PCharon Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 δεν θάναι ό,τι καλύτερο στον αποδέκτη,να δει όλο του το box κατειλημμένο με μπινελίκια... Ούτε γι αυτόν που τα έστειλε θα είναι ό,τι καλύτερο να πάει για μπανάκι μετά από μια αναφορά (που υπάρχει και στα ΠΜ αν έχεις προσέξει). Ιδού η ρόδος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rooters Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Κάποιος χρήστης μου έστειλε π.μ.,χωρίς τη δυνατότητα να μπορώ να απαντήσω.Γιατί;Διορθώστε το... Επίσης,μπορώ να το εκλάβω σαν "παρενόχληση" (σαν τους πιτσιρήδες με το χτύπημα των κουδουνιών...)και να τον πάω γαμιώντας μέχρι τη Δευτέρα παρουσία,εύκολο είναι.Και δεν θάναι ό,τι καλύτερο στον αποδέκτη,να δει όλο του το box κατειλημμένο με μπινελίκια... Μήπως ήταν αυτόματο μήνυμα-ειδοποίηση, όπου εκεί δεν υπάρχει δυνατότητα απάντησης.; Πάντως σε κάθε περίπτωση υπάρχει το κουμπάκι αναφορά ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orotoi Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Επίσης,μπορώ να το εκλάβω σαν "παρενόχληση" (σαν τους πιτσιρήδες με το χτύπημα των κουδουνιών...)και να τον πάω γαμιώντας μέχρι τη Δευτέρα παρουσία λολ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Μήπως ήταν αυτόματο μήνυμα-ειδοποίηση, όπου εκεί δεν υπάρχει δυνατότητα απάντησης.; Πάντως σε κάθε περίπτωση υπάρχει το κουμπάκι αναφορά ... Οχι, κατα πασα πιθανοτητα επειδη πλεον τα μηνυματα εμφανιζονται ως threads, αν σβησει ο αποστολεας το δικο του κομματι δεν μπορεις να του απαντησεις. Το ειχα παρατηρησει και εγω, καπου το ειχα γραψει μαλιστα. Α να το. http://www.insomnia.gr/topic/392424-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%89%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CE%BC%CE%B7%CE%BD%CF%85%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Έτσι ακριβώς είναι. Φυσικά, το γεγονός ότι ο αποστολέας έσβησε το discussion που ξεκίνησε μαζί σας, δε σας εμποδίζει να του απαντήσετε με νέο p.m. Απλά, αυτό θα φαίνεται ως ξεχωριστό discussion στο inbox σας (εκτός κι αν θέλετε να συνεχίσετε τον φαύλο κύκλο, σβήνοντας το p.m. αμέσως μόλις του το στείλετε, κ.ο.κ.! ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupus_Hegemonia Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Moderators του φόρουμ... Έχω ένα πρόβλημα. Θέλω να δημοσιεύσω πέντε (5) αγγελίες, εντάξει; Έβαλα τις δύο (2), εκ των οποίων μάλιστα η μία ΕΚΛΕΙΣΕ/ΠΩΛΗΘΕΙ και την κλείδωσα... Και εδώ και άνω των 2-3 ημερών, δεν με αφήνει το φόρουμ (είναι απενεργοποιημένο) να δημοσιεύσω άλλες αγγελίες. (Για να μη προσθέσω ότι είμαι μέλος απ' το... 2007!) Γιατί γίνεται αυτό; Θέλω να δώσω (γιατί μου πιάνουν χώρο) πέντε πραγματάκια - και θέλω ΑΜΕΣΑ να γίνει. Πρέπει να περιμένω π.χ. 2 μήνες;;;; Παρακαλώ, να μου λύσετε αυτό το πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomnian Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Υπαρχει και η Χρυση Ευκαιρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Γιατί γίνεται αυτό; Διότι υπάρχει σε ισχύ περιορισμός 2 αγγελιών/εβδομάδα. Η ημερομηνία εγγραφής και ο αριθμός μηνυμάτων του κάθε μέλους δε διαφοροποιούν τους όρους του περιορισμού αυτού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 καταργηση του ορου ή δημιουργια subforum για πολιτικες συζητησεις.(οτιδηποτε γινετε αλλωστε τα τελευταια χρονια εχει σχεση με αυτους που ψηφισε ο κοσμος) αληθεια αυτο το θεμα εχει να κανει με προηγουμενες παρεμβασεις στον ιδιοκτητη απο κομματα ή απλα οτι μπαιναν κομματοσκυλα και λεγαν το ποιημα τους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupus_Hegemonia Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Υπαρχει και η Χρυση Ευκαιρια Tις έχω βάλει και εκεί! Εάν δεν έχεις κάτι ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ να πεις, αναρωτιέμαι γιατί χάνεις χρόνο για να γράψεις ΑΝΟΗΤΑ σχόλια! Διότι υπάρχει σε ισχύ περιορισμός 2 αγγελιών/εβδομάδα. Η ημερομηνία εγγραφής και ο αριθμός μηνυμάτων του κάθε μέλους δε διαφοροποιούν τους όρους του περιορισμού αυτού. Αγαπητέ φίλε, νόμιζα ότι ήταν περιορισμός ΗΜΕΡΑΣ (απ' ό,τι θυμάμαι). Έχει αλλάξει σε 'βδομάδα; Αν ναι, συγγνώμη για την άγνοιά μου. Και ευχαριστώ για τη διευκρίνηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomnian Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Tις έχω βάλει και εκεί! Εάν δεν έχεις κάτι ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ να πεις, αναρωτιέμαι γιατί χάνεις χρόνο για να γράψεις ΑΝΟΗΤΑ σχόλια! Πως θεωρεις οτι ειναι ανοητη μια συμβουλη την οποια ομως εχεις ηδη ακολουθησει? Αν δεν ειναι ουσιαστικη η υποδειξη για τον μεγαλυτερο φορεα μικρων αγγελιων που υπαρχει, τοτε τι ειναι ουσιαστικο? Απαντηγη στο ερωτημα σου εγραψα, οχι "ανοητο σχολιο". Ανοητο σχολιο ηταν το προηγουμενο post σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rooters Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) Φίλε insomnian πρέπει να κατανοήσεις ότι υπάρχουν μέσα στο insomnia δύο τύποι ανθρώπων: 1) Αυτοί που γράφονται και γεμίζουν το Lobby με ειδήσεις copy/paste από blogs δικά τους ίσα ίσα για να το διαφημίσουν, χωρίς να ενδιαφέρονται στο ελάχιστο για την ενημέρωση του κόσμου. 2)Αυτοί πού γράφονται μόνο και μόνο για να καταχωρήσουν μια αγγελία και δεν ξαναπατάν. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2011 από Rooters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Aν θέλετε,μπορούμε να εκκινήσουμε μια κουβέντα περί διαγραφής-ανανέωσης των ΜΗ ενεργών αγγελιών. Θα συμφωνήσετε πως η διαγραφή των μη ενεργών αγγελιών συμβάλλει στην "καθαριότητα" του τόπικ των αγγελιών, με πολλά θετικά στοιχεία. Όπως την διευκόλυνση των μελών αγοραστών,ψάχνοντας λιγότερες αγγελίες. Την καλαισθησία,ας πούμε του τόπικ-φόρουμ με λιγοστές σελίδες κι όχι 100 τόπικς με τεράστια κόκκινα,πράσινα γράμματα "πωλήθηκε","ξεπούλησα","τέλοςςςςς" κτλ. Επίσης σταματάει και η εισροή πμ'ς με με θέμα την εκδήλωση αγοράς του προϊόντος που πουλήσαμε. Έχουμε κάνει παρόμοια κίνηση σε φόρουμ διαφορετικού αντικειμένου και πραγματικά έχουμε βρει την ησυχία μας σ'αυτό το θέμα. Βέβαια αυτό προυποθέτει, απο μέρους μας σαν χρήστες, να θέτουμε την αγγελία ως ΜΗ ΕΝΕΡΓΗ ώστε με κάποιο τρόπο να διαγράφονται αυτοματοποιημένα έπειτα απο κάποιες ημέρες. Απο μάς για εμάς λοιπόν. Αναμένω τις απόψεις σας κι να θέλετε,μπορεί να δημιουργηθεί ένα ξεχωριστό τοπικ μόνο για αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Βέβαια αυτό προυποθέτει, απο μέρους μας σαν χρήστες, να θέτουμε την αγγελία ως ΜΗ ΕΝΕΡΓΗ ώστε με κάποιο τρόπο να διαγράφονται αυτοματοποιημένα έπειτα απο κάποιες ημέρες. Απο μάς για εμάς λοιπόν. Αναμένω τις απόψεις σας κι να θέλετε,μπορεί να δημιουργηθεί ένα ξεχωριστό τοπικ μόνο για αυτό. Mα αφου απαντηθηκε σε αλλο θεμα οτι διαγραφη δεν μπορει να γινει επειδη παρακαμπτεται το οριο.Εκτος αν συμβαινει μετα το περας αυτου του οριου.Υπαρχουν και καποια αλλα ψιλα γραμματα.Μπορει καποιος να θελει να ανατρεξει σε μια παλιοτερη αγγελια , η στον συγκεκριμενο χρηστη, για διαφορους λογους .Παντως ειμαι υπερ της (αυτοματης αν γινεται ) μεταφορας τους σε καποιο section 'παλιοτερων αγγελιων'. Σαν χρηστης παντως αυτο που περιμενω-ελπιζω να δω ειναι ξεχωριστη κατηγορια ζητησης και προσθηκη μερικων ακομα κατηγοριων για να αποσυμφοριστουν λιγο τα 'διαφορα' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Aκριβώς για αυτο το λόγο πόσταρα σήμερα εδώ.Για να παραθέσουμε τις απόψεις μας. Πολύ σωστό αυτό που ανέφερες περι μη διαγραφή αλλά μεταφοράς των, σε section "παλαιότερων αγγελιών". Αυτό χρειάζεται για τις περιπτώσεις των θετικών ή μη ψήφων στις αγοραπωλησίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις