Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά τα προβλήματα που είχε η ΑΤΙ με τους drivers τα έχει ξεπεράσει?? πιο συγκεκριμένα plz γιατί δεν πρόκειται να πάρεις σωστή απάντηση
onty Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Παιδια μολις εβαλα την 4850 και εχω να πω 2 πραγματα. 1. Η καρτα ειναι αψογη και πολυ καλυτερη της 3870 που ειχα. 2. Το E-shop ειναι για τον λουτσο. Οταν ανοιξα το κουτι της καρτας ειδα μεσα μονο μια προστατευτικη ζελατινη κ μεσα την καρτα. Ουτε manual ουτε cd με drivers ουτε τπτ. Και το χειροτερο...το σιδερενιο μερος οπου βιδωνει η καρτα ειναι 'φαγωμενο' μαλλον με πενσα δεν ξερω τι σκατα εχουν κανει. Τι να κανω? Δεν εχω κουραγιο να τους παρω τηλ. το Σαββατο και να μαλωνω. Απλα ελεος ρε σεις με αυτο το e-shop. Αλλη φορα μακρια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 γύρνα την πίσω το Σάββατο (κλειστά αύριο και μεθαύριο) και ζήτα πιστωτικό ή να στην αλλάξουν επειδή προφανώς αυτή που σου ήρθε ήταν από επιστροφή...
onty Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Αυτο θα κανω.Απο το λιγο που την ειδα τα αξιζει τα λεφτα της. Αν παρω πιστωτικο μου προτεινεις να παρω καμια αλλη η να ζητησω απλα να μου την αλλαξουν (και να μου δωσουν 3.5 Ε ρεστα αφου τωρα επεσε η τιμη της...)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 καλύτερα πιστωτικό και παραγγελία άλλης 4850 (άλλου κατασκευαστή), μιας και το να σου αλλάξουν την κάρτα θα πάρει περισσότερο καιρό
pcfan Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Παιδια μολις εβαλα την 4850 και εχω να πω 2 πραγματα.1. Η καρτα ειναι αψογη και πολυ καλυτερη της 3870 που ειχα. 2. Το E-shop ειναι για τον λουτσο. Οταν ανοιξα το κουτι της καρτας ειδα μεσα μονο μια προστατευτικη ζελατινη κ μεσα την καρτα. Ουτε manual ουτε cd με drivers ουτε τπτ. Και το χειροτερο...το σιδερενιο μερος οπου βιδωνει η καρτα ειναι 'φαγωμενο' μαλλον με πενσα δεν ξερω τι σκατα εχουν κανει. Τι να κανω? Δεν εχω κουραγιο να τους παρω τηλ. το Σαββατο και να μαλωνω. Απλα ελεος ρε σεις με αυτο το e-shop. Αλλη φορα μακρια. Φίλε και εγω πριν 2 μέρες την πήρα την sapphire 4850 στα 136 ευρώ και έχει και καλώδια μόνο που είναι κάτω απο το "πάτωμα" του κουτιού και η ζελατίνα δεν είναι μια απλή σαν αυτή για τα τρόφιμα.
onty Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Χα...θα'θελα πολυ να ειναι σαν την δικη σου. Τιποτα ρε φιλε δεν εχει. Η ζελατινη ειναι σαν την δικια σου δεν ειπα το αντιθετο αλλα δεν εχει ουτε καλωδια ουτε cd ουτε ενα manual. Καραγκιοζηδες ειναι. Δεν αντεξα τους εστειλα mail και να δω ποτε θα απαντησουν και τι θα μου πουνε. Μαλλον θα παω για asus. Ειχα το κεφαλι μου ησυχο.
pcfan Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Χα...θα'θελα πολυ να ειναι σαν την δικη σου. Τιποτα ρε φιλε δεν εχει. Η ζελατινη ειναι σαν την δικια σου δεν ειπα το αντιθετο αλλα δεν εχει ουτε καλωδια ουτε cd ουτε ενα manual. Καραγκιοζηδες ειναι. Δεν αντεξα τους εστειλα mail και να δω ποτε θα απαντησουν και τι θα μου πουνε. Μαλλον θα παω για asus. Ειχα το κεφαλι μου ησυχο. Πάντως μου φαίνεται πολυ παράξενο αυτο...
pabou13 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Εγω της εχω βαλει αυτην και απο θερμοκρασιες εχω μεινει παρα πολυ ευχαριστημενος αλλα απο την στιγμη που δεν σε ενδιαφερει το o/c ασ' την καλυτερα. Τωρα για την συσκευασια απο τι φαινεται ειναι απο αλλαγη, ελπιζω να βρεις καποια λυση. Καλες γιορτες παιδια
kalwdios Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δεν νομιζω οτι χρειαζεται αλλαγη ψυκτρας η 4850 και εγω που την εχω ποτε δεν αντιμετωπισα προβλημα θερμοκρασιας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.