Προς το περιεχόμενο

Τωρα την πατησα??Λαθος παραγγελια επεξεργαστη...

pigos23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια

Σημερα αγορασα εναν INTEL PENTIUM DUAL CORE E5200 απο e-shop κ με εκπληξη (φταιω κ εγω που δεν το κοιταξα πιο πριν) διαπιστωσα οτι δεν κανει για την Motherboard μου (asus p5b-vm)

Λετε να εχω ελπιδες οτι θα πουληθει αμα το βαλω αγγελια??

Αμα παω σε καποιο e-shop point να ελπιζω σε κατι αραγε?? (το κουτι εχει ανοιχτει)

• Moderators
Δημοσ.

Βαλε τα μεσα στο κουτι και πηγαινε τους το πισω.

Εμενα πριν καποια χρονια αφοτου τον ελεγξαν μου ειχαν γυρισει πισω τα 88€ που ειχα παρει τοτε εναν Celeron.

Στη χειροτερη θα σου κοψουν πιστωτικο.

Αν οχι, απαιτησε το.

Δημοσ.

Το e-shop δε φημίζεται για service-επιστροφές κ.λπ.

Απλά μόλις πας και δεις οτι δεν γίνετε αλλαγή θα το απαιτήσεις.Επειδή μετά μπορεί να σε περάσουν για λαμάκα και να μη στο αλλάζουν.... :-(

Καλή τύχη

Δημοσ.

Βασικα αναφερουν αυτα

http://www.e-shop.gr/how_return.phtml

Απλα δεν ξερω πως να παρουσιαστω μπροστα τους αφου εχει ανοιχτει το κουτι.

Με τσαμπουκα ή ζητωντας κατανοηση που εκανα μαλ#$ια κ δεν ειδα οτι δεν ειναι συμβατος ο επεξεργαστης με την μητρικη??

(να φανταστητε ουτε που μου περασε απο το μυαλο η συμβατοτητα...Πηρα τον επεξεργαστη,τον εβαλα ειδα οτι δεν δουλευει τπτ κ μετα απο το site της asus ειδα οτι την πατησα...)

• Moderators
Δημοσ.

Τιποτα απο τα 2.

Υπαναχωρηση σε αγορα ή, να το θεσω αλλιως, το ταδε προϊον δε με καλυπτει.

Αρκει να μη το καθυστερησεις πανω απο βδομαδα.

Δημοσ.

θα στον αλλαξουν...εδω εγω ειχα παρει μια μητρικη την οποια ειχα ανοιξει τα χα βαλει ολα πανω και μετα απο 2 μερες την πηγα πισω για να παρω καποιο αλλο καινουργιο μοντελο που θα εβγαινε πιο μετα...την δεχθηκαν και μου εκοψαν πιστωτικο....

Δημοσ.

Μ'αρέσει που λες οτι τους κάψανε και χέρεσαι :-D

Εγώ στη θέση σου θα ήμουν απελπισμένος επειδή δε θα'ξερα τι θα μου ετοίμαζε το αύριο(σε σχέση με τους εξυπηρετές του e-shop point) ;)

Δημοσ.
Τιποτα απο τα 2.

Υπαναχωρηση σε αγορα ή, να το θεσω αλλιως, το ταδε προϊον δε με καλυπτει.

Αρκει να μη το καθυστερησεις πανω απο βδομαδα.

Α λες να το πασαρω ετσι ε??Βασικα θα τους πω οτι δεν με καλυπτει το προιον κ θελω να το αλλαξω με τον INTEL PENTIUM DUAL CORE E2220 2.40 (που κανει για το Mobo μου)

Ποια βδομαδα... αυριο θα παω στην στουρναρη (αυτους δεν τους καψανε ε?? χε χε)

-----Προστέθηκε 22/12/2008 στις 09 : 06 : 03-----

Μ'αρέσει που λες οτι τους κάψανε και χέρεσαι :-D

Ρωταω αν τους καψανε μην παω τσαμπα

• Moderators
Δημοσ.

Ναι ετσι πιστευω ειναι καλυτερα, αρκει να μη πεις ''οκ'' αν σου αρχισουν τα μα..μου.. ειναι ανοιγμενο...

Πιστωτικο ειναι να δεχτουν το προϊον πισω και να σου πιστωσουν το ποσο να παρεις κατι αλλο απο το ιδιο καταστημα.

• Super Moderators
Δημοσ.
Το e-shop δε φημίζεται για service-επιστροφές κ.λπ.

Απλά μόλις πας και δεις οτι δεν γίνετε αλλαγή θα το απαιτήσεις.Επειδή μετά μπορεί να σε περάσουν για λαμάκα και να μη στο αλλάζουν.... :-(

Καλή τύχη

αν το πάει χωρίς να τον έχει βγάλει από την συσκευασία θα τον αλλάξουν χωρίς αντίρρηση...

TRUE STORY :P

Δημοσ.

Ρωταω αν τους καψανε μην παω τσαμπα

Όχι ρε παιδιά δεν τους έκαψαν γιατί έχουν εμπόρευμα μόνο μιας μέρας αντιθέτως το πλαίσιο:devil::devil::devil::devil:

plaisio.jpg?w=224&h=300

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...