ioannnis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Εγω το παταω συνεχως για να βλεπω τη λιστα με τα μυνηματα μου. Εσυ πως βλεπεις τη δικη σου λιστα? Η μεγαλυτερη πικρα ομως ειναι να εχεις γραψει ενα κατεβατο και για καποιο λογο να μην σωθει/δημοσιευτει το μυνημα σου. Πατας μετα βελακι πισω και ανακαλυπτεις οτι το μυνημα εκανε φτερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Προφανώς τα βλέπει από τις συνδρομές btw θα προτιμούσα οι συνδρομές που είναι κάτω από το status, να πάνε απο πάνω και τα νέα θέματα να είχανε κάτι σαν μία μπάρα και αντί 5 να βλέπουμε τα τελευταία 10 πχ. Έτσι δεν θα πιάνει και πολύ χώρο στα δεξιά και θα βλέπουμε περισσότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioannnis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Οχι παιδι μου, ποιες συνδρομες? κλικαρεις το βελακι και μετα Τα Μυνηματα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Όντως απ τις "Συνδρομές" βλέπω ποια threads που μ ενδιαφέρουν έχουν νέα posts. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Οχι παιδι μου, ποιες συνδρομες? κλικαρεις το βελακι και μετα Τα Μυνηματα μου. Γράψε λάθος, κατάλαβα τις νέες ειδοποιήσεις που έχεις μπαμπά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioannnis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Αν εχεις κανει διαφορα μυνηματα απο δω κι απο κει, δε σε ενδιαφερει να δεις αν εχει απαντησει κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Ε από τις συνδρομές δε θα το καταλάβεις αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioannnis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Kαι τοτε τι διαφορά εχουν οι συνδρομες απ τα μυνηματα μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Το παλιό περιεχόμενό μου έχει γίνει τα μηνύματά μου πλέον, αν έχω καταλάβει καλά. (αν κάνω λάθος ας διορθώσει κάποιος) Αν πχ σε ένα θέμα δεν έχεις συνδρομή θα το κοιτάξεις από εκεί. Αν όμως όπως λες, έχεις δημοσιεύσει σε ένα θέμα αυτόματα κάνεις και συνδρομή, άρα το βλέπεις από τις συνδρομές αμέσως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioannnis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Αρα η συνδρομη ειναι θεματα με μυνηματα σου και θεματα που παρακολουθεις χωρις να εχεις μυνηματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Θες να σου πω πως το έχω καταλάβει χοντρικά; Εδώ πριν δημοσιεύσω μήνυμα δεν είχα συνδρομή οκ? Αφού δημοσίευσα έχω αυτόματα συνδρομή, άρα αν απαντήσεις θα μου εμφανιστεί στις συνδρομές μου. Αν πάλι δεν είχα δημοσιεύσει μήνυμα και ήθελα να παρακολουθώ το θέμα, θα πατούσα το κουμπί που είναι τέρμα πάνω και λέει Συνδρομή στο θέμα και θα είχα πάλι ειδοποίηση στις συνδρομές. Τώρα αν δεν θέλω πλέον να παρακολουθώ αυτό το θέμα, θα πατήσω ακύρωση συνδρομής, δεν θα μου εμφανίζεται στις συνδρομές, αλλά θα το βλέπω στα μηνύματά μου. Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3leven Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Αρα η συνδρομη ειναι θεματα με μυνηματα σου και θεματα που παρακολουθεις χωρις να εχεις μυνηματα. Με τις συνδρομες , σου ερχεται ειδοποιηση οτι στο θεμα οπου εχεις κανει τη συνδρομη , καποιος εχει ποσταρει νεο περιεχομενο.. Συνδρομη μπορεις να κανεις σε τοπικ , η και σε κατηγορια ολοκληρη (νεα θεματα).. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Qman Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Θα μπορούσε να υπάρχει μια επιλογή διαγραφής της αγγελίας απο τον δημιουργό για να μην υπάρχουν 5 post της ίδιας αγγελλίας και γεμίζουν άδικα το section. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiOrGoSk21 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Άντε να αλλάξει η διαφήμιση του Shift 2 Unleashed. Μου πετάει απ'το flash κάθε λίγα λεπτά έναν ήχο διάρκειας κλασμάτων και ταράζομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 adblock ftw? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις