activex Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Aυτά είναι αλλά αν δεν προσπερνάς τα puzzle και προσπαθείς να τα ολοκληρώσεις μόνος σου χωρίς να δεις στο youtube ε θα σου πάρει αρκετή ώρα. χμ...δεν θα με χαλούσε και λίγο πιο μεγάλο (στην ταράτσα έχει τίποτα ; ) τα δυο πρώτα που τελείωσα χτες βλέποντας το για πρώτη φορά έκανα καμιά 2:30 ωρίτσες. αν πάει έτσι θα μου βγει καμιά 5-6 ώρες gameplay. εννοείτε δεν βάζεις λύσεις σε τέτοιο παίγνιο αλλιώς μην το παίζεις καν 1
chek2fire Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Μετα γίνετε αρκετά δύσκολο σε μερικά επίπεδα δεν ξέρω αν μπορέσεις να αντισταθείς στην ευκολία του youtube
activex Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 chek2fire τερμάτισες ; είμαι world 6 και παιδεύομαι για το τελευταίο κομματάκι. τελικά ήταν αρκετά "μεγαλύτερο" από ότι υπολόγιζα...λύση δεν χρησιμοποίησα πουθενά άλλα αυτό το τελευταίο σημείο φαίνεται έχει σκοπό να με λυγίσει! είμαι κυριολεκτικά ένα ΑΛΜΑ πριν το τέλος αλλά δε μου βγαίνει το timing
Moderators Praetorian Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 chek2fire τερμάτισες ; είμαι world 6 και παιδεύομαι για το τελευταίο κομματάκι. τελικά ήταν αρκετά "μεγαλύτερο" από ότι υπολόγιζα...λύση δεν χρησιμοποίησα πουθενά άλλα αυτό το τελευταίο σημείο φαίνεται έχει σκοπό να με λυγίσει! είμαι κυριολεκτικά ένα ΑΛΜΑ πριν το τέλος αλλά δε μου βγαίνει το timing Εγώ στον τελευταίο κόσμο, δεν μπορούσα να κάνω ένα jump γιατί με "εκοβε" μια platform. Σε κάποια φάση εγκατέλειψα γιατί νόμιζα ότι ακολουθώ λάθος τρόπο, μέχρι που είδα τη λύση από το youtube. Απλά έπρεπε να επιμείνω πιο πολύ Αν και το αναφέρω κάπως αργά στο topic, υπάρχει και το πρόσθετο επίπεδο γρίφων για τα 8 αστέρια (7 από τους κανονικούς κόσμους και 1 από το εναλλακτικό φινάλε που ενεργοποιείται αν συγκεντρώσεις πρώτα τα 7). Ωστόσο, οι γρίφοι αυτοί είναι πολύ δύσκολοι, κυρίως το να αντιληφθείς την ύπαρξή τους, και μερικές φορές να υλοποιήσεις τη λύση τους. Εδώ θα χρειαστεί σίγουρα να συμβουλευτείς let's play ή youtube. Επίσης ΔΕΝ μπορείς να συγκεντρώσεις τα 7 αστέρια, αν έχεις συμπληρώσει το puzlle του 3ου κόσμου (εκτός κι αν έχει βγει πλέον κάποιο σχετικό patch όπου μπορείς να διαλύσεις τα puzzle). Θα πρέπει να ξαναπαίξεις από την αρχή.
chek2fire Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 chek2fire τερμάτισες ; είμαι world 6 και παιδεύομαι για το τελευταίο κομματάκι. τελικά ήταν αρκετά "μεγαλύτερο" από ότι υπολόγιζα...λύση δεν χρησιμοποίησα πουθενά άλλα αυτό το τελευταίο σημείο φαίνεται έχει σκοπό να με λυγίσει! είμαι κυριολεκτικά ένα ΑΛΜΑ πριν το τέλος αλλά δε μου βγαίνει το timing Στον world 6 είμαι στην 3η πόρτα. Πιστεύω σήμερα να το τελειώσω αν και μερικά επίπεδα είναι πολύ δύσκολα και σου παίρνουν ώρα. Εχεί ενεργοποιήσει κανείς τον κρυφό editor του παιχνιδιού για να φτιάχνεις επίπεδα και πως γίνετε ακριβώς?
activex Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Στον world 6 είμαι στην 3η πόρτα. Πιστεύω σήμερα να το τελειώσω αν και μερικά επίπεδα είναι πολύ δύσκολα και σου παίρνουν ώρα. Εχεί ενεργοποιήσει κανείς τον κρυφό editor του παιχνιδιού για να φτιάχνεις επίπεδα και πως γίνετε ακριβώς? ναι είναι...world 6 τελευταία πόρτα για αυτό το ένα κουτάκι έφαγα χτες 3 ώρες και ακόμα (θα) ψάχνω τον editor τον έχω υπόψιν αλλά να το τελειώσω μια πρώτα.
chek2fire Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Πως τον ενεργοποιείς? Πάντως για το game περιμένω και το port σε linux αν και μέσω wine παίζει άψογα. Ο Jonathan Blow είναι δηλωμένος χρήστης Ubuntu αλλά έβγαλε game μόνο για windows
kostacurtas Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Braid Creator Making New 'Puzzle-Exploration Game' Jonathan Blow, designer of acclaimed puzzle-platformer Braid, has revealed through job postings that he's entering development of a new 3D "puzzle-exploration game." Blow describes the project as "a puzzle-exploration game that is philosophical, and quiet, and is being made for reasons other than crass profit motive." Bless his socks. While there are few details on what the new game will be, Blow's job posting for an 3D environment concept artist gives a fair indication of what won't be involved: The majority of [your] portfolio should consist of things absent from the following list: Girls With Big Tits; Barbarians Wielding Axes, Covered in Blood; Aliens; Space Ships; Gangsters Getting Shot in the Face; Orcs; Giant Robots; and, of course, Postapocalyptic Wastelands.
chek2fire Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Καλά ολά τα άλλα αλλά τα giants Robots τι τον πείραξαν
chek2fire Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Για όποιον ενδιαφέρετε για moding στο braid εδώ βρίσκετε το κατάλληλο site http://www.braid-mods.com/forum/
chek2fire Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 ναι είναι...world 6 τελευταία πόρτα για αυτό το ένα κουτάκι έφαγα χτες 3 ώρες και ακόμα (θα) ψάχνω τον editor τον έχω υπόψιν αλλά να το τελειώσω μια πρώτα. Αυτό το έβγαλα σχετικά εύκολα.. Αυτό που με παίδεψε ήταν στην προηγούμενη πόρτα με την σκάλα που πέφτει. Με ταλαιπώρησε αρκετά μέχρι να βρώ τι γίνετε. Τώρα μου έχει μείνει το τελευταίο κομμάτι που πρέπει να τρέχεις προς τα αριστερά. κανα δύο απόπειρες που έκανα δεν τα κατάφερα. Σε μερικά σημεία αυτό το game γίνετε πανδύσκολο.
activex Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 βασικά έχω τελειώσει εδώ και κάποιες μέρες. καλά στο σημείο που είχα κολλήσει ήταν απλά η κούραση (την άλλη μέρα τον βρήκα σχεδόν μηχανικά) δεν είναι για πολλές ώρες συνεχόμενα φαίνεται! ο τερματισμός του πάντως μου δημιούργησε απορίες αντί να μου τις πάρει!(όχι τα αγγλικά μου βοήθησαν) μήπως δεν έχει μόνο ένα τερματισμό ; αυτή την εντύπωση έχω. Y.Γ τον editor τον ψιλοσκάλισα άλλα μάλλον δε διατίθεμαι να χτίσω το παραμικρό...
therock Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Πω ρε τι παιχνιδι ηταν αυτο? Το βαλα χθες ετσι να δω τι ειναι, και κοντεψα να το τελιωσω. Μονο το Puzzle sτο crossing the gap δεν βρηκα που ηταν πολυ υπουλο και αναγκαστικα διαβασα την λυση απο ενα comment στο youtube Και ξενερωσα τρελα. Απιθανο παιχνιδι ομως, μακαρι να ειχε μεγαλυτερη διαρκεια.
grotenfrod Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Μακάρι να βγάλει σύντομα ο Blow κάτι αντάξιο, γιατί ήταν πραγματικά παιχνίδι από τα λίγα που έχω παίξει σε τέτοιο επίπεδο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα