Arctic Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Στον Chrome δε βγαίνει. Edit: Δοκίμασε να είσαι στην αρχική. Όταν μπαίνω και εγώ στη καρτέλα forum δεν φαίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Είσαι σίγουρος; Για την αρχική σελίδα μιλάει. Πάντως ασέβια δε το θεωρώ. Εμένα τουλάχιστον δε με ενοχλεί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arctic Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Καρμεν δοκίμασε να μπεις αγγελίες να δεις αν είναι ασέβεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dewn735 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Για την αρχική σελίδα μιλάει. Πάντως ασέβια δε το θεωρώ. Εμένα τουλάχιστον δε με ενοχλεί... Και πάλι... Ασέβεια σε καμία περίπτωση... κάπως πρέπει να πληρωθεί κι αυτός ο server... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Καρμεν δοκίμασε να μπεις αγγελίες να δεις αν είναι ασέβεια Μπήκα και στις αγγελίες και το είδα. Προσωπικά δε με ενοχλεί ξαναλέω. Ασέβεια θεωρώ άλλα πράγματα που γίνονται εδώ μέσα και όχι μία εικόνα, που έχει μπει προφανώς γιατί κερδίζει κάτι το φόρουμ (δε το πάω στο χρηματικό μην αρχίσετε όλοι, αλλά και να το πάω καλά κάνουν και μπράβο τους!!!). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arctic Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Τότε είναι δικό μου το πρόβλημα(με το AdBlock). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Τότε είναι δικό μου το πρόβλημα(με το AdBlock). Πάτα ένα δεξί κλικ στην εικόνα και πρόσθεσε το filter στο adblock να τελειώνεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arctic Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Μπήκα και στις αγγελίες και το είδα. Προσωπικά δε με ενοχλεί ξαναλέω. Ασέβεια θεωρώ άλλα πράγματα που γίνονται εδώ μέσα και όχι μία εικόνα, που έχει μπει προφανώς γιατί κερδίζει κάτι το φόρουμ (δε το πάω στο χρηματικό μην αρχίσετε όλοι, αλλά και να το πάω καλά κάνουν και μπράβο τους!!!). Ασέβεια το είπα επειδή δεν έβγαινε με το Adblock(με την έννοια ότι σου προβάλουν τη διαφήμιση με το ζόρι-αφού έχω επιλέξει να μην βλέπω τις διαφημίσεις) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Μα βγαίνει σου είπα και πιο πάνω πως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arctic Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Λύθηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Μπήκα και στις αγγελίες και το είδα. Προσωπικά δε με ενοχλεί ξαναλέω. Ασέβεια θεωρώ άλλα πράγματα που γίνονται εδώ μέσα και όχι μία εικόνα, που έχει μπει προφανώς γιατί κερδίζει κάτι το φόρουμ (δε το πάω στο χρηματικό μην αρχίσετε όλοι, αλλά και να το πάω καλά κάνουν και μπράβο τους!!!). Μια χαρά ακούγεσαι. Ρε παιδια η διαφήμηση για το fifa στην κεντρική σελίδα πιο μεγάλη δεν γινοταν?? :-( Έλεος δλδ!! Συμφωνώ. Είναι τουλάχιστον έλλειψη σεβασμού προς τα μέλη, αφού δεν βγαίνει ούτε με AdBlock. Παιδιά είστε λίγο υπερβολικοί στις απαιτήσεις. Το Insomnia παρέχεται δωρεάν και με κάποιο τρόπο πρέπει να βγάλει τα έξοδα του το οποίο γίνεται με διαφημίσεις. Αν ο εκάστοτε επισκέπτης δεν θέλει να βλέπει διαφημίσεις είναι δικό του πρόβλημα να βρει τους τρόπους και τα προγράμματα να μην τις βλέπει. Το adsblock κάνει πολύ καλή δουλειά αν ξέρουμε να το χρησιμοποιούμε έξυπνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arctic Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Ασέβεια το είπα επειδή δεν έβγαινε με το Adblock(με την έννοια ότι σου προβάλουν τη διαφήμιση με το ζόρι-αφού έχω επιλέξει να μην βλέπω τις διαφημίσεις) Το πρόβλημα υπήρχε στο AdBlock Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Το πρόβλημα υπήρχε στο χειρισμό του AdBlock fixed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arctic Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Μπορεί. Βασικά κουνούσα τη μπάρα αλλά δε έβγαινε η διαφήμιση από πίσω και δεν πατούσα οκ. Όταν πάτησα βγήκε. Συνήθως όμως όταν κουνάω τη μπάρα του AdBlock φεύγει η διαφήμιση που έχω επιλέξει...τώρα δεν έφευγε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε παίδες δεν έχω προβλημσ με τις διαφημησειςμ για αυτό αλωστε δεν εχω και το adblock .. καλα κανουν και υπαρχουν!! Ειδικα αμα αυτό συντηρεί το φορουμ!! Αυτο που με εκνεύρισε ήταν ότι η συγκεκριμένη επιανε όλη την οθόνη!! υπερβολικα μεγαλη και ενοχλητικη χωρίς λόγο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις