Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις επιλογες ειδοποιησεων πια ειναι η διαφορα μεταξυ προσωπικη συζητηση και εσωτερικη ειδοποιηση??

Επεξ/σία από JERONIMO888
  • Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά, με τη Mobile έκδοση τι γίνεται; Το δοκίμασα από το Android μου, αλλά είναι ένα χάλι μαύρο.

Μόνο τις ειδήσεις δείχνει σωστά. Την αρχική δε μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις.

Επεξ/σία από giorgos147
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μερικες φορες μου βγαζει διαφημιση σαν popup μεσα στην σελιδα, ειναι φυσιολογικο αυτο? :angry:

Επεξ/σία από imr
Δημοσ.

Δεν γίνεται κάπως να κάνουμε ψιλό διαφανές το λευκό σημείο του profil μας ;

πχ. όπως γίνεται και στο youtube για να φαίνεται η background image

Δημοσ.

wow

Θα μου πάρει λίγο καιρό να το συνηθίσω αλλά αν γίνετε ξηλώστε τα ανούσια κενά στο πλάι! :unsure:

Δημοσ.

το layout είναι μια χαρά.. τα περιθώρια καλό είναι που υπάρχουν. Χρειάζονται στο διάβασμα να υπάρχουν stop σημεία δεξιά-αριστερά που να κάνουν αντίθεση με το φόντο του κυρίως κειμένου.

Δημοσ.

Δεν βλέπω να έχουν πια διαφορετικό χρώμα τα νέα μυνήματα που έχουν αναρτηθεί. Βλακεία αυτό δεν μπορείς να παρακολουθήσεις το forum με τίποτα

Δημοσ.

Τελείως διαφορετικό.

Στην αρχή φοβήθηκα λίγο και νόμιζα ότι έγινε σαν το e-pcmag.gr και απογοητεύτηκα. Με λίγη συνήθεια όμως φαίνεται καλό.

Μπράβο παιδιά για την καλή δουλειά και το μεράκι σας.

Δημοσ.

Δεν βλέπω να έχουν πια διαφορετικό χρώμα τα νέα μυνήματα που έχουν αναρτηθεί. Βλακεία αυτό δεν μπορείς να παρακολουθήσεις το forum με τίποτα

Θα συμφωνήσω και εγώ με αυτό, το θεωρό πάρα πολύ σημαντικό ώστε να μπορούμε να βρίσκουμε γρήγορα τι έχουμε διαβάσει και τι όχι. Όπως ήταν πριν που αυτά που δεν είχα διαβάσει με bold και αυτά που είχα διαβάσει χωρίς, με είχε βολέψει πολύ.

Δημοσ.

Επίσης δεν βλέπω πλέον την επιλογή "νέα μηνύματα".

Απ' ότι έχω δει η μόνη επιλογή που υπάρχει είναι πάνω δεξιά που εμφανίζει τα τελευταία 5. Δύσκολο να παρακολουθήσει κάποιος το Forum χωρίς την επιλογή αυτή νομίζω.

Δημοσ.

Τελείως διαφορετικό.

Στην αρχή φοβήθηκα λίγο και νόμιζα ότι έγινε σαν το e-pcmag.gr και απογοητεύτηκα. Με λίγη συνήθεια όμως φαίνεται καλό.

Μπράβο παιδιά για την καλή δουλειά και το μεράκι σας.

+1

Μ'αρεσει! :)

Δημοσ.

1)αυτό γίνεται να το βγάλουμε

capturesjd.jpg

πραγματικά όχι άλλο facebook

Αυτο συν το social activity στην αρχικη σελιδα, υπαρχει τροπος να γινονται απενεργοποιηση/αποκρυψη απο users που δεν τα θελουν;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...