snik Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Σε αλλα forum (πχ. thelab) εχω δει οτι υπαρχει ενα notification αν σου εχουν κανει quote το μυνημα σου η αν εχεις λαβει καποιο +1. Δεν ξερω αν υπαρχει ηδη αυτη η δυνατοτητα εδω και δεν την εχω βρει αλλα νομιζω κατι τετοιο θα ηταν χρησιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Σε αλλα forum (πχ. thelab) εχω δει οτι υπαρχει ενα notification αν σου εχουν κανει quote το μυνημα σου η αν εχεις λαβει καποιο +1. Δεν ξερω αν υπαρχει ηδη αυτη η δυνατοτητα εδω και δεν την εχω βρει αλλα νομιζω κατι τετοιο θα ηταν χρησιμο. Υπάρχει κι εδώ δυνατότητα για notification όταν σου κάνουν quote. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snik Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Υπάρχει κι εδώ δυνατότητα για notification όταν σου κάνουν quote. Οντώς το βρηκα, λαθος δικο μου τοτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoS WSN Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Πρόταση: Ανεβάστε το όριο των χαρακτήρων στα status! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kifinas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Η αρχική σελίδα πλέον δεν διαβάζεται από τις διαφημίσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Padaz Bloody Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Κάτι που ήθελα να κάνω μόλις τώρα αλλά δεν μπορούσα: στην κεντρική υποενότητα όπου βρίσκονται τα διάφορα forums που είναι σχετικά με την κατηγορία που έχουμε επιλέξει να μπορούμε να κάνουμε ταξινόμηση ανάλογα με το πόσες εμφανίσεις μέχρι τώρα ή με το πόσες απαντήσεις ή ανάλογα με την ημερομηνία που έγινε το post. Θα είναι ένα πολύ εξυπηρετικό εργαλείο αυτό. Ζητάω πολλά ε? Πάντως σε άλλα sites το έχω δει να υπάρχει αυτό σαν δυνατότητα. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2011 από Padaz Bloody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JERONIMO888 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Γιατι δεν σβηνονται απο τις αγγελιες οσες εχουν πωληθει η εχουν κλεισει απο τον δημιουργο τους η που εχουν ξεπερασει το οριο στις μερες? εχει 200 αγγελιες οι μισες ειναι πουλημενα τα προιοντα τοτε ποιος ο λογος να μου σπαταλανε τον χρονο εμενα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Νομίζω ότι γίνεται για να υπάρχει σύνδεση με τις αξιολογήσεις που χει ο συγκεκριμένος χρήστης. Μια ιδέα, που νομίζω πως έχει προταθεί, είναι να μεταφέρονται όλες οι ανενεργές αγγελίες σε ένα άλλο subforum. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hal9000 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Γιατι δεν σβηνονται απο τις αγγελιες οσες εχουν πωληθει η εχουν κλεισει απο τον δημιουργο τους η που εχουν ξεπερασει το οριο στις μερες? εχει 200 αγγελιες οι μισες ειναι πουλημενα τα προιοντα τοτε ποιος ο λογος να μου σπαταλανε τον χρονο εμενα? Νομίζω ότι γίνεται για να υπάρχει σύνδεση με τις αξιολογήσεις που χει ο συγκεκριμένος χρήστης. Μια ιδέα, που νομίζω πως έχει προταθεί, είναι να μεταφέρονται όλες οι ανενεργές αγγελίες σε ένα άλλο subforum. Οι αγγελίες απενεργοποιούνται στις 90 ημέρες και σταματάνε να εμφανίζονται. Αν έχει πουληθεί κάτι μέσα σε αυτό το διάστημα, υπάρχει ένδειξη με την κλειδαριά στη λίστα των αγγελιών οπότε ξέρεις από πριν ότι είναι ανενεργή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JERONIMO888 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Οι αγγελίες απενεργοποιούνται στις 90 ημέρες και σταματάνε να εμφανίζονται. Αν έχει πουληθεί κάτι μέσα σε αυτό το διάστημα, υπάρχει ένδειξη με την κλειδαριά στη λίστα των αγγελιών οπότε ξέρεις από πριν ότι είναι ανενεργή. εχθες παραδειγμα που εψαχνα για συγκεκριμενο προιον μου εβγαλε 100 αποτελεσματα, εγω δεν προσεξα απο πριν την ημερομηνια ουτε φαινοταν καμια κλειδαρια πριν μπεις μεσα στην αγγελια αυτο εννοω, οτι πρεπει να φαινεται πριν μπεις μεσα στην αγγελια οτι ειναι ανενεργη η απο τον δημιουργο κλειστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 εχθες παραδειγμα που εψαχνα για συγκεκριμενο προιον μου εβγαλε 100 αποτελεσματα, εγω δεν προσεξα απο πριν την ημερομηνια ουτε φαινοταν καμια κλειδαρια πριν μπεις μεσα στην αγγελια αυτο εννοω, οτι πρεπει να φαινεται πριν μπεις μεσα στην αγγελια οτι ειναι ανενεργη η απο τον δημιουργο κλειστη. Ίσως δεν το πρόσεξες καλά, στις κλειδωμένες αγγελίες φαίνεται καθαρά ένα μικρό λουκέτο δίπλα από τον τίτλο τους: Το ίδιο και η ημερομηνία, φαίνεται στο κάτω μέρος κάθε αγγελίας: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JERONIMO888 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Ίσως δεν το πρόσεξες καλά, στις κλειδωμένες αγγελίες φαίνεται καθαρά ένα μικρό λουκέτο δίπλα από τον τίτλο τους: Το ίδιο και η ημερομηνία, φαίνεται στο κάτω μέρος κάθε αγγελίας: A εχεις δικιο για αυτο αλλα αν πας στην αναζητηση και γραψεις "ταδε" θα σου βγαλει ολες τις αγγελιες με το ονομα που εβαλες ΑΛΛΑ δεν βγαζει λουκετακι απλα λεει διπλα την ημερομηνια δημιουργιας της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hal9000 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 A εχεις δικιο για αυτο αλλα αν πας στην αναζητηση και γραψεις "ταδε" θα σου βγαλει ολες τις αγγελιες με το ονομα που εβαλες ΑΛΛΑ δεν βγαζει λουκετακι απλα λεει διπλα την ημερομηνια δημιουργιας της. Χμμ, Noted για προσθήκη στο επόμενο update Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Padaz Bloody Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δίπλα στα post έχει έναν σταυρό και λέει θετική ψήφος για αυτό το μύνημα. Τι σημαίνει αυτό? Τι ακριβώς γίνεται είναι κάποιο είδος αξιολόγησης? Έκανα την ερώτηση και στο faq αλλά δεν μου απάντησε κανείς. thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dewn735 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δίπλα στα post έχει έναν σταυρό και λέει θετική ψήφος για αυτό το μύνημα. Τι σημαίνει αυτό? Τι ακριβώς γίνεται είναι κάποιο είδος αξιολόγησης? Έκανα την ερώτηση και στο faq αλλά δεν μου απάντησε κανείς. thanks! Αντί να πεις "συμφωνώ μαζί σου Μένιο", ή "σωστός", ή "δίκιο έχεις", ή "καλά τα έγραψες" κτλ, απλά πατάς το +1. Καμία απολύτως αξιολόγηση, απλά οικονομία στα αυτονόητα (είναι επίσης και ένας πολύ καλός τρόπος για να απομονώσεις τη καλύτερη απάντηση σε ένα ερώτημα με 500 απαντήσεις) ΥΓ: Και τώρα που το πρόσεξα: αν κάνω φιλτράρισμα να δω από +10 και πάνω, μήπως θα ήταν καλύτερα να μου δείχνει μόνο αυτά τα posts και όχι όλα τα posts απλά με μια ένδειξη "hidden"; Μου φαίνεται λίγο ανούσιο τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις