Προς το περιεχόμενο

προβλημα με την εισοδο στο windows live messenger 9

LordBelial

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα παιδια!μολις εκανα εγκατασταση στο windows live messenger 9 και μολις κανω sign in μου βγαζει σφαλμα 8007007e δεν εχω firewall ενεργο και τα μονα antivirus που εχω ειναι τα Nod32,avg8 αν ξερει κανεις ας απαντησει παρακαλω η ας μου πει πως μπορω να γυρισω σε προηγουμενες εκδοσεις!επισης χρησιμοποιω windows xp sp2.

ευχαριστω!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας,

Λοιπον φιλε μου ακου.Πανε στο avg8-->Web shield-->Instant messaging protection και απενεργοποιησε το MSN protection.Δοκιμασε να μπεις τωρα.

Δημοσ.

και γω παιδια εχω το ιδιο προβλημα....

αποσο ειδα δν βλεπει καθολου οτι ειμαι συνδεδεμενος στο ιντερνετ αν καποιος ξερει κατι ασ βοηθησει πλχ

....:mad::mad::mad:

Δημοσ.

για οσους εχουν error 8100030d

κατα πασα πιθανοτητα χρησιμοποιουν AVG 8.

Μια προσωρινη λυση ειναι να απενεργοποιησετε το instant messaging protection απο το web shield.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Γεια σας,

Λοιπον φιλε μου ακου.Πανε στο avg8-->Web shield-->Instant messaging protection και απενεργοποιησε το MSN protection.Δοκιμασε να μπεις τωρα.

σε εμενα δουλεψε με AVG 8 ,ευχαριστω :-)

Δημοσ.

Το ίδιο και για μένα.Εγώ έχω Nod32 και όταν πατάω είσοδος λέει η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη. Τι να κάνω ρε παιδιά?

-----Προστέθηκε 27/1/2009 στις 08 : 52 : 42-----

Τι ειναι αυτο το σφάλμα 8000ffff?

Δημοσ.

Το ίδιο και για μένα.Εγώ έχω Nod32 και όταν πατάω είσοδος λέει η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη. Τι να κάνω ρε παιδιά?

-----Προστέθηκε 27/1/2009 στις 08 : 52 : 42-----

Τι ειναι αυτο το σφάλμα 8000ffff?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...