Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για ένα καλύτερο site

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν έχουμε αρνηθεί τέτοιες διορθώσεις, οσάκις υποβάλλονται σχετικά αιτήματα μέσω της λειτουργίας Αναφοράς.

Η λειτουργικότητα των tags δυστυχώς αφαιρέθηκε, γιατί προκαλούσε άλλα, άσχετα, bugs στη λειτουργία του forum.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ελπίζω να γίνεται αντιληπτό ότι σχετικά reports έχουν νόημα μόνο όταν πρόκειται για σημαντικά keywords. Δεν πρόκειται να δοθεί σημασία σε reports που ζητούν την αλλαγή π.χ. ενός «πρην» σε «πριν» ή παρόμοια...

Άσχετο: ίσως θα ήταν καλύτερο να διορθώνουν οι mods τα ορθογραφικά στους τίτλους (τουλάχιστον) των θεμάτων, ώστε να γίνεται αργότερα ευκολότερα η αναζήτησή τους (μόλις διάβασα ένα "κοδικος" σε τίτλο και μου ήρθε...)

Μηπως ηθελε να πει "οδικος" (χαρτης πχ.) και κολησε ενα κ απο αλλου? :P

Στις αγγελίες καλό θα ήταν να φαίνονται ποιες είναι καινούργιες(πχ όπως υπάρχει το "Οι αγγελίες μου" να υπήρχε και "Νέες Αγγελίες" ή σε κάθε ενότητα να υπήρχε για αυτήν κάτι ανάλογο)

Καλησπέρα,

Όπως είπα και σε άλλο topic έχω να υποβάλλω μια πρόταση για ένα καλύτερο forum/site.

Στις αγγελίες όταν κάποιος αναρτά μια αγγελία και προσθέτει μια φωτογραφία όταν ανοίγει για μεγέθυνση να μην ανοίγει αμέσως στο original size (π.χ. 2242x1604) αλλά σε διαστάσεις ανάλογες της ανάλυσης του εκάστοτε χρήστη. Και κάπου δεξιά πάνω να υπάρχει κουμπί για original size.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Μια δική μου πρόταση σε κάτι που απ'ότι έχω καταλάβει λείπει...

Κάτω από το "Εμφάνιση νέου περιεχομένου" καλό θα ήταν να προστεθεί και ένα "Εμφάνιση νέων απαντήσεων στα μηνύματα σας"

ώστε εάν εγώ πχ έχω postάρει σε 10 θέματα να μπορώ να δω κατευθείαν και τα θέματα στα οποία υπάρχουν νέες απαντήσεις που τυχόν

υπάρχουν χωρίς να ψάχνω όλο το forum για να τα βρω (εάν τα θυμάμαι όλα)!!

Το έχω δει και σε άλλα forums και πραγματικά σου λύνει τα χέρια!

Η λειτουργικότητα που ζητάς παρέχεται ήδη, απλά μάλλον όχι με τον τρόπο που έχεις ακριβώς στο μυαλό σου. Π.χ. δε βρίσκεται στο σημείο που θα περίμενες, δηλαδή ως κουμπί ή link κάτω από το «Εμφάνιση νέου περιεχομένου».

Αξίζει να αφιερώσεις λίγο χρόνο στις ρυθμίσεις του προφίλ σου και να εκμεταλλευτείς τις ειδοποιήσεις που δύναται να σου στέλνει το forum software.

Δεν το είχα προσέξει, ευχαριστώ για την επισήμανση!

Αν και πιστεύω πως θα ήταν καλή μια τέτοια προσθήκη σαν αυτή που προσθέτω ώστε να μη χρειάζεται τίποτα παρά να μπεις στο site και να πατήσεις στο σύνδεσμο!

Κι έτσι όπως είναι πάντως σου λύνει αρκετά τα χέρια!

:)

Πως μπορώ να δω σε πόσο χρόνο μπορώ να συντάξω νέα αγγελία? Παλιά το κουμπί πατιόταν και σε έλεγε δεν μπορείς μέχρι τότε.

Τώρα είναι ανενεργό.

Θα ηθελα να προτεινω οτι θα ηταν καλυτερο να αλλαζε το περιθωριο αναρτησης αγγελιων ας πουμε απο 2 την βδομαδα σαν συνολο να μπορουμε να αναρτησουμε 2 αγγελιες την βδομαδα αλλα σε διαφορετικη κατηγορια.Ας πουμε 2 αγγελιες ανα βδομαδα στην κατηγορια κινητων,2 στην κατηγορια επεξεργαστες/μητρικες και οχι στο συνολο 2 αγγελιες την εβδομαδα ανεξαρτητως κατηγοριας.Τι λετε?πως ακουγεται η ιδεα?

Εγώ θα έλεγα αν γίνεται να μπει το κουμπί Αναφορά στο wiki....

Πχ http://www.insomnia.gr/page/wiki/_/various/%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%B6%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%AC%CE%BC%CF%80-r197

Εχει παραγίνει τελευταία... Αν υπάρχει το κουμπί, μη βαράτε δεν το βρισκω, είναι και περασμένη η ώρα :-D

edit: Δεν ξέρω κατά πόσο είναι δυνατό βέβαια αυτό. Απλά για χάριν ευκολίας, να το πατάμε και να μην σας πρήζουμε το προτείνω :)

2 αγγελιες τη βδομαδα.

Κοιτας πότε εβαλες την προτελευταια αγγελια σου, και βαζεις +7 μερες ακριβως.

Βέβαια αν ήταν όπως παλιά να σου λέει αυτό πότε μπορείς να ξαναποστάρεις δεν θα ήταν και άσχημο.

Στο quick reply όταν πατάω το "Άλλο στυλ" είναι μόνιμα buggarισμένο και βγαίνει ένα σκαλωμένο popup menu που δεν φαίνονται οι επιλογές. Αυτό μου συμβαίνει σε πολλούς browsers/pc οπότε θα θεωρήσω οτι δεν αρμενίζω στραβά.

Τέλος πάντων δεν ήθελα να αναφέρω bug απλά να προτείνω να μπεί το spoiler button στην quick bar και να μην είναι μόνο στο "Άλλα στυλ".

Είναι απο τα πλέον χρήσιμα κουμπιά που θα έπρεπε να υπάρχουν (Σίγουρα πιο χρήσιμο απο το "εισαγωγή διευθυνσής e-mail").

Πλίζ; :rolleyes:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...