Προς το περιεχόμενο

Windows Vista & Videos(AVI)

Nomikaria

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα!

Εχω Windows Vista Home Premium (32bit) και χρησιμοποιώ τον Windows Media Player 11 κυρίως για μουσική αλλά και για βίντεο κάποιες φορές..

Το πρόβλημα όμως είναι τα βίντεο σε φορμά AVI.Ενώ ταινίες που κατεβάζω και είναι σε μορφή AVI τις παίζει κανονικότατα,βίντεο που έχω τραβήξει με την ψηφιακή κι είναι κι αυτά σε μορφή AVΙ,αναπαράγει μόνο ήχο χωρίς να δείχνει εικόνα...

Να σημειώσω ότι και στο προηγούμενο λαπτοπ με XP είχα τον ίδιο player και έπαιζε κανονκά τα βίντεο...Μήπως ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει??

Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον απαντήσει! :-)

Δημοσ.

Ψάξε στο google για καινούριους video codecs για vista.

Επίσης, τα videos της ψηφιακής έχεις δει αν παίζουν με κάποιο άλλο πρόγραμμα, π.χ. PowerDVD, BSPlayer κλπ.?? Περίμενε μήπως δεις και καμιά άλλη απάντηση εδώ, μήπως και υπάρχει κάποιο πρόβλημα σχετικά με τα video στα vista που δεν το γνωρίζω.

Δημοσ.
Ψάξε στο google για καινούριους video codecs για vista.

Επίσης, τα videos της ψηφιακής έχεις δει αν παίζουν με κάποιο άλλο πρόγραμμα, π.χ. PowerDVD, BSPlayer κλπ.?? Περίμενε μήπως δεις και καμιά άλλη απάντηση εδώ, μήπως και υπάρχει κάποιο πρόβλημα σχετικά με τα video στα vista που δεν το γνωρίζω.

Nαι,τα videos της ψηφιακής πάιζουν με άλλα προγράμματα,π.χ VLC player,γι'αυτό μου κάνει εντύπωση που δεν τα παίζει ο WMP.Θα δοκίμασω να βρω video codecs και θα σας πω.Ευχαριστώ για τις συμβουλές.:-)

Edit:Κατέβασα video codecs και το θέμα με τον WMP λύθηκε.

Έχω ακόμα μια ερώτηση περί Windows.Tις τελευταίες 2 μέρες όποτε ανοίγω και κλείνω το λάπτοπ,προτού φορτώσει τα Windows ή πριν κλείσει αντίστοιχα,καθυστερεί για 1-2 λεπτά γράφοντας"Ρύθμιση παραμέτρων ενημερώσεων" και το στάδιο που αυτή βρίσκεται...Γιατί το κάνει αυτό ενώ πριν 2 μέρες (όταν ξεκίνησα να δουλεύω το λάπτοπ) δεν το έκανε??

Δημοσ.

Ρύθμισέ του αν θες στον πίνακα ελέγχου στις αυτόματες ενημερώσεις να του λες εσύ πότε να κατεβάζει και πότε να εγκαθιστάς μόνη σου τις ενημερώσεις. Ίσως στρώσει με αυτό.

Δημοσ.

@kakovatos:Eπέλεξα στις ενημερώσεις να με ειδοποιεί για την εγκατάστασή τους..να δούμε(γιατί είναι πολύ εκνευριστικό αυτό συνέχεια...:mad:).Σ'ευχαριστώ.

@Γιάννης Platano:Ναι,αυτά τα codecs εγκατέστησα και λύθηκε το πρόβλημα.Σ'ευχαριστώ πολύ Γιάννη μου! :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...