει που περίπου βρίσκεται θα μπορούσε να γράψει κάτι άσχετο. Οι υπόλοιποι απλά βλέποντας το πεδίο θα "θυμηθούν" πως πρέπει να το συμπληρώσουν...

Το πιο μεγάλο ποσοστό χρηστών απλά ξεχνάνε ή δεν ενδιφέρονται να αναφέρουν που βρίσκονται... ακόμα και αν πουλάνε τηλεοράσεις πλάσμα 50 ιντσών ή ψυγεία που εκ φύσεως δεν στέλνονται με ταχυδρομείο....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...