Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για ένα καλύτερο site

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ελεος ρε παιδιά με τα reality, σιγά μη βγάζουμε και "προτεινόμενο" για αποχώρηση. :rolleyes:

Κοντεύουμε να κάνουμε τα πάντα facebook, σε λίγο θα ψάχνουμε το "like" όταν περνάνε γκόμενες δίπλα μας. :wub:

facebooklike.png

Εδιτ: ζουμερότερη εικόνα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ελεος ρε παιδιά με τα reality, σιγά μη βγάζουμε και "προτεινόμενο" για αποχώρηση. :rolleyes:

Κοντεύουμε να κάνουμε τα πάντα facebook, σε λίγο θα ψάχνουμε το "like" όταν περνάνε γκόμενες δίπλα μας. :wub:

facebooklike.png

Εδιτ: ζουμερότερη εικόνα.

:rolleyes: βρήκες και εσύ άνθρωπο να φέρεις αυτό το πάραδειγμα :-D δεν έχω ασχοληθεί ποτέ μου με το facebook αλλά αν διαβάσεις τα post που σου λέω θα συμφωνήσεις μαζί μου ...

:-D

:rolleyes: βρήκες και εσύ άνθρωπο να φέρεις αυτό το πάραδειγμα :-D δεν έχω ασχοληθεί ποτέ μου με το facebook αλλά αν διαβάσεις τα post που σου λέω θα συμφωνήσεις μαζί μου ...

:-D

LOL για τη φωτογραφία δε λες τιποτε ε; :-D

Θα συμφωνήσουμε σίγουρα αν έχουμε τα ιδια post κατα νου. Αλλα με τα -1 δημιουργείται βαβούρα που είναι μάλλον ο αρχικός σκοπός του ..ακυροpostοθέτη :-)

LOL για τη φωτογραφία δε λες τιποτε ε; :-D

Θα συμφωνήσουμε σίγουρα αν έχουμε τα ιδια post κατα νου. Αλλα με τα -1 δημιουργείται βαβούρα που είναι μάλλον ο αρχικός σκοπός του ..ακυροpostοθέτη :-)

ναι συμφωνώ για την photo και αυτό που είπες πιο πάνω .. αλλά με την ίδια λογική ποιός ο λόγος να βάζουμε +1...

ας κάνουμε quote και ας το βάζουμε έτσι .. +1 ή -1 και τέλος το like - unlike

είμαι ο μόνος που του την σπάει αυτό το πράγμα;

Σύντροφε!!!

Αν υπάρχει κάποιο timeout για να εμφανιστεί το AJAX preview του topic, μήπως να ζητήσουμε να αυξηθεί κατά τί;

μία επιλογή για απενεργοποίηση του γενικά δεν θα με χάλαγε προσωπικά :P

φαντάζομαι όμως πως για όποιον που του είναι χρήσιμο και παράλληλα τον ενοχλεί και το παραπάνω , λίγο παραπάνω delay (max 1 sec) θα ήταν ok.

ναι συμφωνώ για την photo και αυτό που είπες πιο πάνω .. αλλά με την ίδια λογική ποιός ο λόγος να βάζουμε +1... ας κάνουμε quote και ας το βάζουμε έτσι .. +1 ή -1 και τέλος το like - unlike

Νομιζω το +1 φτιάχτηκε για να σταματήσουν οι απαντήσεις του τύπου "+1", "μπράβο κι εγω μαζι σου", "Αξιος! Αξιος!" κτλ. :-D

Ενω στην αντίθετη περίπτωση (του -1), αν έχεις κάτι να πεις αντίθετο καλό θα ήταν να επιχειρηματολογήσεις κιολας. Οποτε εκει.. quote + αρνητικό σχόλιο. Λογικό κατά τη γνώμη μου.

είμαι ο μόνος που του την σπάει αυτό το πράγμα;

Και εμένα μου την σπάει αυτό... θα ήθελα να μπορούσα να το απενεργοποιήσω κάπως... αν ήταν δυνατόν και όταν είμαι αποσυνδεδεμένος...

Αφου ειναι πλεον διαθεσιμα τα παλια emoticons, μαζι με τα καινουρια, μπορουμε να εχουμε πισω και τo παλιο emoticon με τη γλωσσιτσα;

Ωραιο ειναι το καινουριο αντιστοιχο, δε λεω, αλλα ειναι για διαφορετικες χρησεις. Το νεο της γλωσσας ειναι με χαρουμενη, λιγο πειραχτικη φατσουλα, το παλιο ηταν πιο σαρκαστικο.

Ευχαριστω.

Συμβαινουν τραγελαφικα πραγματα απο τοτε που ανεβηκε η νεα μορφη του φορουμ.

Πχ. κανω συνδρομες και δεν εμφανιζονται τα τοπικ στα 'θεματα που παρακολουθω'!!!

Και το αντιστροφο: σε τουτο εδω το θεμα, ακυρωσα τη συνδρομη μου. Ε, ακομη μου το εμφανιζει(με το ζορι ντε!), στα θεματα που παρακολουθω!

Ειλικρινα, θα λυθουν ποτε αυτα τα προβληματα? Ποσοι μηνες πρεπει να περασουν?

Συμβαινουν τραγελαφικα πραγματα απο τοτε που ανεβηκε η νεα μορφη του φορουμ.

Πχ. κανω συνδρομες και δεν εμφανιζονται τα τοπικ στα 'θεματα που παρακολουθω'!!!

Και το αντιστροφο: σε τουτο εδω το θεμα, ακυρωσα τη συνδρομη μου. Ε, ακομη μου το εμφανιζει(με το ζορι ντε!), στα θεματα που παρακολουθω!

Ειλικρινα, θα λυθουν ποτε αυτα τα προβληματα? Ποσοι μηνες πρεπει να περασουν?

Στα "θέματα που παρακολουθείς" πώς ακριβώς πας? Μήπως αντί για το "Οι Συνδρομές Μου" πας στα "Θέματά μου" ?

για την mobile εκδοση: τα αναγνωσμενα topics ειναι ελαφρως πιο ανοιχτοχρωμα απο τα μη και θα προτιμουσα μια διαφορα χρωματων πιο αισθητη στο ματι...

Στα "θέματα που παρακολουθείς" πώς ακριβώς πας? Μήπως αντί για το "Οι Συνδρομές Μου" πας στα "Θέματά μου" ?

Στα θεματα μου παω, αλλα δεν γνωριζω την διαφορα αναμεσα στα 'θεματα' και στις 'συνδρομες'.

Δεν ξερω αν υπηρχε αυτη η διαφοροποιηση στην παλια εκδοση του φορουμ.

Σε ολα τα φορουμ που συμμετεχω, παντα εχω μια κεντρικη σελιδα ανοικτη, που εχει ολες μου τις συνδρομες.

Οτι με ενδιαφερει τελωσπαντων, ειτε το ξεκινησα εγω το θεμα, είτε καποτε εγραψα ενα μηνυμα, ειτε οχι.

Εδω, τι ρολο παιζει η εννοια 'θεματα' και τι ρολο η εννοια των 'συνδρομων'?

Η λιστα με τις συνδρομες(που ηταν κρυμμενη αυτη η επιλογη, δεν την εβρισκα πουθενα), ειναι πολυ λειψη τωρα που την βλεπω.

Ωστοσο, δεν εχει πχ το παρον θεμα, που οντως δεν ηθελα να το παρακολουθω πια. Δεν εχει ομως και πολλα αλλα που βλεπω στα 'θεματα'

Τι διαχωρισμος ειναι αυτος? Που ωφελει? Με εχει μπερδεψει πολυ. Ειναι 'πρωτοτυπια' τoυ insomnia?

Εμένα από χθες που μπηκα μετα απο μερικες μερες με το που παω στην πρωτη σελιδα σε πολλα θέματα μου δειχνει την μισή σελίδα μαυρη και κάνοντας scroll-down δεν αλλάζει κατι το χειρότερο είναι οτι δεν μπορω να διαβάσω το πρώτο ποστ με mozilla αυτο, τωρα στο internet explorer xωρις login μου τα εμφανιζει κανονικα :mellow:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...