phanispal Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Κι όμως, έχει ήδη αναφερθεί ότι τα μαύρα γράμματα σε λευκό φόντο είναι πιο ξεκούραστα. Τέλος πάντων, αναμένουμε dark theme ή κάτι τέτοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 OK, τώρα καταλάβαμε πόσο σωστά ρυθμισμένη είναι η οθόνη σου... ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moldovan20 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δε γνωρίζω αν έχει αναφερθεί στο παρελθόν αλλά πιστεύω καλό θα ήταν να δημιουργηθεί κατηγορία "Φωτογραφικά είδη" έστω στις αγγελίες . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος Μια χαρά ρυθμισμένη είναι η οθόνη μου.Απλά δεν γουστάρω άσπρο φόντο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Τότε θα έχεις κάποιο πρόβλημα με την όρασή σου, γιατί γκρι δεν είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Γκρι-μπλε είναι η φάσα και ξεπλυμένο γκρι είναι το κεντρικό που εμφανίζονται τα posts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 άρα ούτε στο προηγούμενο forum σου άρεσε το άσπρο background των topics/posts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Όχι.Μαρέσει το μαύρο φόντο και άσπρα γράμματα.Είναι ξεκούραστο το βράδυ στο διάβασμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katerina_a_86 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Ποιος ο λόγος να μην υπάρχουν συντομεύσεις στον πλήρη επεξεργαστή κειμένου για τα style κειμένου απ την στιγμή που υπάρχει τόσος κενός χώρος και να πρεπει να ψάχνεσαι? 100 ώρες έκανα να βρω το spoiler. η τουλάχιστον τα πιο συνηθισμένα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 100 ώρες έκανα να βρω το spoiler. η τουλάχιστον τα πιο συνηθισμένα . Και ειναι ακριβως που ειπαμε ? edit : το βρηκα.Μια συντομευση δεν μπορει να γινει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rooters Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Θέλω να ζητήσω ένα δημόσιο συγνώμη, διότι σήμερα είχαμε ενα bugακι με τις ειδήσεις και φαίνονταν διπλές,΄υπήρχαν δηλαδή και στο lobby και στην κεντρική. Θα διορθωθεί, έχω στείλει πμ στο dimitris2006 Ευχαριστώ για την κατανόησή σας. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2010 από Rooters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orotoi Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Άσχετο με τις ειδήσεις.. αλλά μιας και είπες για διπλοεγγραφές. Σε μερικά threads έχω παρατηρήσει οτι κάποια post φαίνονται ξανά.. αλλά οχι διπλά σαν να έκανες post 2 φορές.. Κάπως έτσι post#1 AAA post#2 BBB post#3 CCC post#4 kati allo post#5 AAA (post#1) post#6 BBB (post#2) ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomnian Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Oι δικες μου προτασεις ειναι οι εξης: - Οταν σβηνονται posts για οποιονδηποτε λογο να ενημερωνονται αυτοματα μεσω pm οι posters. - Oταν ban-άρεται καποιος μονιμα ή προσκαιρα να εμφανιζεται η σχετικη ενδειξη κατω απ τ ονομα του ωστε να γνωριζουμε οτι αυτος ο χρηστης δεν ειναι ενεργος. - Διορθωση καποιων sticky threads που εχουν παραπλανητικο τιτλο, πχ. στην ενοτητα "Windows" υπαρχει thread με τιτλο "Windows 7 32bit ή 64bit", προκειται για συγκριση 32 με 64 οπως εμαθα, αλλα δεν υπαρχει το ερωτηματικο οποτε νομιζεις οτι ειναι thread γενικα για Windows7 32/64. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 για το πρώτο νομίζω ότι ενημερώνονται για οτιδήποτε συμβεί στο post τους, εφόσον το έχουν ενεργοποιήσει στα settings του profile τους, είτε με PM είτε με inline notification είτε με email... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCharon Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Ναι, ήδη συμβαίνει αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις