TropikoPsari Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Καλημέρα! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση..Ξέρετε στο κέντρο Αθήνας ή έστω κοντά στο κέντρο καφετέριες με ασύρματο internet? Γνωρίζω για τα starbucks αλλά το πρόβλημα είναι ότι στα starbucks δεν μπορείς να καπνίσεις Γι'αυτό αν γνωρίζετε και για άλλες διαφωτίστε με..Είτε με δωρεάν internet είτε μη free, αρκεί να υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης.. Ευχαριστώ πολύ πολύ και καλές γιορτές σε όλους!
antonl Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Σίγουρα γνωρίζω ότι στα flocafe οι κάτοχοι forthnet double-play έχουν free wifi. Με τους υπόλοιπους, δεν ξέρω τι γίνεται.
Ather Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Πάντως αν κατέβεις Ρόδο έχουν σχεδόν όλες. Ώρες - ώρες νομίζω ότι βρίσκομαι στο εξωτερικό
adi32 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Σίγουρα γνωρίζω ότι στα flocafe οι κάτοχοι forthnet double-play έχουν free wifi. Με τους υπόλοιπους, δεν ξέρω τι γίνεται. βαζεις τον κωδικο σου της φορτθνετ? (στην αρχη που ειδα το θεμα νομιζα οτι γραφει Καφετιερες με wi-fi:-D:-D:-D)
antonl Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δεν το χω τσεκάρει αλλά ναι, αυτό ακριβώς έχω ακούσει.
giorgos147 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Καφετιερες με wi-fi:-D:-D:-D) χαχαχαχαχαχα!Με έκανες και γέλασα!!! Την επόμενη φορά να διαβάσεις καλύτερα τον τίτλο του θέματος
alt10 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 χαχαχαχαχαχα!Με έκανες και γέλασα!!! Την επόμενη φορά να διαβάσεις καλύτερα τον τίτλο του θέματος και εγω το ιδιο επαθα ...χαχ το μεγαλα μυαλα συναντιουνται...
adi32 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 offtopic παντως υπαρχει http://www.gizmodo.com.au/2008/11/touchscreen_computercontrolled_coffee_machine_provides_spitfree_drinks-2.html
flik Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Πάντως και στα starbucks στην Θεσσαλονίκη μόλις συνδέομαι και πάω στον browser βγάζει σελίδα με hotspot της forthnet. Φαντάζομαι είναι για συνδομητές forthnet;
SAMMIE Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Μαλλον θα πρεπει να ζητησεις μια καρτα απο τα ταμεια , για μια ωρα δωρεαν μου φαινεται....... Τωρα αν εισαι ηδη συνδρομητης της forthnet δεν ξερω τι ισχυει
elvisjedi Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 θα ηταν τελειο να κανουμε ενα thread που να ειναι για τα hotspots στις μεγαλες πολεις, ο καθενας θα ποσταρει που βρισκει wifi σε καφετεριες και θα το εχουμε σαν χαρτη! πιστευω χρειαζεται πλεον με την διαδοση των φορητων συσκευων με ασυρματη προσβαση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.