Προς το περιεχόμενο

Overclock σε μια 8800GT

FallenAngelGR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο εχω! εκανα ενα τεστ για artifacts και την πρωτη φορα μου εκανε ανα 1 δευτ. "ντουνκ" το εκλεισα στα 10'' και εκανα αλλο ενα το οποιο το κρατησα 1' και 30'' χωρις κανενα error

Δημοσ.

το ότι σε ένα παιχνίδι δε βγάζει πρόβλημα δε σημαίνει σε καμμία περίπτωση ότι η κάρτα είναι σταθερή..δοκίμασε να κατεβάσεις τον πυρήνα στα 650 και τη μνήμη στα 1950 και πες μας αν εκεί είσαι σταθερός..

Δημοσ.

Ακολούθησε τον οδηγό oc του vatos logos χρησιμοποιώντας το EVGA Precision αντί του riva και τσέκαρε τουλάχιστον για 10 λεπτά με ΑΤΙΤοοl. (όταν πιστέψεις πως είσαι εντάξει, κάνε άλλο ένα check για τουλάχιστον 20 λεπτά να δεις αν θα βγάλει προβλήματα. Αν δε σου βγάλει όλα ok αλλά μη ξεχάσεις να κατεβάσεις τα ρολόγια 15-20 μονάδες κάτω.

Δημοσ.
το ότι σε ένα παιχνίδι δε βγάζει πρόβλημα δε σημαίνει σε καμμία περίπτωση ότι η κάρτα είναι σταθερή..δοκίμασε να κατεβάσεις τον πυρήνα στα 650 και τη μνήμη στα 1950 και πες μας αν εκεί είσαι σταθερός..

Στο 1950 καποιο λαθος μαλον θα κανεις δεν παει τοσο. Μεγιστο 1440!

Δημοσ.
Στο 1950 καποιο λαθος μαλον θα κανεις δεν παει τοσο. Μεγιστο 1440!

δε κάνω λάθος εννοώ 1950 effective memory clock που είναι το πραγματικό..στο riva είναι δια 2 δηλαδή θα το βάλεις στα 975:-)..και sorry κιόλας αλλά δε κατάλαβα ότι θα σε μπέρδευα!βάλτα εκεί και ξεκίνα να παίζεις...εάν μετά απο μερικές ώρες παιχνιδιού δεις ότι είναι όλα καλά ξεκίνα να ανεβάζεις τον πυρήνα σιγά σιγά κατά δέκα mhz και ξαναπαίξε...μην ανεβάσεις και τις μνήμες ταυτόχρονα ένα ένα!υπολογίζω ότι θα πας περίπου 670-680 το core...πολλες 8800gt για να φτάσουν τα 700 χρειάζονται περισσότερη τάση το οποίο δεν είναι τόσο απλό να γίνει..για περισσότερες πληροφορίες αν ενδιαφέρεσαι πόσταρε στο overclocking thread

Δημοσ.

Τελευταια ερωτηση και εχυχαριστο πολυ για την Βοηθεια. Γιατι στο Ati tool τα κιτρινα σημαδια ειναι εκτος το 3D σχεδιου???(συγκεκριμενα απο πανω!!!)

Δημοσ.
Τελευταια ερωτηση και εχυχαριστο πολυ για την Βοηθεια. Γιατι στο Ati tool τα κιτρινα σημαδια ειναι εκτος το 3D σχεδιου???(συγκεκριμενα απο πανω!!!)

δεν έχει καμμία σημασία(νομίζω) που εμφανίζονται..απο τη στιγμή που έχεις artifacts η κάρτα είναι unstable και πρέπει να χαμηλώσεις τα ρολόγια...

Δημοσ.
δεν έχει καμμία σημασία(νομίζω) που εμφανίζονται..απο τη στιγμή που έχεις artifacts η κάρτα είναι unstable και πρέπει να χαμηλώσεις τα ρολόγια...

To αυτό. Δοκιμασε να παιξεις το παιχνιδι στα defaults της καρτας σου. Αν παλι κολλάει όπως λές τότε είναι προβλημα του παιχνιδιου και όχι της κάρτας.

Patch is waiting . . .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...