Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) στο main page του forum ανάμεσα στα "Πρόσφατα Status" και στο "Tag Cloud" έχει το "Συνδρομή περιεχομένου", εκεί πας στην κατηγορία Θέματα (και όχι Forums) και βλέπεις τα latest replied topics από αυτά που έχεις κάνει subscribe... απίστευτα βολικό και θα ήταν τέλειο αν θυμόταν την τελευταία επιλογή και έμενε μονίμως expanded και στην κατηγορία Θεμάτων Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2010 από ThReSh
Hambos19 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Μία καλή πρόταση είναι το Status των χρηστών να μπει JQuery ώστε να μην χρειάζεται refresh η σελίδα
PCharon Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για τις "αγγελίες" Στις "Αγγελίες" καλό θα ήταν να υπήρχαν λίγο περισσότερες υποκατηγορίες στα περιφερειακά υπολογιστών γιατί είναι πολλά που ενώ αποτελούν κατηγορία από μόνα τους θα παραπέφτουν αναγκαστικά στα "Διάφορα". Στις "Αγγελίες" θα ήταν πολύ καλύτερα αν μπορούσες να δεις ξεχωριστά όσες αφορούν "Ζήτηση" και όχι να χάνονται μέσα στις άλλες. Όπως ήταν και πρώτα δηλαδή. Πχ εγώ ήμουν εγγεγραμμένος για ενημερώσεις και πάντα έλεγχα τη κατηγορία της ζήτησης, μήπως τυχαίνει κι έχω κάτι που θα βολέψει κάποιον. Τώρα που είναι ανακατεμμένα, είναι τρέχα γύρευε. Θα ήταν πολύ όμορφο να υπήρχε και κατηγορία "Χαρίζεται". Είχαμε ένα θέμα κάπου, αλλά θα ήταν πολύ καλύτερα να αποτελεί "εξάρτημα" του φόρουμ και μάλιστα να παίρνεις και βαθμολογία όπως παίρνεις και από τις άλλες αγγελίες (κοτζάμ χάρισμα!). Μπορεί να είναι ιδέα μου και να μη το ξεψάχνισα καλά, αλλά δε βλέπω κάπου τους όρους δημοσίευσης στον αγγελιοχώρο, ή τουλάχιστον δεν είναι πια πρώτη μούρη όπως θα έπρεπε. Επίσης, μιας και κλειδώθηκε το παλιό κομμάτι του φόρουμ με τις Αγγελίες, δε μπορεί κανένας πια να κάνει edit το μήνυμα με την αγγελία που είχε βάλει. Για παράδειγμα στη δική μου από την υπογραφή μου ένα κομμάτι δώθηκε και παραμένουν τα υπόλοιπα και δε μπορώ να την ενημερώσω. Ίσως θα ήταν καλύτερα να διαγραφεί όλο αυτό το κομμάτι του φόρουμ να καθαρίσει κιόλας (πχ σε κανά μήνα από σήμερα), για να μην υπάρχει σύγχιση με το νέο τμήμα των αγγελιών, εξάλλου και σε άλλα φόρουμ έχω δει που διαγράφουν τις παλιές αγγελίες πχ μετά από κανά εξάμηνο. Μιας και το έφερε η από πάνω παράγραφος, μόλις πρόσεξα πως με τον τρόπο που είναι δομημένο το feature για δημοσίευση νέας αγγελίας (αξία-εικόνα αντικειμένου), ουσιαστικά δε βολεύει πια για δημοσίευση πώλησης πολλών πραγμάτων μέσα από μία αγγελία, όπως πρώτα. Τώρα λόγω του τρόπου παρουσίασης (που φυσικά είναι πολύ ωραίος) βολεύει καλύτερα ένα αντικείμενο ανά αγγελία για να φαίνεται καλά. Αυτό βέβαια είναι πολύ καλό με την έννοια πως θα εμποδίσει όσους το είχαν κάνει παραμάγαζο και συμφωνώ και το επικροτώ. Από την άλλη υπάρχει ( υπάρχει ακόμα; ) το όριο των δύο αγγελιών την εβδομάδα, που δεδομένης αυτής της συνθήκης μεταφράζεται σε δύο αντικείμενα την εβδομάδα και νομίζω πως είναι κάπως περιοριστικό. Πάντως, το θέμα με τον αριθμό αντικειμένων ανά αγγελία ίσως θα έπρεπε να ξαναμελετηθεί από τους διαχειριστές και να γίνει παράγραφος στους όρους χρήσης πάνω σε αυτό. ------------------------------ Μιας και το είδα, καλό είναι να επανέλθει το όριο των 10 λεπτών από τη δημοσίευση του μηνύματος, μέσα στο οποίο όταν κάνεις "Επεξεργασία" δεν γράφει από κάτω "Το μήνυμα έχει επεξεργαστεί" και μπλαμπλα. Είναι πολύ συχνό να θες να διορθώσεις μια λεπτομέρεια μετά την αποστολή και δεν υπάρχει λόγος να γεμίζουμε τον τόπο με τη φράση "Το μήνυμα έχει επεξεργαστεί". Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2010 από PCharon
jim_p Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Εχει τοσο μεγαλη σημασια να φαινονται οι thread starters σε μια στηλη δεξια απο την στηλη των θεματων? Τζαμπα χωρος ρε παιδια! +1 για το unbolding σε θεματα που εχει ηδη διαβασει ο χρηστης, γιατι με το εικονιδιο και το ποσο γκρι ειναι δεν βγαζεις ακρη.
sam sam Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 ελπιζω στο μελλον να μπορει να γινει αποκρυψη των στατιστικων με το γνωστο βελακι... αααα! και να επιστρεψουν τα παλια emotions :rolleyes:
jim_p Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Πριν λιγο μου ηρθε ειδοποιηση οτι ο ταδε εκανε quote κατι που ειπα, πραγμα που δεν με ενδιαφερει καθολου. Μηπως κλεινει απο καπου? Δεν θελω να γινει οπως στο facebook και να λαμβανω ασχετες ειδοποιησεις καθε τοσο. Θελω ομως να μειναι για οταν δεχομαι πμ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 πήγαινε στην επεξεργασία profile, ρυθμίσεις και επιλογές ειδοποιήσεων και φτιάξτα όπως θες
orotoi Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 +1 για 24h μορφή ώρας +1 για να φύγει το bold απο τα αναγνωσμένα μηνύματα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 να φύγει και ο "bold" φάκελος από τα αναγνωσμένα locked topics, γιατί τώρα όλα τα locked έχουν εικονίδιο (με λουκέτο) λες και δεν τα έχεις αναγνωσμένα
orotoi Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Επίσης.. (το χει πεί κι αλλος νομίζω) στη Συνδρομή Περιεχομένου (δεξιά) αν είναι εφικτό να 'θυμάται' οτι έχω επιλέξει τα 'Θέματα' για παράδειγμα. Γενικότερα αυτή η λειτουργία δεν μου δουλεύει όπως θα έπρεπε αλλα λογικά παίζει να σχετίζεται με τη λειτουργία της αναζήτησης οπότε αναμένουμε..
Moderators Praetorian Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Στην προηγούμενη μορφή του forum (vbulletin), όταν έκανες επεξεργασία ενός post σου σχετικά γρήγορα μετά τη δημοσίευση του, συνήθως για να διορθώσεις μικρολάθη (πχ ορθογραφικά, συντακτικά, σφάλματα στα tags κλπ) δεν εμφάνιζε το extra μήνυμα συστήματος για την επεξεργασία (δηλαδή το: "Το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Praetorian: Σήμερα, xx:xx PM"). Πιθανότατα γιατί δεν έχει νόημα, αφού το timestamp της δημοσίευσης και της τροποποίησης διαφέρουν για πολύ μικρό διάστημα χρόνου. Γίνεται να επαναφέρουμε αυτό το feature;
jim_p Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) πήγαινε στην επεξεργασία profile, ρυθμίσεις και επιλογές ειδοποιήσεων και φτιάξτα όπως θες Μπορεις να μου πεις πιο αναλυτικα πως θα το κανω, γιατι δεν ειμαι και ο πιο υπομονετικος ανθρωπος Done Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2010 από jim_p
pappous_soulis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 +1 για 24h μορφή ώρας +1 για να φύγει το bold απο τα αναγνωσμένα μηνύματα Αυτά τα δυο. Επίσης καλό πιστεύω θα ήταν τα status updates να περιορίζονται στην friend list του καθενός.
jakegate7 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 1)αυτό γίνεται να το βγάλουμε πραγματικά όχι άλλο facebook 2)τα 500k στο συννημένα αρχεία είναι πολύ λίγο πολύ ωραίο το νέο theme,nice job
guido Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 στο main page του forum ανάμεσα στα "Πρόσφατα Status" και στο "Tag Cloud" έχει το "Συνδρομή περιεχομένου", εκεί πας στην κατηγορία Θέματα (και όχι Forums) και βλέπεις τα latest replied topics από αυτά που έχεις κάνει subscribe... εμένα δεν δουλεύει... δείχνει μεν θέματα που έχω κάνει sub , αλλά είναι πάρα πολύ παλιά και δεν έχουν καν πρόσφατο reply. π.χ το πρώτο που μου βγάζει έχει last reply 25 April 2010 .
Προτεινόμενες αναρτήσεις