louben Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 παιδια μια ερωτηση.Φιλος εχει περισευουμενο ασυρματο ρουτερ απο οτενετ.Με ρωτησε λοιπον αν γινεται μεσω αυτου να "δανειζεται" περιοδικα τη συνδεση καποιου αλλου (αν υπαρχει ξεκλειδωτο ρουτερ στην περιοχη) για ν διαβαζει τα μειλ του.Ειναι εφικτο και αν ναι πως? EDIT:Αν το μηνυμα μου αντιβαινει στους κανονες λειτουργιας του φορουμ παρακαλω να διαγραφει.
koprodogis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 δε γινετε με ρουτερ πρεπει να εχει ασυρματη καρτα δικτυου, υπαρχουν βεβαια καποια ρουτερ που κανουν αυτη τη δουλεια αλλα σιγουρα οχι του φιλου σου που φανταζομαι θα ειναι κανα baudtec
louben Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 NAi baudtek h speedtouch.Το περιμενα οτι δε γινεται.Thanks m8.
poulinos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 το speedtouch παιζει σαν wds οποτε ισως να γινει μια στο εκατομυριο.αλλα δεν παιζει σαν repeater απλο που θα ηταν πιο σιγουρα οτι θα επαιζε.το σιεμενσ sl2 -141 το κανει αυτο και ειναι το μονο που εχω δει να παιζει σαν simple repeater.το baudtec σιγουρα οχι.δεν χρειαζεται να λες θα δανειζεται συνδεση.πες θελει να μεγαλωσει την εμβελεια του δικου του δικτυου
sculper Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 το sl141 το κάνει???? το έχεις δοκιμάσει??? αν είναι να πάω να το πάρω! το wds μου έχει βγάλει την πίστη! (speedtouch 585) το speedtouch παιζει σαν wds οποτε ισως να γινει μια στο εκατομυριο.αλλα δεν παιζει σαν repeater απλο που θα ηταν πιο σιγουρα οτι θα επαιζε.το σιεμενσ sl2 -141 το κανει αυτο και ειναι το μονο που εχω δει να παιζει σαν simple repeater.το baudtec σιγουρα οχι.δεν χρειαζεται να λες θα δανειζεται συνδεση.πες θελει να μεγαλωσει την εμβελεια του δικου του δικτυου
poulinos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 εχω δει επιλογη για repeater μεσα στο siemens sl2 141.δεν το εχω δοκιμασει.και το 780 που εχω παιζει san wds.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.