Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 ίσως section για περιφερειακά γενικότερα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 συμφωνώ απόλυτα με τον magazatora, θα ήταν πολύ καλό να μπει ένας κανόνας για ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ αναγραφή τιμής στις αγγελίες, όπως είναι και στο adslgr.com
Νίκος_Κρικ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 τα ποστ που πρεπει να κανεις για να μπορεις να γραφεις σε μια αγγελια
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Νίκο γερά, το ban είναι κοντά
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 τα ποστ που πρεπει να κανεις για να μπορεις να γραφεις σε μια αγγελια τα 50-60 posts που χρειάζονται βγαίνουν σχετικά εύκολα...μια βδομάδα υπόθεση είναι το πολύ... αλλά και να τα κάνεις πρέπει να περιμένεις να περάσουν 6 μήνες από τότε που έκανες register...
alexzzz Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 συμφωνώ απόλυτα με τον magazatora, θα ήταν πολύ καλό να μπει ένας κανόνας για ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ αναγραφή τιμής στις αγγελίες Δεν συμφωνώ... τα ποστ που πρεπει να κανεις για να μπορεις να γραφεις σε μια αγγελια τι εννοείς; να βγει; πρόσφατα μπήκε και είναι καλό -----Προστέθηκε 19/1/2009 στις 01 : 29 : 46----- τα 50-60 posts που χρειάζονται βγαίνουν σχετικά εύκολα...μια βδομάδα υπόθεση είναι το πολύ... αλλά και να τα κάνεις πρέπει να περιμένεις να περάσουν 6 μήνες από τότε που έκανες register... το μισό κατάλαβε...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Οι spammers τιμωρούνται άμεσα. Καλό βέβαια θα ήταν να υπήρχαν και τα σχετικά reports...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δεν συμφωνώ... γιατί όχι? με αυτό τον τρόπο γλυτώνουμε ανούσια pms... βλέπουμε τιμή και αν δεν μας κάνει δεν επικοινωνούμε, όχι τώρα που πρέπει να στέλνουμε pm μόνο και μόνο για να ρωτάμε πόσο κάνει κάτι...
alexzzz Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 γιατί όχι? με αυτό τον τρόπο γλυτώνουμε ανούσια pms... βλέπουμε τιμή και αν δεν μας κάνει δεν επικοινωνούμε, όχι τώρα που πρέπει να στέλνουμε pm μόνο και μόνο για να ρωτάμε πόσο κάνει κάτι... Γιατί όπως εγώ πρόσφατα με το macbook που έβαλα ήθελα αν δω τις προθέσεις του άλλου πρώτα... ήξερα ότι το έδινα ακριβά αλλά δεν ήξερα πόσο παζάρι σήκωνα. Θα έβλεπα πρώτα τον κόσμο που θα επικοινωνούσε. Κάποιος που θα έβλεπε ένα χ ποσό δεν θα έμπαινε στον κόπο... ενώ αν επικοινωνούσε κάτι θα κάναμε... Εννοείται ότι δεν μιλάω να γίνει δημοπρασία...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 κάλιστα όμως μπορείς να γράψεις ότι δέχεσαι παζάρια...μια χαρά θα γινόταν και έτσι η δουλειά...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Λογικό, μα και ο άλλος θα θέλει να δει τις προθέσεις του πωλητή. Επίσης, με την απουσία ξεκάθαρης τιμής τίποτε δεν εγγυάται στον υποψήφιο αγοραστή πως η αγγελία δε θα εξελιχτεί σε δημοπρασία. Δυστυχώς, αρκετές φορές μου έχουν απαντήσει πωλητές ότι "κάποιος άλλος μου δίνει με pm τόσα, θέλεις να αυξήσεις την προσφορά σου;" Και φυσικά, το τι λέει ο πωλητής μέσω pm εγώ δεν μπορώ να το ξέρω. Το λέω επειδή αναφέρθηκε το συγκεκριμένο mackook, για το οποίο μπορεί να έδινα προσφορά αν υπήρχε ρητή τιμή.
o_magazatoras Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Γιατί όπως εγώ πρόσφατα με το macbook που έβαλα ήθελα αν δω τις προθέσεις του άλλου πρώτα... ήξερα ότι το έδινα ακριβά αλλά δεν ήξερα πόσο παζάρι σήκωνα. Θα έβλεπα πρώτα τον κόσμο που θα επικοινωνούσε. Κάποιος που θα έβλεπε ένα χ ποσό δεν θα έμπαινε στον κόπο... ενώ αν επικοινωνούσε κάτι θα κάναμε... Εννοείται ότι δεν μιλάω να γίνει δημοπρασία... Τότε να φτιάξουμε ξεχωριστό θέμα γι αυτούς που θέλουν να κοστολογήσει κάποιος τα προϊόντα τους και να μην μπλέκονται με τις αυτό-καθ'-αυτό αγγελίες,γιατί και χώρο τζάμπα τρώμε και δυσκολεύουμε κάποιον που θέλει να αγοράσει/πουλήσει κάτι.Δίκαιο; Δεν είμαστε στο Μοναστηράκι,όσο κι αν ορισμένοι θα τόθελαν. Εσύ,ας πούμε,απάντησες σε όλους όσους σου έστειλαν p.m.s;
alexzzz Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Σωστά και αυτά που λέτε... απλά σας δείχνω ότι καμία φορά υπάρχουν και "αγνές προθέσεις" στο να μην γράφει κάποιος τιμή. Αν εγώ έγραφα τιμή 1200 για το macbook με σκοπό να το δώσω 1100 ούτε οι μισοί δεν θα έκανα προφορά, ενώ αν έγραφα εξ αρχής 1100 θα άρχιζαν από εκεί τα παζάρια... Τεσπά... αν οι πολλοί νομίζουν ότι είναι καλό και εγώ μαζί σας... -----Προστέθηκε 19/1/2009 στις 01 : 54 : 00----- Τότε να φτιάξουμε ξεχωριστό θέμα γι αυτούς που θέλουν να κοστολογήσει κάποιος τα προϊόντα τους και να μην μπλέκονται με τις αυτό-καθ'-αυτό αγγελίες,γιατί και χώρο τζάμπα τρώμε και δυσκολεύουμε κάποιον που θέλει να αγοράσει/πουλήσει κάτι.Δίκαιο;Δεν είμαστε στο Μοναστηράκι,όσο κι αν ορισμένοι θα τόθελαν. Εσύ,ας πούμε,απάντησες σε όλους όσους σου έστειλαν p.m.s; Τώρα παραλογίζεσαι και το ξέρεις... Εγώ απάντησα σε όσους έκαναν λογική προσφορά (όπως έγραφα και στην αγγελία)...
o_magazatoras Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Τώρα παραλογίζεσαι και το ξέρεις... Εγώ απάντησα σε όσους έκαναν λογική προσφορά (όπως έγραφα και στην αγγελία)... Με συγχωρείς που σ' έφερα στη θέση να με υποβαθμίσεις.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Τότε να φτιάξουμε ξεχωριστό θέμα γι αυτούς που θέλουν να κοστολογήσει κάποιος τα προϊόντα τους δεν είναι και άσχημη ιδέα αυτή, ένα section για κοστολόγιση μεταχειρισμένων
Προτεινόμενες αναρτήσεις