gwgwsk Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Που θα κάνετε το ρεβεγιον των χριστουγέννων?? Εγώ ψάχνω ένα μαγαζι με ζωντανη μουσική χορο και φαγητο αλλα δε ξέρω κάτι. Για Θεσσαλονίκη μιλάω. Αν και τα περισσοτερα όλα και κάτι θα έχουν οργανώσει!καμιά ιδέα???
klainmaingr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Αυτό που περιγράφεις είναι βασικά μαγαζί τύπου ρεμπετάδικο.. Θεσ/νικη ανατολικά σε τέτοιο στύλ αξίζει η φωλιά του κόκκορα, το ρεμπέτ ασκέρ, το ουράνιο, τόξο και το παρασκήνιο (αν και έχει και άλλα πιο μικρά ωραία μαγαζάκια..). Καλό είναι έστω και σήμερα να πάρεις τηλ και να κλείσεις γιατί δύσκολα θα βρείς αν πας επιτόπου (εως με τίποτα). Τώρα αν εννοείς κάτι πιο lounge, στη Ρέμβη θα έχει ωραίο παρτάκι όπως φαντάζομαι και στα shark/όμιλο/bangallow white. Αν τώρα δεν θέλεις να κλείσεις και θέλεις κάτι χαλαρό (το φαγητό το ξεχνάμε) πηγαίνεις παραλία..κάνεις μια βόλτα και όπου σου αρέσεις μπαίνεις. Προσωπικά θα προτιμούσα το ολοκαίνουριο "james" του republic 100.3 που τα σπάει.. Αν μας έλεγες και age group/προτιμώμενο τρόπο διασκέδασης γενικά θα ήταν πιο εύκολα.. (αν δλδ είσαι γκοθού και πάς οπουδήποτε απο τα παραπάνω θα ρθείς μετά και θα με βρίζεις ) Αυτά.
gwgwsk Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Ευχαριστώ για τις ιδέες το ουρανιο τόξο μου άρεσε σαν ιδέα. Η παρέα είναι και με γονεις και νεολέα απόλα. Τώρα δε ξέρω όπου βρω γιατί είναι και κάπως αργά αυτό το bangallow white τι είναι?? Το ουράνιο τόξο κάνει για μεγαλύτερες ηλικίες η πρέπει να βρω κανένα σε τέτοιο στυλ αλλά πιο...
klainmaingr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Και πάλι εξαρτάται απο το στύλ των μεγαλύτερων ηλικιών.. Είναι κλασσικοί μουστακαλήδες θείοι; Είναι glam φραγκάτοι τύποι; Χμ... Το bangallow white είναι δίπλα στον Όμιλο και είναι bar restaurant που μόλις άνοιξε. Βασικά στο ουράνιο τόξο οι ηλικίες είναι κατα βάση μικρές (18-26). Αν είναι και γονείς στο κόλπο λογικά θα πρέπει να είναι κάπου χαλαρά. Οπότε σχεδόν τπτ απο όσα σου είπα παραπάνω δεν πολυκάνει Αν οι γονείς είναι "in" οτιδήποτε απο interni/όμιλο/shark/bangallow/Ρέμβη θα τους ικανοποιήσει αλλα θα κλάψει η τσέπη τους.. (τώρα για εσάς δεν ξέρω γιατί συνεχίζεις να μην λές ηλικία και γενικό στύλ διασκέδασης..). Anyway εδώ είμαστε για οποιεσδήπτοε απορίες ;p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.