ntinos19 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 home > Insomnia Site > Insomnia Site - Forum στην αρχή (σχεδόν) της σελίδας έχουμε τα παραπάνω που γίνετε γρηγορότερη η μετάβαση - κάποιες φορές-. κάτι που μου ήρθε τώρα είναι να γινόταν προσθήκη μία μόνιμη μπάρα πάνω ή κάτω (ανάλογα με τη προτίμηση του καθενός) όπου θα είχε μόνιμα την περιήγηση σε άλλες κατηγορίες του forum. ίσος και την κατάσταση του χρήστη - νέα μηνύματα - ή ακόμα και η επιλογή προσθήκης λειτουργιών του φόρουμ. πχ, να θέλω να έχω μόνιμα την επιλογή να πάω στην ενότητα του μπλα-μπλα, κατάσταση του facebook, twitter του καθενός κτλ... θα ήταν πολύ χρήσιμη για κάποιους χρήστες ΥΓ. δεν ξέρω αν έχει ξανά γραφτεί κάτι τέτοιο.
jakegate7 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Στις επιλογες ειδοποιησεων πια ειναι η διαφορα μεταξυ προσωπικη συζητηση και εσωτερικη ειδοποιηση?? η εσωτερική ειδοποίηση σου εμφανίζεται στο 1, και είναι σαν τις ειδοποιήσεις του facebook ένα πράγμα ενω η προσωπική συζήτηση σου εμφανίζεται στο 2 με ένα κυκλάκι(αν θυμάμαι καλά) και ουσιαστικά είναι προσωπικό μήνυμα (pm) edit:αυτή την νέα λειτουργία γιατί την έχετε κρύψει βρε παιδιά βάλτε λίγο χρωματάκι Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2010 από jakegate7
thes1os Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 εμένα δεν δουλεύει... δείχνει μεν θέματα που έχω κάνει sub , αλλά είναι πάρα πολύ παλιά και δεν έχουν καν πρόσφατο reply. π.χ το πρώτο που μου βγάζει έχει last reply 25 April 2010 . Άνοιξε τα παλιά θέματα και μετά πήγαινε στο τέλος της σελίδας και πάτα στα Tools "μαρκάρισμα ως αναγνωσμένο"
damastes Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Μειώστε λίγο το όριο χαρακτήρων στην αναζήτηση. Π.χ ψάχνω στις αγγελίες για "socket 939" και μου βγάζει Είτε μια ή όλες οι λέξεις κλειδιά αναζήτησης είναι κάτω από 4 χαρακτήρες, είτε δοκιμάσατε αναζήτηση με λέξεις που δεν επιτρέπονται όπως 'html', 'img', κ.λ.π. Παρακαλούμε επιστρέψτε πίσω και αυξήστε το μήκος των λέξεων κλειδιών αναζήτησης ή επιλέξτε διαφορετικούς όρους.
dewn735 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Αυτο συν το social activity στην αρχικη σελιδα, υπαρχει τροπος να γινονται απενεργοποιηση/αποκρυψη απο users που δεν τα θελουν; adblock -> Select element to hide και στον αγύριστο...
guido Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Άνοιξε τα παλιά θέματα και μετά πήγαινε στο τέλος της σελίδας και πάτα στα Tools "μαρκάρισμα ως αναγνωσμένο" το έκανα και είναι κενό πλέον , χωρίς όμως να ανανεώνεται με τα θέματα που έχουν νέο reply. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2010 από guido
thes1os Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Λογικά θα έπρεπε. Πάτησες το κουμπάκι "εναλλαγή σε θέμα χωρίς νέα (μηνύματα)"?
Rooters Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Αν ήταν εύκολο, όταν βρισκόμαστε στην αρχική του forum που βλέπουμε τις κατηγορίες, να βλέπουμε και ποιοι το διαβάζουν, χωρις να χρειάζεται να μπείς... Εννοώ Hardware(Το διαβάζουν 56)..
phanispal Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Χμμ γιατί όχι αν είναι εφικτό, αλλά για όνομα, τόση σημασία έχει;
Kasrith Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 εμένα δεν δουλεύει... δείχνει μεν θέματα που έχω κάνει sub , αλλά είναι πάρα πολύ παλιά και δεν έχουν καν πρόσφατο reply. π.χ το πρώτο που μου βγάζει έχει last reply 25 April 2010 . Μέχρι να φτιαχτεί το tab Θέματα στης Συνδρομές, μπορείς να πας και εδώ : Επίσης υπάρχει το Περιεχόμενο Μου, όπου δείχνει κανονικά το ποιο πρόσφατο πρώτο. Αυτό το βρίσκουμε δεξιά του Avatar, πατάμε το πλαίσιο με το username μας και το βελάκι.
orotoi Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Αν ήταν εύκολο, όταν βρισκόμαστε στην αρχική του forum που βλέπουμε τις κατηγορίες, να βλέπουμε και ποιοι το διαβάζουν, χωρις να χρειάζεται να μπείς... ποια είναι η λειτουργικότητα αυτού? (εγκυκλοπαιδικά ρωτάω..)
phanispal Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Εντάξει, μπορείς να πάρεις μια ιδέα για το πόσες πιθανότητες υπάρχουν να απαντηθεί κάποιο ερώτημά σου (πολύ χονδρικά όμως), αλλά πέρα απ' αυτό κι εγώ δε βρίσκω ιδιαίτερο νόημα. Βέβαια ίσχυε πριν και σίγουρα κάποιοι το 'χουν συνηθίσει σαν εικόνα.
Rooters Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) ποια είναι η λειτουργικότητα αυτού? (εγκυκλοπαιδικά ρωτάω..) Αυτό Βέβαια ίσχυε πριν και σίγουρα κάποιοι το 'χουν συνηθίσει σαν εικόνα. Βέβαια το βλέπουμε θα μου πείς κάτω κάτω... Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2010 από Rooters
chek2fire Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Θέλω να ρωτήσω τους moderator και τους ιδιοκτήτες του forum γιατί αρκετές φορές απαντάνε στα μηνύματα. Αυτό το λευκό σας αρέσει που το επιλέξατε σαν κύριο θέμα του forum? Δουλέψατε πάνω του και το βρήκατε οκ και το ανεβάσατε. Ξέρω ότι όλοι σας είσαστε άνθρωποι του χώρου και οι περισσότεροι είσαστε στα όρια του geek. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος που ασχολείτε με το διαδίκτυο να βρεί ομορφιά και λειτουργικότητα σε ένα τόσο κουραστικό θέμα εκτός αν έχετε παρατήσει όλοι σας τα pc και πλέον ασχολείστε με την τηλεόραση, την γάτα, το σκύλο, τα παιδιά..κτλ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) λευκό δεν ήταν και το background της προηγούμενης μορφής (vbulletin) του forum στα posts? Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2010 από ThReSh
Προτεινόμενες αναρτήσεις