becausE Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Τήν πρότη φωρά ίταν αστίω τόρα κατάντεισαι βαραιτώ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 βασικά αυτό το εξώφυλλο μπαίνει πρώτη φορά, συνήθως βάζουμε άλλο
xania4ever Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά αυτό δεν σημαίνει ότι όσοι πηγαίνουμε επάλ δεν ξέρουμε ορθογραφία.Μια χαρά κάνουμε Γλώσσα τώρα αμα εκείνη την ώρα κάποιοι κοιμούνται τι να πώ.
Pablo_Hasan Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 i seriously doubt it.. Now.. he is stating a fact.. διακρινω εναν κομπλεξισμο;
klainmaingr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 διακρινω εναν κομπλεξισμο; Εμένα ρωτάς; Διακρίνεις;
klainmaingr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 εισαι για τα πανηγυρια... Ευχαριστώ. Οι πανηγυρτζήδες είναι καλοί άνθρωποι... Αλλα για να καταλάβω.. Απο 3 σελίδες σπαμ για την ορθογραφία διαλέγεις τις 2 δικιές μου απαντήσεις για να κράξεις.. Και εγώ είμαι κομπλεξικός; (που βασικά πιθανότατα είμαι.. αλλα you get the point) Anyway αν σου κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη να σου πώ οτι κάνω χαβαλέ κτλ κτλ)
Pablo_Hasan Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 κανει λαθη ορθογραφικα και εσυ τον ειρωνευεσαι στα αγγλικα... δεν ξερω, αν μειωνεις τους αλλους ισως οντως γινεται η δικη σου ζωη καλυτερη.
klainmaingr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 κανει λαθη ορθογραφικα και εσυ τον ειρωνευεσαι στα αγγλικα... δεν ξερω, αν μειωνεις τους αλλους ισως οντως γινεται η δικη σου ζωη καλυτερη. Το οτι είναι στα αγγλικά δεν είχε κάποιο συγκεκριμένο λόγο.. Βασικά ίσως είχε.. πιο πάνω είδα οτι υπάρχουν άτομα που βλέπουν HIMYM και το "Now he is stating a fact" είναι ουσιαστικά quote απο την σειρά αυτή.. Μεταξύ μας χέστηκα αν ξέρει ορθογραφία το παληκάρι.. ΟΛΟ το φόρουμ βρίθει απο ειρωνεία... δεν καταλαβαίνω γιατί σε προβλημάτισαν αυτά τα 2 (άκυρα φαινομενικά πόστ) τόσο πολύ.. Και τέλος πάντων μερικά πράγματα δεν αξίζουν να τα παίρνεις τόσο σοβαρά. Αν είχαμε αυτό το πράγμα για κάθε epic/legendary thread το φόρουμ θα ήταν νεκροταφείο.. Anyway.
Cernic Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Φιλε πηγαινω τριτη επαλ και απο οτι βλεπω γενικα απο ολες τις ειδικοτητες δεν υπαρχει κατι δυσκολο στα μαθηματα ειδικοτιτας που δεινεις πανελληνιες αλλα αμα θες να πας για πανεπιστημιο τα επαλ δεν σου δινουν βασεις...Οπως και για τει πρεπει να κατεχεις τα μαθηματικα και την εκθεση...και φυσικα το μαθημα ειδικοτητας...οσο για τις μλκιες που λετε για ορθογραφικα λαθη τιμη του και καμαρι του και εγω εχο που το προβλημα αμα σας ενοχλουν μην το διαβαζετε...
acomaedo Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Πράγματι τα ορθογραφικά λάθη είναι δικό σας θέμα. Αν τα διορθώσετε καλό σε σας θα κάνετε. Αλλά το να λές ότι "τα επαλ δεν σου δινουν βασεις" όταν σε κάθε πρόταση υπάρχει τουλάχιστον ένα ορθογραφικό και να μιλάς για πανεπιστήμιο (ΑΕΙ/ΤΕΙ) είναι τραγελαφικό. Τις βάσεις και στη γραφή και στην ανάγνωση και στην πρόσθεση την αποκτάς πολύ πριν την τρίτη τάξη του οποιοδήποτε λυκείου. Τουλάχιστον θα έπρεπε...
wizzy Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Υπάρχει ένα πολύ ωραίο add-on για έλεγχο ορθογραφίας στο Firefox. Θέλει λίγη καλή θέληση για το καλό όλων. Δείτε και την υπογραφή μου, δεν είναι δύσκολο. Κι εδώ που τα λέμε kostaz8, όταν θα πας τρίτη ΕΠΑΛ και γράφεις το δεύτερο ενικό πρόσωπο του ρήματος με Ο π.χ. Εγω παΟ [...] αντί με Ω (π.χ. παΩ), ε, τότε κάτι δεν πάει καθόλου καλά.... Εκτός κι αν είσαι δυσλεκτικός και δεν το ξέρεις, οπότε πάω πάσο.
De@th L0rd Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Καλά η δυσλεξία έχει πέσει θύμα κατάχρησης από τον εκάστοτε ανορθόγραφο για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.Α και το εξώφυλλο all time classic είναι αυτό: Το ομοφυλοφιλικό δέλτα τα σπάει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 ροζ Δέλτα? του Αλέκου είναι?
ellilili Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Πώς μπορεί να ειναι "ζορικο" ενα μάθημα των ΕΠΑΛ? Δλδ αμα βλεπατε μαθηματικα κατευθυνσης γ λυκειου τι θα λέγατε? Ολοι λενε οτι τα μαθηματα των ΕΠΑΛ είναι γελοια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.