c0prse_grinder Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Βλέποντας κάποια από χρήστες που την πάτησαν μέσω αγγελιών, μήπως να επανέλθει κάποιος αυστηρός κανόνας για το ποιος έχει δικαίωμα να ανεβάζει αγγελίες; Κάτι του στυλ 6 μήνες + 200 posts; Εξάλλου παλιότερα είχε ειπωθεί, αν θυμάμαι καλά, πως οι αγγελίες είναι για να εξυπηρετούν τα (ενεργά) μέλη του forum κι όχι κάποιον που απλώς κανε register χθες για να πουλήσει την πραμάτεια του. Εναλλακτικά, ας υπάρχει τουλάχιστον ένα εμφανές, προειδοποιητικό banner στην κορυφή των αγγελιών των χρηστών που δεν πληρούν κάποιους τέτοιους όρους. Συμφωνω απολυτως με αυτο. Στο myphone.gr υπαρχει αυτος ο περιορισμος και εχει φερει ως αποτελεσμα το να χεις πολυ λιγοτερο ανγχος κατα την διαρκεια μιας συναλλαγης (δεν μπορουν να γινονται ολες χερι με χερι λογω αποστασεων). Επισης, αν γινει αυτο, θα μπορουσε να βγει και ο περιορισμος των 2 αγγελιων την βδομαδα. Εγω προτεινω 8-10 ΕΝΕΡΓΕΣ αγγελιες ανα qualified χρηστη. Απ'την στιγμη που μια γινεται Locked μια αγγελια τοτε να ξανα-ενεργοποιειται αυτοματα slot για καταχωρηση νεας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Εναλλακτικά, ας υπάρχει τουλάχιστον ένα εμφανές, προειδοποιητικό banner στην κορυφή των αγγελιών των χρηστών που δεν πληρούν κάποιους τέτοιους όρους. Μηπως εχει ερθει η ωρα να ωριμασουν τα μελη-υποψηφιοι αγοραστες και να μην χρειαζεται να τους παιρνει καποιος απο το χερι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c0prse_grinder Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Μηπως εχει ερθει η ωρα να ωριμασουν τα μελη-υποψηφιοι αγοραστες και να μην χρειαζεται να τους παιρνει καποιος απο το χερι ? και γω πιστευω πως σ'αυτο εχεις δικαιο. ειναι πολυ απλο να κοιταξεις μια στιγμη τις αξιολογησεις του χρηστη και το αν ασχολειται με το φορουμ η αν εχει μπει μονο για να βαλει την αγγελια του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Με έχει κουράσει το γεγονός πως για να διαβάσω όλα τα σχόλια σε stasus πρέπει αφού πατήσω εμφάνιση, να ξαναπατήσω την εμφάνιση αν αυτά είναι πάνω από 3 (& αν δεν έχει αλλάξει θέση από την οθόνη & ψάχνω να βρω πού πήγε ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Όταν γίνεται merge ένα θέμα με κάποιο παλιότερο, καλό θα ταν να πήγαινε ένα σχετικό μήνυμα σ αυτούς που είχαν συνδρομή στο αρχικό θέμα αυτό για να μη νομίζουν πως απλά διαγράφηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Το κουμπί + τι νόημα έχει αν δεν ξέρουμε ποιος τα βάζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Το κουμπί + τι νόημα έχει αν δεν ξέρουμε ποιος τα βάζει? Τι νόημα θα είχε αν ξέραμε ποιος τα βάζει; Γενικά, η "φιλοσοφία" του κουμπιού + είναι διπλή: κατ'αρχήν αποφεύγεται αυτό το ανόητο "+1 από εμένα" το οποίο απλώς δείχνει τη συμφωνία στο αρχικό μήνυμα χωρίς να προστίθεται κάτι χρήσιμο ως γνώση. Εφ' όσον συμφωνώ, δεν χρειάζεται να κάνω τίποτε άλλο από το να "προσθέσω" έναν βαθμό, πατώντας το +. Επιπλέον, δείχνει στα υπόλοιπα μέλη ότι ένα ή περισσότερα μέλη συμφωνούν ή/και επικροτούν τα περιεχόμενα ενός μηνύματος - ένα είδος vox populi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Τι νόημα θα είχε αν ξέραμε ποιος τα βάζει; κατ'αρχήν αποφεύγεται αυτό το ανόητο "+1 από εμένα" το οποίο απλώς δείχνει τη συμφωνία στο αρχικό μήνυμα χωρίς να προστίθεται κάτι χρήσιμο ως γνώση. Εφ' όσον συμφωνώ' date=' δεν χρειάζεται να κάνω τίποτε άλλο από το να "προσθέσω" έναν βαθμό, πατώντας το +.[/quote'] Ακριβως αυτο ειναι το νοημα.. αλλα οι περισσοτεροι (ας το επιβεβαιωσουν και αλλοι) μεταξυ των οποιων και εγω θελω ο ποστερ να ξερει οτι εγω πατησα το +1 και συμφωνω μαζι του! Δεν ειναι λιγες οι φορες που παρατηρουμε αυτο το χαζο +1 ποστ οπως λες ενω εχει ηδη μπει το +1 απο το κουμπι μονο και μονο για να καταλαβει ο ποστερ ποιος το εχει πατησει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enteacher04 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Αν και νέο μέλος, παρακολουθώ εδώ και καιρό το site. Σκέφτηκα να κάνω την εξής πρόταση: Να δημιουργηθεί μια νέα ενότητα, ή μια υπο-ενότητα στις "προσφορές", ώστε να μαζεύονται σε ένα μέρος διάφορες προσφορές και ευκαιρίες για προιόντα και υπηρεσίες που δεν αφορούν την τεχνολογία. Ξέρω ότι αυτό είναι τεχνολογικό site, αλλά ήδη υπάρχουν πολλές προσφορές στην ενότητα "μπλα μπλα" (ή θέματα του στιλ "προτείνετε μου που να βρω φτηνά αεροπορικά εισιτήρια", "προτάσεις για ανεμιστήρα", κτλ). Νομίζω λοιπόν ότι θα ήταν πολύ χρήσιμο και πρακτικό να δημιουργηθεί μια ενότητα όπου θα συγκεντρωθούν όλες αυτές οι προσφορές - άλλωστε λεφτά δεν υπάρχουν στον κόσμο και άρα όλοι θα ψάχνονται ολοένα και περισσότερο για προσφορές σε ρούχα, παπούτσια, και χίλια-δυο άλλα προιόντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Ακριβως αυτο ειναι το νοημα.. αλλα οι περισσοτεροι (ας το επιβεβαιωσουν και αλλοι) μεταξυ των οποιων και εγω θελω ο ποστερ να ξερει οτι εγω πατησα το +1 και συμφωνω μαζι του! Δεν ειναι λιγες οι φορες που παρατηρουμε αυτο το χαζο +1 ποστ οπως λες ενω εχει ηδη μπει το +1 απο το κουμπι μονο και μονο για να καταλαβει ο ποστερ ποιος το εχει πατησει! Προσωπικά δεν αντιλαμβάνομαι πως αυτή η "γνώση" βοηθά την κοινότητα ή όχι. Δηλαδή αν ξέρεις ότι σου έβαλα +1 εγώ, γιατί με κάνει καλύτερο (ή χειρότερο ) μέλος; Συζητήσιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Θα συμφωνησω απολυτα,παροτι ειμαι και εγω προσφατο μελος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SwAToNeR Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Προσωπικά δεν αντιλαμβάνομαι πως αυτή η "γνώση" βοηθά την κοινότητα ή όχι. Δηλαδή αν ξέρεις ότι σου έβαλα +1 εγώ, γιατί με κάνει καλύτερο (ή χειρότερο ) μέλος; Συζητήσιμο. Εχει μια μικρή διαφορά ο φίλος του καθενός, εσύ, εγώ και το μέλος που έκανε join σήμερα (clone accounts κλπ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Εχει μια μικρή διαφορά ο φίλος του καθενός' date=' εσύ, εγώ και το μέλος που έκανε join σήμερα (clone accounts κλπ)[/quote'] Αλλος ενας σημαντικος λογος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Εχει μια μικρή διαφορά ο φίλος του καθενός, εσύ, εγώ και το μέλος που έκανε join σήμερα (clone accounts κλπ) Αλλος ενας σημαντικος λογος! Δεν ξέρω γιατί να φτιάξω clone account για να μου δίνω +1 βαθμό, ενώ στην ουσία η βαθμολογία δεν έχει κάποιο πρακτικό αντίκτυπο... Πάντως, το ζήτημα είναι αντιληπτό και θα δούμε τι μπορεί να γίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Κι ένα teaser... Περισσότερα εντός ολίγων ημερών... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις