Federer Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Υπαρχει και μια κονσολα με 9.999.999 παιχνιδια που ειχα καποτε..."Ending man" λεγοταν...και ειχε δωρο και ενα χειριστηριο-πιστολι!!Πολυ καλη περιπτωση!
torrentleech Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 αν σε ενδιαφερει κατι οικονομικο με απειρους τιτλους και το οποιο ' 'τσιπαρεται' ευκολοτατα και οικονομικα πλεον και δεν δινεις εμφαση σε γραφικα τοτε μπορεις καλλιστα να πας για ps2αν θες κατι πιο φρεσκο, με σαφως ανωτερα γραφικα και εντονη δυναμικη τοτε παρε το xbox360 , και εγω αυτο θα επαιρνα ειναι η αληθεια το ιδανικοτερο βεβαια ειναι το ps3 αλλα η ανωτεροτητα του σε σχεση με το xbox360 δεν δικαιολογει και την μεγαλη διαφορα στην τιμη. νομιζω το xbox360 ειναι η καλυτερη επιλογη σημερα με δεδομενη την τιμη και τους τιτλους ..LoL.. εδώ γελάνε...
anamenos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 πάρε ένα gamecube ρε φίλε, να παίξεις και Residence Evil 4...
ravend Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 πάρε ένα gamecube ρε φίλε, να παίξεις και Residence Evil 4... θα σου θυμησω πως η @$#%%@%& capcom ειχε αποσυρει την αποκλειστικοτητα και το κυκλοφορησε και σε ps2 αλλα και υπολογιστη!αυτες ειναι οι αδικιες..πας να εχεις κατι δικο σου ωστε να μπορεις να δουλευεις και τους αλλους και ξαφνικα....παει!αν και η εκδοση gamecube ειναι μακραν η καλυτερη απο αποψη ποιοτητας..
Socratis_g Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 μην είσαι κοροιδο. Ψαξε για sega master system 2!! μακράν η καλύτερη κονσόλα που υπάρχει. και άσε τους άλλους να σου λένε μαλακίες!! 8α με 8υμηθείς!!
speedy23 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Λαλακιες λες και συ μου φαινεται.Atari ειναι ο μονοδρομος που πρεπει να ακολουθησει.
Socratis_g Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 To Λουκέτο που είναι?? Πολύ κρατήσαμε. LoL
klainmaingr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Βλακείες.. Μια χαρά είναι το ps2 για τον casual user.. 100δες τίτλοι πολλοί εκ των οποίων ΑΑΑΑΑΑΑΑ Καταπληκτικά αυθεντικά παιχνίδια σε εξευτελιστικές τιμές (gow/gt4/gow2) Πανεύκολο τσιπάρισμα και πανεύκολες αντιγραφές. Και η λίστα δεν έχει σταματημό. Καλό το 360. Γαμώ τα γραφικά. Αλλα απο άποψη καινούριων τίτλων/ποικιλίας παιχνιδιών/περιφερειακών είναι ακόμα ελλιπές/ακριβό. Και FIY μακάρι να βγαίνανε ακόμα παιχνίδια για snes.. ίσως και να παίζαμε και κανένα παιχνίδι της προκοπής που και που... Graphic whores you did your best once more.. Δε διαφωνώ για την περίπτωση του φίλου που θέλει να παίζει "κανα φίφα" να πάρει 360.. αλλα μην τρελαίνεστε.. Πολλά χρόνια θα κάνουμε για να δούμε την ποικιλία/ποιότητα των τίτλων του ps2.
MiltoZ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Ποικιλία ναι. Ποιότητα όχι. Το 360 έχει τουλάχιστον αντίστοιχα ποιοτικούς τίτλους σε σχέση με όσους είχε το ps2 τα 3 πρώτα χρόνια. Τα δύο μηχανήματα μοιάζουν όσον αφορά το third party support. Έπειτα όλα τα παιχνίδια δεν κρατάνε το ίδιο καλά στον χρόνο. Άντε βάλε τώρα San Andreas ή SOTC και έλα να μου πεις αν παίζεται. Και το online που το βάζεις? Το xbla? Μπορεί να είναι ακόμα μια χαρά το ps2 για casuals αλλά και πάλι υστερεί σημαντικά σε σχέση με το 360.
kotsos_licious Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 δεν αγοράζω PS3 για τον απλούστατο λόγο ότι το θεωρώ πολύ ακριβό... όταν με το καλό θα πέσει λίγο η τιμή του το ξανασυζητάμε... προσανατολίζομαι μάλλον σε XBOX... όσον αναφορά κάτι άλλες κονσόλες που ακούστηκαν, με συγχωρείται παιδιά αλλά δεν τις γνωρίζω...:-)
kratistos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 μεγάλε από κανέναν μαύρο μπορείς ακόμα να βρεις tetris,φτηνό κ αξιόπιστο
liopyr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Νομίζω πως έχετε ξεφτυλλίσει την τσόχα, και δεν είναι καθόλου χιουμοριστικό. Ο τίτλος του thread μπορεί να φαίνεται κάπως κουλός, αλλά με δεύτερη σκέψη μπορεί να υπάρξει δίλημμα.
Socratis_g Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Νομίζω πως έχετε ξεφτυλλίσει την τσόχα, και δεν είναι καθόλου χιουμοριστικό. Ο τίτλος του thread μπορεί να φαίνεται κάπως κουλός, αλλά με δεύτερη σκέψη μπορεί να υπάρξει δίλημμα. ναι ότνως. μπορεί να υπάρξει δίλημμα. Αν εχεις πρεσβυοπεία και εισαι μεχρι 12 χρονων. Ετσι ωστε να μην σε ενοχλουν τα τετραγωνισματα και τα χαρτονια που κανει το Ρς2 στα γραφικα του. Ναι οκ. και εγω το σκεφτομαι. kαι ειδικα για ποδοσφαιράκια που το θελει το παλικάρι... η μία η άλλη ερχεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.