pigos23 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 γεια σας παιδια Σημερα αγορασα εναν INTEL PENTIUM DUAL CORE E5200 απο e-shop κ με εκπληξη (φταιω κ εγω που δεν το κοιταξα πιο πριν) διαπιστωσα οτι δεν κανει για την Motherboard μου (asus p5b-vm) Λετε να εχω ελπιδες οτι θα πουληθει αμα το βαλω αγγελια?? Αμα παω σε καποιο e-shop point να ελπιζω σε κατι αραγε?? (το κουτι εχει ανοιχτει)
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Βαλε τα μεσα στο κουτι και πηγαινε τους το πισω. Εμενα πριν καποια χρονια αφοτου τον ελεγξαν μου ειχαν γυρισει πισω τα 88€ που ειχα παρει τοτε εναν Celeron. Στη χειροτερη θα σου κοψουν πιστωτικο. Αν οχι, απαιτησε το.
giorgos147 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Το e-shop δε φημίζεται για service-επιστροφές κ.λπ. Απλά μόλις πας και δεις οτι δεν γίνετε αλλαγή θα το απαιτήσεις.Επειδή μετά μπορεί να σε περάσουν για λαμάκα και να μη στο αλλάζουν.... Καλή τύχη
pigos23 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Βασικα αναφερουν αυτα http://www.e-shop.gr/how_return.phtml Απλα δεν ξερω πως να παρουσιαστω μπροστα τους αφου εχει ανοιχτει το κουτι. Με τσαμπουκα ή ζητωντας κατανοηση που εκανα μαλ#$ια κ δεν ειδα οτι δεν ειναι συμβατος ο επεξεργαστης με την μητρικη?? (να φανταστητε ουτε που μου περασε απο το μυαλο η συμβατοτητα...Πηρα τον επεξεργαστη,τον εβαλα ειδα οτι δεν δουλευει τπτ κ μετα απο το site της asus ειδα οτι την πατησα...)
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Τιποτα απο τα 2. Υπαναχωρηση σε αγορα ή, να το θεσω αλλιως, το ταδε προϊον δε με καλυπτει. Αρκει να μη το καθυστερησεις πανω απο βδομαδα.
gilardino Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 θα στον αλλαξουν...εδω εγω ειχα παρει μια μητρικη την οποια ειχα ανοιξει τα χα βαλει ολα πανω και μετα απο 2 μερες την πηγα πισω για να παρω καποιο αλλο καινουργιο μοντελο που θα εβγαινε πιο μετα...την δεχθηκαν και μου εκοψαν πιστωτικο....
giorgos147 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Μ'αρέσει που λες οτι τους κάψανε και χέρεσαι Εγώ στη θέση σου θα ήμουν απελπισμένος επειδή δε θα'ξερα τι θα μου ετοίμαζε το αύριο(σε σχέση με τους εξυπηρετές του e-shop point)
Vatos_locos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 πάνε το στο e-shop στο Μενίδι πριν τις 17:00 και θα στο αλλάξουν
pigos23 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Τιποτα απο τα 2. Υπαναχωρηση σε αγορα ή, να το θεσω αλλιως, το ταδε προϊον δε με καλυπτει. Αρκει να μη το καθυστερησεις πανω απο βδομαδα. Α λες να το πασαρω ετσι ε??Βασικα θα τους πω οτι δεν με καλυπτει το προιον κ θελω να το αλλαξω με τον INTEL PENTIUM DUAL CORE E2220 2.40 (που κανει για το Mobo μου) Ποια βδομαδα... αυριο θα παω στην στουρναρη (αυτους δεν τους καψανε ε?? χε χε) -----Προστέθηκε 22/12/2008 στις 09 : 06 : 03----- Μ'αρέσει που λες οτι τους κάψανε και χέρεσαι Ρωταω αν τους καψανε μην παω τσαμπα
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Ναι ετσι πιστευω ειναι καλυτερα, αρκει να μη πεις ''οκ'' αν σου αρχισουν τα μα..μου.. ειναι ανοιγμενο... Πιστωτικο ειναι να δεχτουν το προϊον πισω και να σου πιστωσουν το ποσο να παρεις κατι αλλο απο το ιδιο καταστημα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Το e-shop δε φημίζεται για service-επιστροφές κ.λπ.Απλά μόλις πας και δεις οτι δεν γίνετε αλλαγή θα το απαιτήσεις.Επειδή μετά μπορεί να σε περάσουν για λαμάκα και να μη στο αλλάζουν.... Καλή τύχη αν το πάει χωρίς να τον έχει βγάλει από την συσκευασία θα τον αλλάξουν χωρίς αντίρρηση... TRUE STORY
pigos23 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Την συσκευασια την εχω ανοιξει οπως σας ειπα Αυριο που θα παω θα δουμε τλκ τι θα γινει...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 αν δεν την έχεις ξεσκίσει έχεις μια πιθανότητα να ξεμπερδέψεις εύκολα...
user12 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Ρωταω αν τους καψανε μην παω τσαμπα Όχι ρε παιδιά δεν τους έκαψαν γιατί έχουν εμπόρευμα μόνο μιας μέρας αντιθέτως το πλαίσιο:devil::devil:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.