Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για ένα καλύτερο site

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγω το παταω συνεχως για να βλεπω τη λιστα με τα μυνηματα μου. Εσυ πως βλεπεις τη δικη σου λιστα?

Η μεγαλυτερη πικρα ομως ειναι να εχεις γραψει ενα κατεβατο και για καποιο λογο να μην σωθει/δημοσιευτει το μυνημα σου. Πατας μετα βελακι πισω και ανακαλυπτεις οτι το μυνημα εκανε φτερα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Προφανώς τα βλέπει από τις συνδρομές

btw θα προτιμούσα οι συνδρομές που είναι κάτω από το status, να πάνε απο πάνω και τα νέα θέματα να είχανε κάτι σαν μία μπάρα και αντί 5 να βλέπουμε τα τελευταία 10 πχ. Έτσι δεν θα πιάνει και πολύ χώρο στα δεξιά και θα βλέπουμε περισσότερα.

Οχι παιδι μου, ποιες συνδρομες? κλικαρεις το βελακι και μετα Τα Μυνηματα μου.

Γράψε λάθος, κατάλαβα τις νέες ειδοποιήσεις που έχεις μπαμπά :P

Το παλιό περιεχόμενό μου έχει γίνει τα μηνύματά μου πλέον, αν έχω καταλάβει καλά. (αν κάνω λάθος ας διορθώσει κάποιος)

Αν πχ σε ένα θέμα δεν έχεις συνδρομή θα το κοιτάξεις από εκεί. Αν όμως όπως λες, έχεις δημοσιεύσει σε ένα θέμα αυτόματα κάνεις και συνδρομή, άρα το βλέπεις από τις συνδρομές αμέσως.

Θες να σου πω πως το έχω καταλάβει χοντρικά;

Εδώ πριν δημοσιεύσω μήνυμα δεν είχα συνδρομή οκ?

Αφού δημοσίευσα έχω αυτόματα συνδρομή, άρα αν απαντήσεις θα μου εμφανιστεί στις συνδρομές μου.

Αν πάλι δεν είχα δημοσιεύσει μήνυμα και ήθελα να παρακολουθώ το θέμα, θα πατούσα το κουμπί που είναι τέρμα πάνω και λέει Συνδρομή στο θέμα και θα είχα πάλι ειδοποίηση στις συνδρομές.

Τώρα αν δεν θέλω πλέον να παρακολουθώ αυτό το θέμα, θα πατήσω ακύρωση συνδρομής, δεν θα μου εμφανίζεται στις συνδρομές, αλλά θα το βλέπω στα μηνύματά μου.

Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα :wub:

Αρα η συνδρομη ειναι θεματα με μυνηματα σου και θεματα που παρακολουθεις χωρις να εχεις μυνηματα.

Με τις συνδρομες , σου ερχεται ειδοποιηση οτι στο θεμα οπου εχεις κανει τη συνδρομη , καποιος εχει ποσταρει νεο περιεχομενο..

Συνδρομη μπορεις να κανεις σε τοπικ , η και σε κατηγορια ολοκληρη (νεα θεματα)..

Θα μπορούσε να υπάρχει μια επιλογή διαγραφής της αγγελίας απο τον δημιουργό για να μην υπάρχουν 5 post της ίδιας αγγελλίας και γεμίζουν άδικα το section.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...