Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για ένα καλύτερο site

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έγινα κουραστικός αλλά και γώ εξερευνώ την καινούργια πλατφορμα.

Αλλαγή name γίνεται. Ρώτησα και μου απάντησε ο χρήστης THresh

Διαγραφή account γίνεται όμως...;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Για μένα το + υπάρχει ώστε ειδικά σε μεγάλα τόπικ με μακροσκελείς απαντήσεις (που υπάρχουν άπειρα στο ινσόμνια) αλλά και σε μικρότερα, να γλυτώνω χρόνο και να διαβάζω την ουσία και όχι ότι βλακεία γράφει ο καθένας. Έτσι το χρησιμοποιώ κ εγώ. Αν κάτι αξίζει να διαβαστεί και το διαβάσω, του βάζω + ώστε να το δει ο επόμενος και να του ρίξει μια ματιά.

Αυτό μου φαίνεται το πιο χρήσιμο σε μια κοινότητα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για μένα το + υπάρχει ώστε ειδικά σε μεγάλα τόπικ με μακροσκελείς απαντήσεις (που υπάρχουν άπειρα στο ινσόμνια) αλλά και σε μικρότερα, να γλυτώνω χρόνο και να διαβάζω την ουσία και όχι ότι βλακεία γράφει ο καθένας. Έτσι το χρησιμοποιώ κ εγώ. Αν κάτι αξίζει να διαβαστεί και το διαβάσω, του βάζω + ώστε να το δει ο επόμενος και να του ρίξει μια ματιά.

Αυτό μου φαίνεται το πιο χρήσιμο σε μια κοινότητα.

Υπάρχει όμως η περίπτωση κάποιος να διαφωνεί με την εκφρασθείσα άποψη και να μην βάλει +.

Επεξ/σία από Rooters

Πολλά μπράβο στον gsarig που τώρα πρόσεξα ότι έγινε mod, το παιδί έχει ανεβάσει τα νέα του ινσόμνια πολλά επίπεδα.

Υπάρχει όμως η περίπτωση κάποιος να διαφωνεί με την εκφρασθείσα άποψη και να μην βάλει +.

Υπάρχει η περίπτωση επίσης και να του αρέσει το κουμπάκι και να το πατάει για πλάκα, αλλά δε μπορώ να κάνω κάτι για αυτό ... !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έγινα κουραστικός αλλά και γώ εξερευνώ την καινούργια πλατφορμα.

Αλλαγή name γίνεται. Ρώτησα και μου απάντησε ο χρήστης THresh

Διαγραφή account γίνεται όμως...;

όχι δε γίνεται , αν δε σου αρέσει το site ή έχεις κάποιο πρόβλημα απλά δε ξαναμπαίνεις :rolleyes:

απογοητεύτηκες σε 20 μέρες κι ολας?

Επεξ/σία από jakegate7

στο παλιό site μπορούσαμε να πειράξουμε το link με τα "νέα μηνύματα" και να μας εμφανίζει τις κατηγορίες που θέλουμε, σε αυτό πως γίνεται?

δε ξέρω αν είναι τεχνικά δυνατό αλλά να μπορούμε να επιλέγουμε (μέσα από menu) τις κατηγορίες που θέλουμε να μας εμφανίζει το "εμφάνιση νέου περιεχομένου" :rolleyes:

συγχαρητηρια για το νεο site,κανατε οτι μπορουσατε για να κανετε την ζωη μας δυσκολη.ακομα και ενα pm που μου ερχετε αν ειναι απαντηση και οχι νεο δεν φενεται πουθενα.χαλια.

όχι δε γίνεται , αν δε σου αρέσει το site ή έχεις κάποιο πρόβλημα απλά δε ξαναμπαίνεις :rolleyes:

απογοητεύτηκες σε 20 μέρες κι ολας?

Όχι το site είναι τέλειο με την αλλαγή. Απλά ρώτησα διότι αν γινόταν τώρα με την νέα αλλαγή θα έπρεπε να αλλάξει ο οδηγός του parsifal...

http://www.insomnia.gr/topic/338918-faq-συχνές-ερωτήσεις-πριν-ανοίξετε-νέο-θέμα-δείτε/

Μην ξεχάσετε στο επόμενο hotfix να αλλάξετε την γραμματοσειρά και μέσα στο reply box plz... :D

Μια χαρά ήρθε στα ίσα του το φόρουμ με την αλλαγή της γενικής γραμματοσειράς.

Λίγο τα χρώματα τώρα και λίγο το reply και είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Χμ..

Στο quick reply βλέπω οτι χρησιμοποιεί μια γραμμή παραπάνω σαν toolbar που έχει όλο κ όλο το twitter tag. Αυτό φαντάζομαι πάει στα bugs/oopsies.

Μην ξεχάσετε στο επόμενο hotfix να αλλάξετε την γραμματοσειρά και μέσα στο reply box plz... :D

Μια χαρά ήρθε στα ίσα του το φόρουμ με την αλλαγή της γενικής γραμματοσειράς.

Λίγο τα χρώματα τώρα και λίγο το reply και είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Χμ..

Στο quick reply βλέπω οτι χρησιμοποιεί μια γραμμή παραπάνω σαν toolbar που έχει όλο κ όλο το twitter tag. Αυτό φαντάζομαι πάει στα bugs/oopsies.

Μόνο σεμένα κολλάει το reply?? Όταν πατάω στο πλάισιο του quick reply (χωρίς δηλαδή να πατήσω Απάντηση στο Thread η Παράθεση) αργεί να ανοίξει το πλαίσιο. Εγώ ξεκινάω το γράψιμο και αυτο το εμφανίζει όλο μαζί μετά απο αρκετά γράμματα. FYI και αυτό, just sayin'

Όχι το site είναι τέλειο με την αλλαγή. Απλά ρώτησα διότι αν γινόταν τώρα με την νέα αλλαγή θα έπρεπε να αλλάξει ο οδηγός του parsifal...

http://www.insomnia.gr/topic/338918-faq-συχνές-ερωτήσεις-πριν-ανοίξετε-νέο-θέμα-δείτε/

Καλά, το FAQ πρέπει να αλλάξει γενικώς, είναι άκυρο εντελώς αυτήν τη στιγμή. Αλλά δεν πρόκειται να ξεκινήσω να γράφω νέο πριν να παγιωθούν τα πράγματα στο forum software (και συμπεριφορά και εμφάνιση).

Στην αρχή του forum υπάρχει η κατηγορία Ειδήσεις & Wiki. Μήπως πλέον θα έπρεπε να φύγει η ονομασία Wiki μιας και δεν έχει άρθρα το παρόν τμήμα αλλά μόνο ειδήσεις της αρχικής και του lobby...???

post-208027-0-70715000-1291227203_thumb.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...