Προς το περιεχόμενο

προβλημα με την εισοδο στο windows live messenger 9

LordBelial

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αχ αυτή η microsoft... τουλάχιστον μας σπάει την ρουτήνα μας... :P Εγώ με Kaspersky 8 και δεν μπορώ να μπω και ο αδερφός μου μπορει... (με το ιδιο αντιυκο0.... :D

Δημοσ.

Αχ αυτή η microsoft... τουλάχιστον μας σπάει την ρουτήνα μας... :P Εγώ με Kaspersky 8 και δεν μπορώ να μπω και ο αδερφός μου μπορει... (με το ιδιο αντιυκο0.... :D

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το ιδιο σφαλμα και εδω. Το 8007007e. Εχω windows vista και nod32. Εκανα οτι ειπατε, χωρις αποτελεσμα. Μπορει να με βοηθησει καποιος; Εχω απελπιστει!!

*EDIT*

Κατι γινεται με το NOD και την τελευταια εκδοση ισως; Εβαλα την εκδοση 8.5 και ολα ενταξει τωρα..

Δημοσ.

Ρε παίδες pls help έχω το windows live messenger vesrion 2009(Build 14.0.8050.1202) και όποτε προσπαθώ να κάνω βίντεοκλίση μου κολάει όλο το pc. Μήπως ξέρει κανείς τι συμβαίνει???

Δημοσ.

Ειναι ψιλοπροβληματικη αυτη η εκδοση. Βαλε την 8.5 και προσπαθησε να κανεις βιντεοκληση.

Δημοσ.
Ρε παίδες pls help έχω το windows live messenger vesrion 2009(Build 14.0.8050.1202) και όποτε προσπαθώ να κάνω βίντεοκλίση μου κολάει όλο το pc. Μήπως ξέρει κανείς τι συμβαίνει???

Μήπως το εμποδίζει το firewall σου??:rolleyes::rolleyes:

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά είχα και εγώ παρόμιο πρόβλημα, αλλά με το που απεγκατέστησα το nVidia Forceware Access Manager που είχε η μητρική μου (ASUS M2N32-SLI Delux), το πρόβλημα λύθηκε. Όπως και με το Skype!

Δημοσ.

άλλο προβλημα...

Κατέβασα την καινούρια έκδοση του live messenger αλλά δεν υπάρχουν πουθενά οι επαφές μου... Απο την άλλη οι επαφές μου με βλέπουν κανονικά..

Δοκίμασα uninstal - reinstall αλλα τίποτα.. Δοκίμα να αποθηκεύσω την λίστα επαφών απο το παλιό messenger και να κάνω import αλλα τίποτα....

Δημοσ.
εχω αυτο το προβλιμα και δεν εχω κανενα προγραμα προστασιας π να με επμοδιζη παρακαλω ΒΟΙΘΙΑ

ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΦΑΛΜΑΤΟΣ

8100030d

Να δες αυτά!!

http://messenger-support.spaces.live.com/blog/cns!8B3F39C76A8B853F!13937.entry

http://msn-errors.blogspot.com/2007/04/fix-8100030d-messenger-error.html

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=293350

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Γεια σας παιδια, εκανα εγκατασταση το windows live messenger 9 και μολις κανω εισοδο μου βγαζει σφαλμα 8007007e.Εχω antivirus Kaspersky 2009 (8.0.0.357).μπορω να εχω καμια ΒΟΗΘΕΙΑ????

Δημοσ.

Υπάρχει μια πιθανότητα αν έχεις Nvidia acces manager να σου το μπλοκάρει αυτός! Εμένα τουλάχιστον αυτό συνέβη!! Καλή επιτυχία!

Δημοσ.

παιδιά όπως προσπαθεί να συνδεθεί και του βγάζει error αμέσως ( σε χρόνο 2-3 δευτερολέπτων) ας δοκιμάσει την ακόλουθη εντολή σε cmd :

netsh interface tcp set global autotuning=disabled

εμένα μου έλυσε το πρόβλημα με το msn

επίσης πολύ γνώστό ειναι και το πρόβλημα που έχει το msn στις beta εκδόσεις και χρειάζετε οπως έχει αναφέρει και κάποιος πιο πάνω το "contacts.msi"

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σε ολους σας!Μπορω να πω πως το msn με καταδιωκει απο τη στιγμη της δημιουργιας του.Μολισ εγκατεστησα την 9 εκδοση οχι την beta την κανονικη.Η εγκατασταση πηγε περιφημα χωρις να μου δειξει οτι υπαρχει καποιο προβλημα οταν ομως πηγα να κανω sign in τοτε μου εβγαλε ενα μινημα το οποιο ελεγε οτι η εφαρμογη αντιμετωπισε προωλημα κ πρεπει να τερματιστει δινοντας μου τισ εξεις επιλογες"send error" k "dont send".Εχω nod32 το οποιο ομως απενεργοποιησα κ προσπαθησα να μπω ξανα αλλα τα ιδια.Επισης εχω windows black xp στο pc μου.Ζητω απεγνωσμενα τη βοηθεια σας.

Ευχαρηστω!B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...