21century Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Με δεδομένη την οικονομική κρίση δεν αποκλεέιται και το νεο έτος να δούμε τέτοιες αιτήσεις πτώχευσης και εργαζόμενους να οδηγούνται στον δρόμο και αυτο ειναι κρίμα
kurkosdr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Με δεδομένη την οικονομική κρίση δεν αποκλεέιται και το νεο έτος να δούμε τέτοιες αιτήσεις πτώχευσης και εργαζόμενους να οδηγούνται στον δρόμο και αυτο ειναι κρίμα H teledome δεν εχει αναγκη απο οικονομικη κριση, απο καιρο φαινοταν οτι ειναι ο δευτερος ορισμος της αφερεγγυότητας και της αεριτζιδικης μεθοδου. Και ουτε εργαζομενους εχει (αυτοι που εβαζαν να σου τηλεφωνουν για να σου σπασουν τα νευρα το μεσημερι δεν πιανονται), αφου οσοι βαλανε, δεν ειχανε τεχνικους να παραπονεθουν για την απαραδεκτη ποιοτητα ομιλιας που τους προσφερε η εν λογω εταιρια, όόταν τους το φερνε το τηλεφωνο. Καλος μεν ο ανταγωνισμος, αλλα πιστευω οτι επρεπε κατα τη διαρκεια της "απελευθερωσης" να αναπτυχθουν ορισμενα στανταρς ποιοτητας, πχ μεσος ορος που απαιτειται να σου το φερουν (βασισμενος σε ηδη υπαρχοντες πελατες), μεσος ορος αναμονης στην εξυπηρετηση, ποιοτητα σηματος κλπ. Για να αποφυγουμε ρε αδερφε ακριβως τετοιου ειδους εταιριες οπως η teledome, και την ταλαιπωρια των συνδρομητων που τις επελεξαν (που να ξεραν; ) [ΥΓ: Βασισμενος σε τελευταια ποστς, o 21century τωρα τελευταια βγαζει το sciptάκι και ποσταρει από μονος του που και που, οποτε πιστευω οτι ειναι οκ να κανω quote reply, αφου θα το διαβασει (μαλλον)]
jimarass Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Έκλεισα τον ΠΟΤΕ σπίτι μου και γλίτωσα 20+19+17,5 =56 περίπου ευρώ το μήνα. Πήρα κανονικό λογαριασμό από vivodi, Κάλεσα το cc,σε 5 λεπτά απάντησαν, μου είπαν ότι θα βγει εκαθαριστικός και να μην το πληρώσω. Πήρα forthnet , περίμενα 6 λεπτά, μου είπαν πως επίσης θα μου κάνουν εκαθάριση για τα πάγια της προεπιλογής φορέα για τις τηλεφωνικές κλήσεις. Πήγα HOL, πληρώνω για όλα κάπου 20 ευρώ το μήνα και όλα οκ. Αντίο ΠΟΤΕ και αν σου πληρώσω το τελευταίο πάγιο, μάμησέ με........ Από την εμπειρία μου με τους τρεις εναλλακτικούς, αν και είχα και τις άσχημες ημέρες, ΔΕ συγκρίνονται με το χάος του ΠΟΤΕ 30 χρόνια τώρα....... PS: ΠΟΤΕ δε ξεχνω τον ΠΟΤΕ. Επιιλέγω πάντα υγιή εναλλακτικό.
elteo Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Έκλεισα τον ΠΟΤΕ σπίτι μου και γλίτωσα 20+19+17,5 =56 περίπου ευρώ το μήνα.Πήρα κανονικό λογαριασμό από vivodi, Κάλεσα το cc,σε 5 λεπτά απάντησαν, μου είπαν ότι θα βγει εκαθαριστικός και να μην το πληρώσω. Πήρα forthnet , περίμενα 6 λεπτά, μου είπαν πως επίσης θα μου κάνουν εκαθάριση για τα πάγια της προεπιλογής φορέα για τις τηλεφωνικές κλήσεις. Πήγα HOL, πληρώνω για όλα κάπου 20 ευρώ το μήνα και όλα οκ. Αντίο ΠΟΤΕ και αν σου πληρώσω το τελευταίο πάγιο, μάμησέ με........ Από την εμπειρία μου με τους τρεις εναλλακτικούς, αν και είχα και τις άσχημες ημέρες, ΔΕ συγκρίνονται με το χάος του ΠΟΤΕ 30 χρόνια τώρα....... PS: ΠΟΤΕ δε ξεχνω τον ΠΟΤΕ. Επιιλέγω πάντα υγιή εναλλακτικό. σε ποιον πλανήτη περίμενες 6 λεπτά; Για δοκίμασε να πάρεις τεχνική υποστήριξη...
spartacus Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Έκλεισα τον ΠΟΤΕ σπίτι μου και γλίτωσα 20+19+17,5 =56 περίπου ευρώ το μήνα.Πήρα κανονικό λογαριασμό από vivodi, Κάλεσα το cc,σε 5 λεπτά απάντησαν, μου είπαν ότι θα βγει εκαθαριστικός και να μην το πληρώσω. Πήρα forthnet , περίμενα 6 λεπτά, μου είπαν πως επίσης θα μου κάνουν εκαθάριση για τα πάγια της προεπιλογής φορέα για τις τηλεφωνικές κλήσεις. Πήγα HOL, πληρώνω για όλα κάπου 20 ευρώ το μήνα και όλα οκ. Αντίο ΠΟΤΕ και αν σου πληρώσω το τελευταίο πάγιο, μάμησέ με........ Από την εμπειρία μου με τους τρεις εναλλακτικούς, αν και είχα και τις άσχημες ημέρες, ΔΕ συγκρίνονται με το χάος του ΠΟΤΕ 30 χρόνια τώρα....... PS: ΠΟΤΕ δε ξεχνω τον ΠΟΤΕ. Επιιλέγω πάντα υγιή εναλλακτικό. ωραία ανέκδοτα μας λές.
giorgos147 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 σε ποιον πλανήτη περίμενες 6 λεπτά; Για δοκίμασε να πάρεις τεχνική υποστήριξη... Η αλήθεια να λέγεται...Η τεχν.υπ. της forthnet είναι χάλια..(και εγώ forthnet έχω.)
elteo Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Η αλήθεια να λέγεται...Η τεχν.υπ. της forthnet είναι χάλια..(και εγώ forthnet έχω.) κι εγώ είχα, δεν το λέω έτσι χωρίς να ξέρω.
nibakou Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 πα και αυτή. εμάς πάντως που είχαμε μας έκανε πολλά νουμερα, αλλές φορες δεν καλούσε καθόλου και αλλες κοβόταν η γραμμή. τώρα ή θα περιμένω να βάλω ιδιόκτητο της forthnet ή connex talk.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα