Προς το περιεχόμενο

Τροπος ελεγχου ποιοτητας αρχειων απο rapidshare

louben

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα σε ολους.ΠΑιδια να κανω μια ερωτηση?Εχω premium sto rapidshare kai me orbit βαζω διαφορα λινκς για κατεβασμα.Παρολα αυτα κυριως αρχεια μεγαλου ογκου(πχ παιχνιδια) δεν κατεβαινουν σωστα και μου βγαζει οτι ειναι corrupt.Απο την εμπειρια μου αυτο σημαινει οτι καποιο αρχειο δεν εχει κατεβει σωστα.Υπαρχει τροπος να ελεγξω ποιο αρχειο εχει προβλημα και να το ξανακατεβασω για να μην κατεβαζω παλι ολοκληρο το παιχνιδι λχ?ευχαριστω

Δημοσ.

Συνήθως αυτά που κατεβάζω απ το rapid είναι .rar files. Όταν κάνω extract με το winrar, αν υπάρχει σφάλμα σε συγκεκριμένο αρχείο, αναφέρει το όνομά του στο τέλος της (αποτυχημένης) αποσυμπίεσης.

Δημοσ.
Γεια χαρα σε ολους.ΠΑιδια να κανω μια ερωτηση?Εχω premium sto rapidshare kai me orbit βαζω διαφορα λινκς για κατεβασμα.Παρολα αυτα κυριως αρχεια μεγαλου ογκου(πχ παιχνιδια) δεν κατεβαινουν σωστα και μου βγαζει οτι ειναι corrupt.Απο την εμπειρια μου αυτο σημαινει οτι καποιο αρχειο δεν εχει κατεβει σωστα.Υπαρχει τροπος να ελεγξω ποιο αρχειο εχει προβλημα και να το ξανακατεβασω για να μην κατεβαζω παλι ολοκληρο το παιχνιδι λχ?ευχαριστω

'Αλλαξε πρόγραμμα

Δημοσ.

Φιλε να αλλαξω προγραμμα δεν ειναι λυση.Με το flashget τα πραγματα ηταν χειροτερα.\ΝΑ τονισω οτι ολα τα αρχεια εχουν το ιδιο μεγεθος(δεν ειναι δηλαδη καποιο ημιτελες).

ΚΑμια αλλη ιδεα????

Δημοσ.

Οχι δυστυχως φιλε βγαζει μονο file is corrupt>Και εγω σε μορφη rar τα κατεβαζω.Στη συνεχεια κατεβαζω παλι ενα-ενα και μολις κατεβει το σωστο αποσυμπιεζονται και τα υπολοιπα.Αολα ελεγα μηπως υπαρχει τροπος να ελεγξω ποιο αρχειο ειναι προβληματικο για αν μην τα ξανακατεβαζω ολα απο την αρχη.

Δημοσ.

αν ειναι "επίσημο" release, συνηθως ειναι κομμενο σε κομματια των 15, 50 ή 100 mb, ( πχ rld-game.rar rld-game.r00 rld-game.r01 κ.ο.κ), συνοδευεται απο ενα μικρό αρχειο .sfv (rld-game.sfv ) που χρησιμευει σε αυτό: να ελενξεις αν ολα τα κομματια ειναι οκ, πριν προσπαθησεις να τα αποσυμπιέσεις.

ti einai ta arxeia typou .sfv?

χρειαζεσαι ενα προγραμματακι sfv checker

πχ http://www.quicksfv.org/

http://www.ubercow.com/moosfv/

-----------------------------------------------------------------

αν δεν εχεις βρει ή κατεβασει το .sfv , μαλλον πρεπει να κανεις "test archive" με winrar ή unrar.exe ( unrar t rld-game.rar ).

αν καποιο κομματι εχει πρόβλημα θα σου βγάλει "packed data CRC failed in volume xxxxxxxxxxxxxx.rxx"

-----------------------------------------------------------------

Αν δεν εχεις κατεβάσει RAR's, αλλα μονοκόμματα iso ή exe, δεν γίνεται τίποτα, γι αυτό τα αποφεύγουμε. Απλα προσπαθεις να κανεις εγκατάσταση και αν δεν πετύχει, εχεις πιθανό corrupt download

Δημοσ.
Οχι δυστυχως φιλε βγαζει μονο file is corrupt>Και εγω σε μορφη rar τα κατεβαζω.Στη συνεχεια κατεβαζω παλι ενα-ενα και μολις κατεβει το σωστο αποσυμπιεζονται και τα υπολοιπα.Αολα ελεγα μηπως υπαρχει τροπος να ελεγξω ποιο αρχειο ειναι προβληματικο για αν μην τα ξανακατεβαζω ολα απο την αρχη.

Αρα μας λες οτι δεν ειναι προβληματικα τα rar.Οταν κανεις extract τα rar ειναι μεσα σε υποφακελλο ? Τι επιλογη extract χρησιμοποιεις ? Extract here ?

Δημοσ.

Ανοιξε το πρωτο .rar, επελεξε extract to και τσεκαρε στα options το keep broken files, θα σου βγαλει το ιδιο error αλλα το αρχειο παιζει και να δουλεψει σωστα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...