sotosko Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω ένα Network Audio Player για να ακούω ραδιόφωνο μέσω ιντερνετ χωρίς να χρειάζομαι τον υπολογιστή μου. Το θέμα είναι ότι θέλω να υποστηρίζει τους ελληνικούς ιντερνετιακούς σταθμούς (π.χ. Athens Music Radio, radiofono.gr). Γνωρίζετε κανένα τέτοιο player. Έχω βρει το Philips NP1100 και ενα review του εδώ καθώς και το Logitech Squeezebox Boom. Γνωρίζετε αν αυτά υποστηρίζουν custom url και συγκεκριμένα τους σταθμούς που ανέφερα παραπάνω ;
sotosko Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Κανείς δεν ασχολείται με τα network audio players ; Ή μήπως σας πέτυχα μακριά από υπολογιστή και γι' αυτό δεν απαντάτε ; Ψάχνοντας θυμήθηκα επίσης ένα καλό (κατά την γνώμη μου) network audio player, το MusicPal της Freecom. Έχετε ακούσει τίποτα εντυπώσεις γι' αυτό. Μάλλον το freecom θα πάρω καθώς το Logitech είναι ακριβό (260€)
vagpap Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Βλέποντας τα specs του Philips, το θεωρώ λίγο ακριβούτσικο για αυτά που δίνει. Το ότι χρειάζεται και εξωτερικούς ενισχυτές είναι ένα μείον. Αν εξαιρέσεις το design, που είναι κορυφαίο και για τα 2, με λιγότερα λεφτά μπορείς να φτιάξεις ένα mini-itx pc χαμηλών επιδόσεων και να κάνεις από εκεί τη δουλεία σου, χωρίς περιορισμούς formats κλπ. Just my 2 cents
sotosko Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 με λιγότερα λεφτά μπορείς να φτιάξεις ένα mini-itx pc χαμηλών επιδόσεων και να κάνεις από εκεί τη δουλεία σου, χωρίς περιορισμούς formats κλπ. Just my 2 cents Τι λες όμως για το musicpal της freecom που κοστίζει περίπου 120 €. Μπορώ με τόσα λίγα χρήματα να φτιάξω ένα mini pc ; btw Καλά Χριστούγεννα !
vagpap Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Το musicpal φαίνεται πιο "τίμιο" για τα χρήματα που ζητάει. Έχει και τη δυνατότητα να συνδεθεί σε κάποιο ήδη υπάρχον hifi ώστε να αναβαθμίσει τον ήχο του. Με αυτά τα λεφτά, δε νομίζω ότι μπορείς να φτιάξεις mini-itx με κουτί που να "βλέπεται" και να έχει και τις ευκολίες της χρήσης network audio player (κουμπιά γρήγορης ρύθμισης, ελάχιστο boot time κλπ). Καλά Xριστούγεννα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.