Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για ένα καλύτερο site

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πρωτα απ'ολα να αναφερω οτι μου αρεσει πολυ το site και για αυτο υποβαλλω "παραπονο" lol! Εαν ειναι μονο δικη μου-προσωπικη- αποψη, ας αγνοηθει τελειως το σχολιο... Ο καινουριος σχεδιασμος του site ειδικα αυτος που αφορα τα μηνυματα κατω απο τις ειδησεις, ή γενικα τα αρχικα posts, μπερδευει παρα πολυ... Τι εννοω? Οτι ολα φαινονται σαν παραθεσεις και δυσκολευεσαι να καταλαβεις ποιο ειναι το μηνυμα και ποια ειναι η παραθεση μηνυματος, με τα τοσα "συννεφακια".

Το αντιμετωπιζει κανεις αλλος αυτο το προβλημα? Δεν ξερω αμα ειμαι τοσο υπερβολικος, αλλα για εμενα ειναι πλεον αδιαβαστα τα forums :-(

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν και δεν είχα συμμετοχή ποτέ στο συγγεκριμένο thread θέλω να προτείνω στις αγγελίες να προστεθεί ένα κουμπί επιβεβαίωσης ή να αλλάξει η θέση για την νέα υποβολή. Μετά το Update δεν είναι σε κουμπί η μορφή του και μέχρι τώρα δύο φορές έχω πατήσει κατά λάθος πάνω του με αποτέλεσμα να γίνεται νέα υποβολή της αγγελίας.

Ένα θέμα που αφορά το που γίνεται hosting το site, είναι το γεγονός ότι πλέον σέρνεται από τη μία σελίδα στην άλλη.Πιστεύω κάτι πρέπει να γίνει , γιατί μιλάμε για το καλύτερο forum στον ελληνικό χώρο αυτήν την στιγμή.Hal κάνε κάτι! :shock:

• Super Moderators

Ένα θέμα που αφορά το που γίνεται hosting το site, είναι το γεγονός ότι πλέον σέρνεται από τη μία σελίδα στην άλλη.Πιστεύω κάτι πρέπει να γίνει , γιατί μιλάμε για το καλύτερο forum στον ελληνικό χώρο αυτήν την στιγμή.Hal κάνε κάτι! :shock:

δεν φταίει η "γραμμή", θέλει αναβάθμιση το hardware ή επιπλέον servers

Ειναι ευκολο το αχρηστο (για τη θεση που εχει) κουμπι του report να απομακρυνθει απο τα κουμπια για επεξεργασια, παραθεση κλπ? Να παει τερμα δεξια οπως ηταν πχ. ΠΑΝΤΑ παταω αυτο αντι για το επεξεργασια.

Στο κατω κατω, τα οσα εχω κανει report απο την αλλαγη του φορουμ και μετα εχουν περασει μαλλον απαρατηρητα και σιγουρα ατιμωρητα.

• Like 2

no idea, αλλά και πριν την αναβάθμιση φέτος είχε προβλήματα...

Κάτι πρέπει να γίνει όμως.Δε μπορεί να έχει φθάσει στα 10 δευτερόλεπτα ο χρόνος από τη μια σελίδα στην άλλη.

Για τα posts δε το συζητάω, έχω δει περίπτωση να κολλάει , άλλη να κάνει 30 δεύτερα και τέτοια κουλά.

Ο παλιόφιλος ο Hal τι λέει για αυτά;

Θα γίνει κάποια διορθωτική κίνηση;

• Super Moderators

Κάτι πρέπει να γίνει όμως.Δε μπορεί να έχει φθάσει στα 10 δευτερόλεπτα ο χρόνος από τη μια σελίδα στην άλλη.

Για τα posts δε το συζητάω, έχω δει περίπτωση να κολλάει , άλλη να κάνει 30 δεύτερα και τέτοια κουλά.

Ο παλιόφιλος ο Hal τι λέει για αυτά;

Θα γίνει κάποια διορθωτική κίνηση;

λογικά ναι :P

http://www.insomnia.gr/topic/453657-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b5%ce%b3%ce%ad%ce%bd%ce%b5%cf%84%ce%bf-insomnia-2012/page__st__255#entry4937213

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...