Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αίτηση Πτωχεύσεως ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών κατέθεσε η εταιρεία TELEDOME Α.Ε.Β.Ε. στις 15.12.2008, την οποία έθεσε υπόψη της ΕΕΤΤ στις 23.12.2008.

Σε σχετική της ανακοίνωση η ΕΕΤΤ, καλεί τους συνδρομητές και πελάτες της TELEDOME A.E.B.E. να επιλέξουν εγκαίρως νέο Πάροχο, προκειμένου να διασφαλισθεί η αδιάλειπτη παροχή υπηρεσιών.

Οπως αναφέρεται, σττο πλαίσιο αυτό, δίδονται στους συνδρομητές/ πελάτες της εταιρείας TELEDOME Α.Ε.Β.Ε. οι παρακάτω δυνατότητες:

1. Οι συνδρομητές, οι οποίοι κάνουν χρήση του δικτύου της εταιρείας TELEDOME Α.Ε.Β.Ε. μέσω Προεπιλογής Φορέα, μπορούν να υποβάλουν άμεσα αίτηση Αλλαγής Παρόχου σε Πάροχο της επιλογής τους ή αίτηση Κατάργησης στην εταιρεία ΟΤΕ Α.Ε. Σε κάθε περίπτωση και μέχρι την ολοκλήρωση διεκπεραίωσης των ανωτέρω αιτημάτων, μπορούν να κάνουν χρήση του ειδικού προθέματος επιλογής «1777» και να δρομολογούν τις κλήσεις τους μέσω του δικτύου της ΟΤΕ Α.Ε.

2. Οι συνδρομητές, οι οποίοι κάνουν χρήση του δικτύου της εταιρείας TELEDOME Α.Ε.Β.Ε. μέσω Αδεσμοποίητης Πρόσβασης στον Τοπικό Βρόχο (LLU) ή Χονδρικής Ευρυζωνικής Πρόσβασης μπορούν να απευθυνθούν άμεσα σε νέο Πάροχο της επιλογής τους, για τη λήψη τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών από αυτόν.

Source.png Πηγή: euro2day.gr

Δημοσ.
καιρός ήταν, είχε σαπίσει το πτώμα...

Να υποθέσω ότι δεν έχεις δουλέψει ποτέ σου (λογικό αν δούλευες δε θα χες 18000 μηνύματα) και επιπλέον ξέρω πολλά δημόσια πτώματα. οτε, δεή, σιδηρόδρομοι ...

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
επιπλέον ξέρω πολλά δημόσια πτώματα. οτε, δεή, σιδηρόδρομοι ...

ναι μόνο που αυτοί λειτουργούν ακόμα και προσφέρουν κάτι, o OTE είχε κλείσει τα κυκλώματα της Teledome με αποτέλεσμα να μην παίζει τπτ...

Να υποθέσω ότι δεν έχεις δουλέψει ποτέ σου (λογικό αν δούλευες δε θα χες 18000 μηνύματα)

μην βάζεις το χέρι σου στην φωτιά για αυτό...

ο Poulinos που έχει 22000 posts δεν δουλέυει ε? ή ο Paredwse, Γιάννης Πλάτανο, Privateer με τα 14000? καλή μλκία πέταξες πάλι Omni...την βάζουμε στην συλλογή

Επεξ/σία από ThReSh
Δημοσ.
ναι μόνο που αυτοί λειτουργούν ακόμα και προσφέρουν κάτι, o OTE είχε κλείσει τα κυκλώματα της Teledome με αποτέλεσμα να μην παίζει τπτ...

Μπα ναι? Last time I've checked είχαμε καπιταλισμό που σημαίνει ότι οι μη κερδοφόρες επιχειρήσεις κλείνουν ή εξαγοράζονται, όχι πληρώνουν τα βάρη οι φορολογούμενοι για να πηγαίνουν οι συγγενείς των υπαλλήλων της ολυμπιακής ταξίδια στη χαβάη

• Super Moderators
Δημοσ.

τα παράπονά σου στην κυβέρνηση και εκεί που θεωρητικά θα πιάσουν τόπο, όχι σε μένα...δεν μπορώ να κάνω κάτι "άμεσα"

από εκεί και πέρα δεν σε βλέπω να αρνείσαι ότι η Teledome ήταν "πτώμα"...

Δημοσ.

Ασφαλώς και όχι, απλά δεν μπορώ να βλέπω κάποιους να επιχαίρουν χωρίς να έχουν κάποια οφέλη.

ως προν το δημόσιο τεμπελχανά που μου βαλε αρνητική ψήφο, ας πει την άποψη του και να μην κρύβεται

Δημοσ.

Είναι κρίμα που ένας εναλλακτικός πάροχος έκλεισε. Ξέρουμε πόσους συνδρομητές είχε η εταιρεία; Ελπίζω να μη γυρίσουν στον πΟΤΕ.

Δημοσ.

Κανείς δεν ξεχνάει την κατάσταση των τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα πριν εμφανιστούν οι "εναλλακτικοί" (άκου όνομα). Ο ανταγωνισμός είναι αναγκαίος αλλιώς οι τιμές θα αγγίξουν τα σύννεφα όπως τις τραγικές εποχές τις αποκλειστικότητας του ΟΤΕ απ' τις οποίες πέρασαν μόλις 3 χρόνια. Τότε που για την 384kbit πλήρωνες 40 ευρώ το μήνα, για την 512kbit 60 και την 1mbit 80-90.

Δημοσ.

Γιατί, την τηλεφωνική χρονοχρέωση, πού τη βάζεις όταν σε άλλες χώρες και ηπείρους, τουλάχιστον τα δωρεάν αστικά, υπήρχαν από δεκαετίες;

Κάφροι, γουρούνια ΟΤΕτζήδες...

Δημοσ.
Γιατί, την τηλεφωνική χρονοχρέωση, πού τη βάζεις όταν σε άλλες χώρες και ηπείρους, τουλάχιστον τα δωρεάν αστικά, υπήρχαν από δεκαετίες;

Κάφροι, γουρούνια ΟΤΕτζήδες...

Θα παρακαλούσα να προσέχεις λίγο τη γλώσσα σου. Πριν γράψεις κάτι, σκέψου το!

Προσωπικά εγώ, μετά από 9 χρόνια hol, γύρισα πάλι στον ΟΤΕ!(connex)...

Γιατί άραγε; Βέβαια εγώ το ξέρω αυτό, φυσικά δεν είναι τυχαίο, υπάρχει πάντοτε ένα διότι, αν έχεις κάποια κριτική να έχεις και επιχειρήματα...

Διαφορετικά είσαι εντελώς αναξιόπιστος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...