Προς το περιεχόμενο

Braid

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σαν επανέκδοση του jet set willy είναι αλλά αυτή την φορά μαζεύεις κομμάτια από puzzle και το jsw ήταν τελείως σουρεαλιστικο..

• Moderators
Δημοσ.
Ειναι πολυ δυσκολο το game η μου φαινεται ;

Βασικά σε ρίχνει κάπως απότομα στα βαθειά, πριν προλάβεις να εξοικειωθείς με το τι ακριβώς μπορείς να κάνεις. (μερικές φορές επίσης το τι μπορείς να κάνεις διαφέρει από πίστα σε πίστα).

Πάντως στο artistic design σκίζει. (μόνο το demo έχω παίξει).

Δημοσ.
Πάντως στο artistic design σκίζει. .

Οντως και η μουσικη ειναι ολα τα λεφτα. Παιζεις και σε ηρεμει...

Παντως χωρις να εχω ασχοληθει πολυ (κι εγω μονο απο demo), υπαρχουν κατι πιστες που δε μπορω να σταυρωσω κομματι απ' το puzzle.:-D

Δημοσ.

Καλά μιλάμε για epic mind-cluster-fucking. Ακολουθεί ίσως το πιο γλαφυρό ρεζουμέ που έχει δοθεί ποτέ σε videogame.

Αφού έχεις τελειώσει (γαμηθεί ουσιαστικά αφού πολλά είναι στο χιλιοστό του timing και του χώρου) όλα τα puzzles και έχεις φτιάξει την ψυχολογία σου για να βρεις την Ιθάκη σου στην αγκαλιά της απόμακρης πριγκηπέσας (συμβάλουν και τα βιβλία με το νουβελικό ύφος τους σε αυτό το σκοπό) και μετά το γ@μημένο rush στο τελευταίο level ... Τι να πώ ... Αν δείτε προσεκτικά το απαραίτητο rewind θα καταλάβετε (αν και φαινότανε αφού ο "κακός" ήταν ιππότης //damsel in distress - knight in shining armor πιο κλισέ δεν γίνεται. Ναι κύριοι, για αυτόν τον λόγο το παιχνίδι τελειώνει (στην πραγματικότητα αρχίζει - ίσως μόνο ο ήρωας "τελειώνει" LMAO) έξω από την κρεβατοκάμαρα της κοιμώμενης πριγκηπέσας. Στην πραγματικότητα είστε ένας ελεεινός stalker με απατηλές ψευδαισθήσεις και φρούδες ελπίδες (για συνεύρεση? sic) σαν τις τελειωμένες σκατόφατσες που ακούμε κατά καιρούς στις ειδήσεις να τριγυρνάνε στα ανσανσερ σε πολυκατοικίες με κατσαβίδια και άλλα "συναφή".

Υ.Γ. Μετά από αυτό το αγανακτισμένο rant μάλλον θα μπω και εγώ στο πάνθεον με τα "κουφά" του insomnia... //όχι ότι το είχα και καημό lol

Δημοσ.

Το τερμάτισα σήμερα.Φανταστικό παιχνίδι με μόνο αρνητικό ότι είναι σχετικά μικρό σε διάρκεια.(μου πήρε γύρω στις 5 ώρες)

Btw ξέρει κανείς αν γίνεται να βρούμε από κάπου το soundtrack του;

Δημοσ.

Απιστευτο παιχνιδι. Ειναι η απαντηση στα γραφικα (αλλα με ρηχο gameplay) του Crysis. Καμια φορα το μονο που απαιτειται για να ευχαριστηθεις ενα παιχνιδι ειναι απλα η εμπνευση των δημιουργων του. (Γι αυτο και το αγορασα) . Μπραβο

Δημοσ.

Braid PC Has Hidden Level Editor

Jonathan Blow has confirmed that the recently released PC edition of his time-bending platformer Braid contains a level editor, thus opening the door for user-created maps, and easing the suffering of those bummed about Blow's refusal to do a sequel.

Documentation for the editor will be posted "after I get a new version [of the game] out in a few days that fixes the problems some people are having, and when more people have played/finished the game," Blow wrote in a forum post noticed by Destructoid.

Along with the documentation, he plans to release a tool "that lets you take Photoshop files and import them into the game, if you want to put new graphics in your levels."

The editor is accessible by launching the game with the "-editor" parameter, and then pressing F11. The "-universe universe_name" command line then dictates the location where the custom level will be saved. In Blow's own words:

If you make a new folder in your Braid directory called "universes", and another one in there with the name of the universe (for example "test")

Then make a folder in test called data, and a folder in data called entities. So this folder exists, e.g. if Braid is installed into Program Files\Braid:

c:\Program Files\Braid\universes\test\data\entities

and then run with the command line options:

-editor -universe test

Then any editor files you save should go into that folder. Actually running the levels you save involves an extra step, but we can talk about that after you have got this working.

(I am going to release a little kit pretty soon that makes this easier... if you want the simple test universe I made, send me a pm here and I will give you a download of it.)

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Απιστευτο puzzle game. Το έχω ξεκινήσει αυτές τις μέρες και δεν έχω μετανιώσει καθόλου τα 10 ευρώ που έδωσα για να το πάρω μέσω steam. Φοβερή εμπειρία σαν παιχνίδι και αρκετά ευρηματικό.

Δημοσ.

τέτοιο ενθουσιασμό και πρωτοτυπία σε Puzzle παιχνίδι είχα να νιώσω από τον καιρό του αξέχαστου zelda Ocarina of time!

πόσα επίπεδα έχει ;

βλέπω μόνο 5 Puzzle και μια...σκάλα! γιαυτό ανησυχώ :o

Δημοσ.

Aυτά είναι αλλά αν δεν προσπερνάς τα puzzle και προσπαθείς να τα ολοκληρώσεις μόνος σου χωρίς να δεις στο youtube ε θα σου πάρει αρκετή ώρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...