1000 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Τα ρολόγια της είναι 602core/1296shader/1107memory Της έκανα oc τεστάροντας με ATITool για artifacts και το καλύτερο που μπόρεσα να κάνω είναι 680/1475/1295. Πως το βλέπετε; Είναι καλό, μέτριο ή χάλια;
pappous_soulis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Αν και δεν το'χω ψάξει για το που φτάνει η 280,μου φαίνονται πολύ καλά αν αναλογιστείς τη ζέστη που παράγει αυτό το θηρίο. Απο θερμοκρασίες πως πάει?
Tenshi Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Και η προσωπική μου απορία...ποιός ο λόγος να κάνεις Ο/c σε μια ήδη γρήγορη κάρτα; Όπως και να'χει,συνήθως μπορείς να ανεβάσεις τους χρονισμούς ~15% με την stock ψύξη,άρα καλά είσαι.
outlaw star Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 ειλικρινά υπάρχει νόημα να κάνεις o/c σε αυτή την κάρτα???(αν έχει πολύ κρύο και έχει χαλάσει η κεντρική θέρμανση να το καταλάβω...)anyway αν είσαι σταθερός μείνε εκεί μια χαρά είσαι -----Προστέθηκε 22/12/2008 στις 09 : 23 : 36----- Και η προσωπική μου απορία...ποιός ο λόγος να κάνεις Ο/c σε μια ήδη γρήγορη κάρτα;Όπως και να'χει,συνήθως μπορείς να ανεβάσεις τους χρονισμούς ~15% με την stock ψύξη,άρα καλά είσαι. με πρόλαβες κατά μερικά δευτερόλεπτα!!!
Tenshi Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 ...με πρόλαβες κατά μερικά δευτερόλεπτα!!! Logitech G11 ftw
1000 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Η θερμοκρασία σε αυτή τη ρύθμιση για όση ώρα σκανάρει το ATITool για artifacts (25min+) είναι στους 64c. Βέβαια τη κατέβασα στα 663/1427/1275. Η θερμοκρασία με αυτές τις ρυθμίσεις μετά από μισή ώρα παίξιμο DiRT είναι στους 52c. (λογικά πρέπει να είναι καλά)
phanispal Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 [...] μετά από μισή ώρα παίξιμο DiRT είναι στους 52c. (λογικά πρέπει να είναι καλά) Εννοείς αφού quitαρες το παιχνίδι, τσέκαρες τη θερμοκρασία και ήταν στους 52C;
1000 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Εννοείς αφού quitαρες το παιχνίδι, τσέκαρες τη θερμοκρασία και ήταν στους 52C;Ακριβώς. Έχω μόνιμα ανοιχτές τις θερμοκρασίες στο system tray για να μπορώ να τις βλέπω επιτόπου μόλις κλείσει το παιχνίδι. ( υπάρχει άλλος τρόπος να τις βλέπω κατά τη διάρκεια του game; )
frou-frou Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Και εγώ την τσίμπησα. Μέγιστη Θερμοκρασία στους 66 max. Δεν την έκανα o/c καθόλου γιατί δεν χρειάζεται αν και έχει το Evga precicion(o/c tool). Τεράστια διαφορά με την παλιά μου 8800gt. Μέρα με την νύχτα. Την έκανα register στο site και θα ενεργοποιήσω και το 90 day step up programm που προσφέρει η Evga αν βγεί καλύτερη κάρτα! Ελπίζω μέχρι 20 Μαρτίου να έχουν βγεί οι καινούργιες και να τσιμπήσω κάποια 295. Πραγματικά ίσως η καλύτερη εταιρία σε αυτό το θέμα με το step up που προσφέρει.
phanispal Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Ακριβώς. Έχω μόνιμα ανοιχτές τις θερμοκρασίες στο system tray για να μπορώ να τις βλέπω επιτόπου μόλις κλείσει το παιχνίδι. ( υπάρχει άλλος τρόπος να τις βλέπω κατά τη διάρκεια του game; ) Με το που σταματήσει η κάρτα να παράγει πολύγωνα, αμέσως η θερμοκρασία πέφτει. Το ίδιο ισχύει και για τους επεξεργαστές. Εκτός κι αν το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς, δείχνει και max values εκτός από real time. Το HWMonitor δείχνει και τις μέγιστες τιμές, όπως και το RivaTuner. Απλά το RivaTuner κρατά τις ενδείξεις για κάποια συγκεκριμένη χρονική διάρκεια, εκτός κι αν το ρυθμίσεις εσύ διαφορετικά.
Vatos_locos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 το step up δεν ισχύει για Ευρώπη overclock της κάνεις μόνο για να γουστάρεις δεν νομίζω οτι θα κερδίσεις κάτι πάνω από 5-10 fps εγώ έτσι κάνω τουλάχιστον για temps in game riva tuner
kostasR1 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Θερμοκρασίες μπορείς να παρακολουθείς και με το GPUZ. Το τρέχεις πριν μπεις στο παιχνίδι. Τσεκάρεις την επιλογη να κάνει log σε αρχείο και παίζεις κανονικά. Θα σου καταγράψει τα πάντα.
1000 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Με το που σταματήσει η κάρτα να παράγει πολύγωνα, αμέσως η θερμοκρασία πέφτει.Το ίδιο ισχύει και για τους επεξεργαστές. Εκτός κι αν το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς, δείχνει και max values εκτός από real time. Το HWMonitor δείχνει και τις μέγιστες τιμές, όπως και το RivaTuner. Απλά το RivaTuner κρατά τις ενδείξεις για κάποια συγκεκριμένη χρονική διάρκεια, εκτός κι αν το ρυθμίσεις εσύ διαφορετικά. Το EVGA Precision έχει monitors τα οποία σου δείχνουν τι έχει γίνει τα προηγούμενα λεπτά σε ότι έχει σχέση με τη κάρτα. (sorry το είχα ξεχάσει..)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Και η προσωπική μου απορία...ποιός ο λόγος να κάνεις Ο/c σε μια ήδη γρήγορη κάρτα; γιατί υπάρχουν παιχνίδια που δεν παίζουν ακόμα και με αυτή καλά σε μεγάλες αναλύσεις και με φίλτρα το step up δεν ισχύει για Ευρώπη το Step Up ισχύει μια χαρά για Ευρώπη και για Ελλάδα...απλά οι τιμές στο site της EVGA (και όχι EYGA ffs!) είναι απαγορευτικές! (αν έχει πολύ κρύο και έχει χαλάσει η κεντρική θέρμανση να το καταλάβω...) η Radeon 4870 στα stock clocks έχει χειρότερες θερμοκρασίες από την GTX 280 Ελπίζω μέχρι 20 Μαρτίου να έχουν βγεί οι καινούργιες και να τσιμπήσω κάποια 295. ffs αν δεν έχεις 30αρι monitor 2560x1600 τι να την κάνεις την GTX 295?!?!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.