Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για ένα καλύτερο site

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

θα μπορουσε να ειναι μια ειδοποιηση τότε και να αναφερει απαντηση και παραθεση

Ή και σκέτη παράθεση, αν έχεις παράθεση έχεις και απάντηση.

Anyway, το σημαντικό στο θέμα είναι η ομαδοποίηση των ειδοποιήσεων που είπα και πιο πάνω και ζήτησα να μας απαντήσουν αν είναι τεχνικά εφικτό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ή και σκέτη παράθεση, αν έχεις παράθεση έχεις και απάντηση.

Anyway, το σημαντικό στο θέμα είναι η ομαδοποίηση των ειδοποιήσεων που είπα και πιο πάνω και ζήτησα να μας απαντήσουν αν είναι τεχνικά εφικτό.

ναι σωστα..θα μας πει κάποιος mod ;)

Είναι δύο οι ειδοποιήσεις, γιατί είναι δύο διαφορετικοί οι έλεγχοι που γίνονται. Στοιχηματίζω πως πρόκειται για core functionality του forum software, χωρίς να υπάρχει δυνατότητα παραμετροποίησης από το Control Panel του (από τον Hal9000 δηλαδή). Οπότε και δε θα είναι δυνατό να γίνει αυτό που προτείνεις @funbreaker, δηλαδή η συνένωση των δύο ειδοποιήσεων σε μία ή μη αποστολή της μίας εκ των δύο. Τουλάχιστον όχι με τετριμμένο τρόπο.

Όσον αφορά την παραλαβή πολλών ειδοποιήσεων, είναι ένα θέμα που με απασχόλησε κι εμένα όταν έγινε η μετάβαση από vBulletin σε IP.Board. Αν ψάξετε τα μηνύματά μου, θα δείτε ότι κι εγώ είχα ζητήσει να γίνει κάτι με αυτό το θέμα, γιατί γέμιζε το Gmail inbox μου από απανωτά e-mail notifications που αφορούσαν κάποια λίγα, πολυσύχναστα topics. Το πρόβλημα όμως είναι ίδιας φύσεως με το παραπάνω: Χωρίς τις υπηρεσίες κάποιου έμπειρου IP.Board developer (όχι απλά PHP developer), δεν είναι δυνατόν να χωθούμε είτε ο The Edge είτε εγώ είτε άλλος στον κώδικα του IP.Board και να αρχίσουμε να σκαλίζουμε PHP και hooks μπας και το φτιάξουμε. Θα «σπάσουμε» τη forum engine και θα ψαχνόμαστε! Πλην όμως, απ' όσο ξέρω στην έκδοση 3.2 του IP.Board έχουν γίνει πολλές αλλαγές, μεταξύ αυτών και στο σύστημα ειδοποιήσεων και σε διάφορα άλλα θέματα που το Insomnia αντιμετωπίζει προβλήματα λειτουργικότητας. Λίγη υπομονή μέχρι να ετοιμαστούν τα πράγματα για να περάσουμε το συγκεκριμένο update και θα δούμε από εκεί και πέρα τί απομένει να φτιαχτεί, αν μπορούμε να τα φτιάξουμε και πώς.

αφού απολυθώ να φανταστώ? :fear:

Δεν ξέρω τί να σου πω αγαπητέ @ThReSh. Η 3.2 έχει γίνει release λίγους μήνες τώρα, αλλά δε γίνεται να την περάσουμε τώρα. Πρέπει να τεσταριστούν skin και custom plugins που υπάρχουν ήδη και δεν ξέρω ακριβώς πότε θα είμαστε έτοιμοι.

Δεν ξερω αν εχει αναφερθει (δε βρισκω τιποτα στο search) αλλα απ'οτι εχω δει σε αλλα forum βασισμενα στο ιδιο software παρεχεται η δυνατοτητα chatbox. Δεν θα ηταν καλο να ενεργοποιηθει και εδω?

• Super Moderators

Δεν ξερω αν εχει αναφερθει (δε βρισκω τιποτα στο search) αλλα απ'οτι εχω δει σε αλλα forum βασισμενα στο ιδιο software παρεχεται η δυνατοτητα chatbox. Δεν θα ηταν καλο να ενεργοποιηθει και εδω?

Γιατί θα ήταν καλό να ενεργοποιηθεί και εδώ; Τι παραπάνω θα προστεθεί στο forum; Η δυνατότητα να λέμε "hi guyz";

Υπάρχει η δυνατότητα να μειωθεί το όριο στους χαρακτήρες στο search; Ειδικά σε τεχνολογικό forum με λέξεις όπως HP, LG, 3G, MB/GB, CD. Δεν είναι ιδιαίτερα βολικό. Τουλάχιστον να μην ακυρώνει όλο το query αν υπάρχει μικρή λέξη αλλά να την αποκλείει και να ψάχνει τις υπόλοιπες.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Η συγκεκριμένη είδηση είναι από μόνη της ένας λόγος να επανεξεταστεί ίσως ο τρόπος που ανεβαίνουν οι ειδήσεις στην κεντρική βάση ψήφων, φοβάμαι.

(πήγα να πατήσω who voted και την ψήφισα κατά λάθος ο μλκς) !

Ψάχνοντας κάποιο κουμπί print για να εκτυπώσω ενα μεγάλο guide απο το forum δεν ειδα να υπάρχει κατι η δεν τον βρήκα εγώ.

Οπότε πιστεύω αν το υποστηρίζει και το forum θα ηταν καλό να υπάρχει κάποιο τέτοιο κουμπί στα post οπότε αν θέλεις να εκτυπώσεις κατι μεγάλο να το κάνεις κατευθείαν χωρίς να πατας το κλασσικο print στον browser που πολλές φορές η στα εκτυπώνει ολα και δεν μπορείς να επιλέξις εσυ τι θέλεις η δεν εκτυπώνει μερικά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...