Salvation Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά είμαι από Θεσσαλονίκη και είμαι στην αναζήτηση μιας τσάντας μεταφοράς για το δίσκο μου. Επειδή τη χρειάζομαι άμεσα μήπως ξέρετε κανένα κατάστημα στο κέντρο που είναι σίγουρο ότι θα έχει; Επισκέφτηκα το Πλαίσιο σήμερα, αλλά δεν είχε τίποτα σχετικό. Μόνο για φορητούς και βιντεοκάμερες... Αν ξέρετε κάποιο άλλο κατάστημα, παρακαλώ πείτε!!
Tzimmys Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ πήρα από το pixmania αυτό. Έχει επίσης και αυτό. Τα έχω πετύχει και στο Media Markt Λάρισας. Ρίξε μια ματιά στο δικό σας.
alexzzz Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Αν μιλάμε για μικρο εγώ προτείνω αυτόν. Τον έχω για τον έναν passport μου και σκέφτομαι να πάρω και για τον δεύτερο.
jpan Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Πολύ καλή θήκη για 2.5άρι δίσκο. Μόλις παράγγειλα 2 κομμάτια. Thanks alexzzz !!!
alexzzz Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Πολύ καλή θήκη για 2.5άρι δίσκο. Μόλις παράγγειλα 2 κομμάτια. Thanks alexzzz !!! Χαίρομαι που βοήθησα jpan
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.