Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για ένα καλύτερο site

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρε παιδιά, βάλτε επιλογή για spoiler tags. Έχω βαρεθεί σε κάθε post μου που χρειάζεται να γράφω [.spoiler]

.

Ώρες-ώρες με κάνετε να αναπολώ Insomnia εποχής vBulletin.

Επεξ/σία από giorgos147
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σωστό αυτό που λέει ο Γιώργος από πάνω.

Επίσης να ξαναφήσετε αν γίνεται το περιθώριο της μιας ώρας περίπου που είχε πριν, μέχρι να ενημερώσει ότι το ποστ έχει επεξεργαστεί, γιατί τώρα τα μισά ποστ έχουν από κάτω αυτή την ειδοποίηση.

Επίσης το counter των συνολικών μηνυμάτων υπάρχει περίπτωση να το ξαναβάλετε;

Αυτό το "χ" (που είναι για να σβήσεις μια υπογραφή) αναβοσβήνει συνέχεια όταν ανεβοκατεβαίνεις στα ποστ, γιατί έχει μεγάλη περιοχή που επιδρά το ποντίκι με αιώρηση. Ίσως θα μπορούσατε να τη μικράνετε.

Επεξ/σία από ennoeitai

Εννοείς το +1 που υπήρχε κάτω δεξιά; Έχει αντικατασταθεί με το like.

Oχι,λεω για τα συνολικα likes που ειχε καθε ποστ (το πρασινο κουτακι με των αριθμο των likes).Καταργηθηκε?

Πως κλεινει ο καθυστερημενος rte του φορουμ?

Αν ειναι δυνατον να πρεπει να ανοιξει αλλο popup μεσα στο οποιο θα πρεπει να κανω paste το κειμενο που θελω!

• Moderators

Oχι,λεω για τα συνολικα likes που ειχε καθε ποστ (το πρασινο κουτακι με των αριθμο των likes).Καταργηθηκε?

Nαι, δεν υπαρχει πλεον πρασινο κουτακι με συνολικο αριθμο +1, υπαρχει στη θεση του το Mου Αρεσει, απ'οπου μπορεις να δεις ποσοι και ποιοι δηλωσαν πως τους αρεσει το περιεχομενο του ποστ. Οπου πρασινο κουτακι λοιπον εχουμε Μου Αρεσει.

• Like 3

Άλλο: δε γίνεται να επεξεργαστείς μήνυμα παλιότερο από 7 μέρες. Πολύ κακό.

+ ότι, αν το επεξεργαστείς, έστω και 1 δευτερόλεπτο μετά από την δημοσίευση του, σου κοτσάρει και το ''Επεξεργασία από τάδε, σήμερα, **:**.''

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

+ ότι, αν το επεξεργαστείς, έστω και 1 δευτερόλεπτο μετά από την δημοσίευση του, σου κοτσάρει και το ''Επεξεργασία από τάδε, σήμερα, **:**.''

Το είπα και πιο πάνω αλλά σημασία δε μου δίνουν. :-(

Τα μισά ποστ λένε ότι είναι επεξεργασμένα.

EDIT: και ειδικά που έβγαλαν τον counter. Μεγάλη ξενέρα. Έχει που έχει αυτό που μετράει μόνο τα ποστ των 2 χρόνων και πρέπει να κάνεις ειδική αναζήτηση και μετά πάλι δε σου βγάζει τον αριθμό των ποστς, αλλά τα θρεντς στα οποία έχεις ποστάρει.

Επεξ/σία από ennoeitai

• Moderators

Aυτο το θεωρω πολυ καλο (ασε που νομιζω πως και παλιοτερα υπηρχε καποιος χρονικος περιορισμος), σκεψου τι θα γινοιταν αν καποιο μελος αποφαζισε ξαφνικα να τροποποιησει ολα του τα ποστ σε κατι του τυπου "ακυρο". Θα γινοταν μπαχαλο.

ΕΝΤΙΤ: Αλλωστε μπορειτε παντα να ζητησετε να σας τροποποιησει το ποστ καποιος αρμοδιος mod.

το εχω ξαναπροτείνει παλαιότερα, το προτείνω και τώρα μήπως και στις τόσες αλλαγές, αρέσει σαν ιδέα...

στις αγγελίες, οι αξιολογήσεις μετράνε ως 80 σύνολο, με 65 θετικές, και 15 αρνητικές=50 θετικές. (Αυτό φαίνεται σαν 1η εικόνα στον καθενα μας).

Προσωπικά, δε θεωρώ το ίδιο αξιόπιστο τον πωλητή με το +65 και -15, όσο αυτόν που έχει 50/50 θετικές.

Γιαυτό προτείνω να υπάρχουν 2 αριθμοί +65/-15 ή κάπως ετσι, ώστε με μια ματιά να μπορείς να αποκλείσεις περίεργους χρήστες.

(Ασε που χρήστες με μηδε΄ν θετικές, και 3 αρνητικές, εμφανιζουν απλά μηδέν, και όχι μείον)!

• Like 3

• Super Moderators

Και πάρα πολύ είναι, κατά την άποψή μου. Εφτά ημέρες μετά να αλλάξεις το περιεχόμενο ενός μηνύματος; Γιατί; Θα ήθελα να διαβάσω ένα θεμιτό λόγο.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...