Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Έφτιαξαν οι συνδρομές στο πλάι,αλλάξατε και το χρώμα των πόστς από το άσπρο σε αυτό το γκριζομπλέ,το μόνο που με χαλάει πλέον είναι που λείπει το παλιό !!! Με διαφορά το καλύτερο που είχα δει.Αν είναι εύκολο το ανεβάζετε τουλάχιστον να το χρησιμοποιώ σαν εικόνα γιατί δεν είχα στο μυαλό μου να το αποθηκεύσω; Α και κάτι ακόμη!Δεν γίνεται τα nicks των υψηλόβαθμων να είναι χρωματιστά για να ξεχωρίζουν;Στην περιοχή κάτω από το avatar δεν πάει το μάτι. Πως γινεται η αλλαγη αυτη ?? Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δεν το αλλάζεις κάπως.Έτσι είναι. Έχω την εντύπωση πως όταν πρωτοανέβηκε το site ήταν λευκό το background στα πόστς.Ή τουλάχιστον πιο ανοιχτό γιατί τις πρώτες μέρες ήμουν εκτός σπιτιού και καθόμουν σε ψιλοτραγική οθόνη δεν ήμουν στο pc μου τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Edge Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δεν το αλλάζεις κάπως.Έτσι είναι. Έχω την εντύπωση πως όταν πρωτοανέβηκε το site ήταν λευκό το background στα πόστς.Ή τουλάχιστον πιο ανοιχτό γιατί τις πρώτες μέρες ήμουν εκτός σπιτιού και καθόμουν σε ψιλοτραγική οθόνη δεν ήμουν στο pc μου τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα. Δεν ήταν λευκό, αλλά πολύ πιο ανοιχτό απο το τωρινό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Ε εκεί που καθόμουν φαινόταν λευκό! Πάντως αν και μου αρέσει η στροφή στο μπλε αισθητικά,έχω την εντύπωση ότι το πράσινο το προηγούμενο ήταν πιο ξεκούραστο γιατί μερικοί μερικοί σαν και του λόγου μου περνάνε πολλές ώρες διαβάζοντας ποστ εδώ μέσα! Όχι ότι αυτό είναι κουραστικό.Μπορεί να είναι και απλά θέμα συνήθειας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Πάντως αν και μου αρέσει η στροφή στο μπλε αισθητικά,έχω την εντύπωση ότι το πράσινο το προηγούμενο ήταν πιο ξεκούραστο γιατί μερικοί μερικοί σαν και του λόγου μου περνάνε πολλές ώρες διαβάζοντας ποστ εδώ μέσα! Όχι ότι αυτό είναι κουραστικό.Μπορεί να είναι και απλά θέμα συνήθειας. Ελειπες ταξίδι Νικο; Θα φτιαχτεί σκουρόχρωμο skin σύντομα, το έχουν ανακοινώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 We want dark skin :χεχε: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JERONIMO888 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Τα προσωπικα μυνηματα να χωριστουν παλι οπως ηταν σε σταλμενα,εισερχομενα γιατι τα βαλατε ολα χυμα σε μια σελιδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 γιατί πλέον ουσιαστικά είναι σαν topics, ανοίγεις ένα και βλέπεις και αυτά που έχεις στείλει και αυτά που έχεις λάβει...απίστευτα βολικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCharon Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Επίσης να καταργήσουμε τις ηλεκτρικές κουζίνες και να ανάβουμε φωτιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JERONIMO888 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 γιατί πλέον ουσιαστικά είναι σαν topics, ανοίγεις ένα και βλέπεις και αυτά που έχεις στείλει και αυτά που έχεις λάβει...απίστευτα βολικό Τα παλια μυνηματα εμενα μου τα εχει βγαλει ολα χυμα παντως δεν τα εχει κανει σαν τοπικ που λες... Επισης τωρα οποιος γραφει μια νεα ειδηση εμφανιζεται κατευθειαν στην αρχικη σελιδα χωρις να εχει ψηφους? μια ειδηση για το limewire στην αρχικη σελιδα εχει 0 ψηφους τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Επίσης να καταργήσουμε τις ηλεκτρικές κουζίνες και να ανάβουμε φωτιά. Εκεί θα καταντήσουμε σε λίγο, κανείς δεν θέλει να δοκιμάσει κάτι καινούργιο και να πάει μπροστά. Creatures of Habit. Oυγκ. Επισης τωρα οποιος γραφει μια νεα ειδηση εμφανιζεται κατευθειαν στην αρχικη σελιδα χωρις να εχει ψηφους? μια ειδηση για το limewire στην αρχικη σελιδα εχει 0 ψηφους τωρα. Γιατί είναι είδηση κάποιου Mod Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jakegate7 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 καλημέρα το είδα χθες σε ένα άλλο forum. όταν πας να κάνεις διπλό post και είναι ακριβώς το ίδιο με το πρώτο τότε σου πετά μήνυμα και δε το εμφανίζει. έτσι γλιτώνουν κόπο και οι mod Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 φαντάζομαι ότι θα ανεργοποιηθεί σύντομα το auto-merge των posts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Η φόρμα της "Χρήσης Πλήρους Επεξεργαστή Κειμένου" (!) ή "Απάντησης" (τέλος πάντων, όχι η φόρμα της γρήγορης απάντησης- η άλλη) χρειάζεται να γίνει πιο compact. Και μόνο που πρέπει να κάνω scroll στη δική μου ανάλυση (1920x1080) για να πατήσω βασικά κουμπιά (Υποβολή και Προεπισκόπηση) την καθιστά μη φιλική. Πχ θα μπορούσαν να μειωθούν κάποια κενά μεταξύ των πεδίων, και να είναι collapsed by default ή σαφώς πιο περιορισμένο σε κάθετη έκταση το κομμάτι που αναφέρεται στην επισύναψη. Και επίσης το εικονίδιο του twiter, όπως ειπώθηκε, δεν χρειάζεται δική του γραμμή στα εργαλεία για το νέο μήνυμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jakegate7 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 φαντάζομαι ότι θα ανεργοποιηθεί σύντομα το auto-merge των posts ThReSh αν αναφέρεσαι στο post μου, δε μίλησα για το automerge αλλά το δεύτερο μήνυμα να μην σε αφήνει να το postareis από την στιγμή που είναι ίδιο με το πρώτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις