Προς το περιεχόμενο

Νεος χαρτης απο ngi...

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν είναι και για pna και για pda? Η αν για pna θα βγουν αργότερα? Γιατι στους προηγούμενους χάρτες είχε 2 εκδόσεις που έβγαιναν μαζί

Δημοσ.

Οι χαρτες και για pna και για pda ςιναι οι ιδιοι.

-----Προστέθηκε 23/12/2008 στις 01 : 01 : 17-----

Με τα Mio πως θα γινει το update? Ξερει καποιος?

Οδηγίες Εγκατάστασης

1. Αντιγράφετε το χάρτη (φάκελος GreeceU) ή στην κύρια μνήμη Start\Programs\File explorer --> "MyDevice\DestinatorApps\Destinator" ή στην κάρτα μνήμης Start\Programs\File explorer --> "MyDevice\Storage Card\DestinatorApps". Αν υπάρχει ήδη ο φάκελος GreeceU μπορείτε να τον διαγράψετε ή να τον μετονομάσετε.

2. Aντιγράφετε τα αρχεία αποφυγών (τα περιεχόμενα του φακέλου ForLinks) στο φάκελο όπου είναι εγκατεστημένο το Destinator και μέσα στη διαδρομή Start\Programs\File explorer --> "MyDevice\DestinatorApps\Destinator\UserData\ForLinks".

Δημοσ.

Αυτοι οι χαρτες ειναι για το Destinator. Για να μπουν σε Mio Moov, δεν θα πρεπει πρωτα να το ξεκλειδωσουμε, μετα να περασουμε destinator και μετα τους νεους χαρτες?

Εκτος και αν βγαλει η Mio map update (αν οντως εχει χαρτες της GI).

Δημοσ.

Βασικα το mio 330 φοραει χαρτες της NGI αλλα οχι το destinator. Το προγραμμα που εχει ειναι το MioMap 2008, οποτε πρεπει να περιμενουμε. Εγω παλι αν και δεν εψαξα τοσο πολυ, δεν βρηκα τον χαρτη για κατεβασμα

Δημοσ.
Εγω παλι αν και δεν εψαξα τοσο πολυ, δεν βρηκα τον χαρτη για κατεβασμα

Πρεπει να κανεις εγγραφη. Αφου κανεις, πρεπει να κανεις register το destinator σου. Αμα δεν εχεις destinator αλλα Mio, δεν εχει χαρτες:-D

Δημοσ.
Μικρο το αρχειο !!!!!Για τα σημερινα δεδομενα....

Δεν εννοώ αυτό, αλλά οτι οι περισσότεροι το έχουν σπασμένο.B)

Δημοσ.

ευχαριστούμε για την ενημέρωση, γιατί για να βρεις την συγκεκριμένη πληροφορία από το site τους ή από το navimania είναι σχεδόν αδύνατο με το μπάχαλο που γίνεται εκεί μέσα...

Δημοσ.
ευχαριστούμε για την ενημέρωση, γιατί για να βρεις την συγκεκριμένη πληροφορία από το site τους ή από το navimania είναι σχεδόν αδύνατο με το μπάχαλο που γίνεται εκεί μέσα...

Κι εγω σε warez-αδικο τον πρωτοβρηκα !!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...