Προς το περιεχόμενο

Νεος χαρτης απο ngi...

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια νομιζω τον εβαλα το καινουριο χαρτη στο mls destinator 4800,το θεμα ειναι οτι δεν ειμαι σιγουρος οτι εγκατασταθηκε,και δευτερον αν εγκατασταθηκε δε ξερω ποιος ειναι.

πλεον βλεπω 2 χαρτες με το ιδιο ονομα 2008.q1 v.97

το εκανα με βαση τις οδηγιες της ngi τις παραθετω

For PNAs

1. Copy the map (GreeceU folder) to the Storage Card where is the previous version. You can find it under the path "DestinatorApps\Destinator" or directly to the storage card. If you already have a GreeceU folder, you should delete or rename it.

2. Copy the avoid roads files (contained in folder ForLinks) to the Storage Card, under the path

"DestinatorApps\Destinator\User Data" or directly to the storage card. If you already have a folder ForLinks you should delete it.

αν μπορειτε πειτε μου πως θα βγαλω ακρη

Δημοσ.

Λάθος της Gi είναι αυτό που εμφανίζεται στο destinator 6.

Προχειροδουλειά θα το ελεγα.

Προσπάθησε να αλλάξεις τις λεπτομέρειες της έκδοσης από το αρχείο wce.txt.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εγω γιατι οτι και να κανω...μου βγαζει εκδοση 2008.Q1.114 ??

-----Προστέθηκε 9/1/2009 στις 12 : 16 : 44-----

εγω γιατι οτι και να κανω...μου βγαζει εκδοση 2008.Q1.114 ??

μου φαινεται οτι βρηκα την απαντηση...

it's propably a typo in wce.txt, however it's correctly declared as Q4 in wce.ini

you may edit the text in wce.txt for piece of mind

:)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια εχει μια φιλη μου το MLS Destinator 4800 και απο τους Q1.97 της εκανα αναβαθμιση στους 2008.Q1.114 (εσβησα τους παλιους φακελους και εκανα copy τους καινουργιους) και τωρα μου λεει οτι πχ για να παει σε ενα μερος προς Χαλκιδικη, ενω πριν την εβγαζε μια χαρα ναπαει απο περιφερειακο ξερω γω, τωρα με τις ιδιες επιλογες (δηλαδη γρηγοροτερη διαδρομη) της βγαζει να παει μεσα απο το κεντρο της Θεσσαλονικης!!!! Ερχομενη απο Καβαλα μιλαμε! Γινεται αυτο? Ειναι λαθος του χαρτη ή φταιει κατι αλλο? Καποιος που να ειναι γνωστης του 4800 μπορει να μου πει με ποιον τροπο κανει αυτος update τους χαρτες και τι αλλο πρεπει να προσεξω στην εγκατασταση και μετα στην παραμετροποιηση της συσκευης? Θα την ξαναπαρω σημερα στα χερια μου για να βαλω τον καινουργιο χαρτη τον 115 για αυτο λεω μπας και το κανω καλυτερα αυτην την φορα. Ευχαριστω για την οποιαδηποτε βοηθεια.

Δημοσ.

εγω παλι παρατηρησα οτι με τον 115 εχει αρχισει και μου προτεινει αλλες διαδρομες...ακομα και με τον 114 ηταν ολα οκ. που θα παει θα το στρωσω :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...