Προς το περιεχόμενο

Router από forthnet

GiannisMetal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα!

Ξέρετε ποιο είναι το router που παρέχει η forthnet για τους συνδρομητές του ιδιόκτητου δικτύου της αυτή την εποχή;

-----Προστέθηκε 23/12/2008 στις 09 : 58 : 11-----

Τελικά παιδιά μου έφεραν το thompson tg585i v7.

καλό είναι;

-----Προστέθηκε 23/12/2008 στις 09 : 58 : 42-----

πείτε καμια άποψη, nooobας σε router εδώ! :)

Δημοσ.

απο τα πιο σταθερα ειναι gia αυτο και ο οτε σε καθε ραντεβου πηγαινε με ενα speedtouch530 τοτε.αν επαιζε το speedtouch ολα ηταν οκ για αυτον.εχω δει να παιζει και με ψιλοχαλασμενη πορτα σε dslam.επισης το εχω δει να κανει sync σε γραμμες που δεν εκανε κανενα αλλο λογω μεγαλης αποστασης.

Δημοσ.

Ενας φιλος μολις εβαλε forthnet και του εφεραν αυτο το router και θελει να το αλλαξει. Σκεφτομαι να του παρω δωρο εγω ενα και ειμαι αναμεσα σε LINKSYS WGKUSB200G και ZYXEL PRESTIGE 660HW. Αν ειναι καλο το ρουτερακι ομως να μην προβω σε καμια ενεργεια. Τι με συμβουλευετε? Δεν εχω γνωσεις επι του θεματος, αλλα διαβαζοντας κι ακουγοντας...

Sorry για το ασχετο με το θεμα αλλα ειπα να μην ανοιξω αλλο.

Δημοσ.
Ενας φιλος μολις εβαλε forthnet και του εφεραν αυτο το router και θελει να το αλλαξει. Σκεφτομαι να του παρω δωρο εγω ενα και ειμαι αναμεσα σε LINKSYS WGKUSB200G και ZYXEL PRESTIGE 660HW. Αν ειναι καλο το ρουτερακι ομως να μην προβω σε καμια ενεργεια. Τι με συμβουλευετε? Δεν εχω γνωσεις επι του θεματος, αλλα διαβαζοντας κι ακουγοντας...

γιατί θέλει να το αλλάξει;

Δημοσ.

Απο οσο ξερω οι ταχυτητες που πιανει ειναι πολυ χαμηλες και θεωρει οτι φταιει το router, καποιος του ειπε να το αλλαξει κιολας. Δεν εχω ιδεα απο ολα αυτα αν κι ειμαι κι εγω στη forthnet εδω κι ενα χρονο ωστε να εχω αποψη. Θα ειναι πεταμενα λεφτα?

Δημοσ.

Καλό είναι πριν αγοράσει κάτι να δοκιμάσει ένα δανεικό.

Εάν η γραμμή για κάποιο λόγο είναι κακή, πολλοί ρούτερ μπορεί να μην συγχρονίζουν καν.

Εάν είναι μακριά από ρο DSLAM, με μιά αλλαγή ρούτερ μπορεί να μήν καταφέρει τίποτα περισσότερο από ότι έχει τώρα.....

Δημοσ.
Καλό είναι πριν αγοράσει κάτι να δοκιμάσει ένα δανεικό.

Εάν η γραμμή για κάποιο λόγο είναι κακή, πολλοί ρούτερ μπορεί να μην συγχρονίζουν καν.

Εάν είναι μακριά από ρο DSLAM, με μιά αλλαγή ρούτερ μπορεί να μήν καταφέρει τίποτα περισσότερο από ότι έχει τώρα.....

όντως. οι απόψεις για αυτό το router είναι παραπάνω από θετικές...

ας ψάξει πρώτα όλα τα άλλα ενδεχόμενα, και ας αφήσει τελευταίο το να αλλάξει router...

Δημοσ.

το linksys θα επερνα και μετα zyxel αν και μερικοι θα πουν το αναποδο.αλλα πανω απο ολα να μην παρει τιποτα αφου το speedtouch ειναι μαι χαρα.

Απο οσο ξερω οι ταχυτητες που πιανει ειναι πολυ χαμηλες και θεωρει οτι φταιει το router, καποιος του ειπε να το αλλαξει κιολας. Δεν εχω ιδεα απο ολα αυτα αν κι ειμαι κι εγω στη forthnet εδω κι ενα χρονο ωστε να εχω αποψη. Θα ειναι πεταμενα λεφτα?

καταρχην να μας πει τι στατιστικα εχει.β.να δοκιμασει με αλλο ρουτερ.γ.οτι καποιο αλλο ρουτερ θα κλειδωσει πιο ψηλα δεν σημενει οτι θα παιξει πιο σταθερα.και δ.τα speedtrouch κλειδωνουν πανω κατω στα ιδια νουμερα με τα υπολοιπα με εξαιρεση το 780 που κλειδωνει πιο χαμηλα.ολα τα αλλα που εχω δει εχουν κλειδωσει πανω κατω τα ιδια και σε παραξενες γραμμες εχουν κλειδωσει παραπανω απο linksys cisco κτλ.

Δημοσ.

δεν εχω δοκιμασιε νετ faster αμα θυμαμε καλα αλλα δεν περιμενω και πολλα να σου πω την αληθεια.και το linksys to wag200 οχι τα προηγουμενα του λιγα ρουτερ το πιανουν απο ολες τις αποψεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...