Προς το περιεχόμενο

Console Game of The Year 2008

privateer

Console Game of The Year 2008  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Console Game of The Year 2008

• Ninja Gaiden 2
      6
    • Braid
      2
    • Prince of Persia
      5
    • No More Heroes
      2
    • Guitar Hero: World Tour
      3
    • Okami
      4
    • Battlefield: Bad Company
      1
    • Left 4 Dead
      1
    • Super Smash Bros. Brawl
      2
    • Resistance 2
      1
    • Fallout 3
      7
    • Rock Band 2
      1
    • Call of Duty: World at War
      0
    • FIFA 09
      12
    • Dead Space
      6
    • Fable II
      5
    • LittleBigPlanet
      12
    • Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
      24
    • Gears of War 2
      30
    • Grand Theft Auto IV
      36

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ο raiden ισα που την εβγαλε καθαρη στο τελος..λετε να τον κουρασουν και αλλο??:-D

Ανετα αφου ειναι cyborg ninja :-)..αλλα μπορει να παιζει και ωs βασικοs ο Τζονυ{MGS4}.. σκεψου ενα σεναριο με τον γιο του τζωνυ και τηs Meryl με μεντορα τον Σνεικ :P

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Gears of War 2 κλάσεως ανώτερο γιατί συνεχίζει την τεράστια επιτυχία του προηγούμενου και όπως και να το κάνουμε κάτι εκατομύρια κόσμος το προτίμησε!!!!!

Δημοσ.

Εγώ ψήφισα φιφα 2009.Και κάθε χρόνο το καλύτερο ποδοσφαιράκι θα ψηφίζω γιατί είναι απο τα λίγα παιχνίδια που δεν τερματίζεται ,μπορείς να το παίξεις είτε μόνος σου είτε με παρέα είτε online,αντέχει ένα χρόνο (μέχρι να βγεί το επόμενο) και γενικά αν είσαι ποδοσφαιρόφιλος όπως εγώ δεν το βαριέσαι ποτέ(καλά όχι και ποτέ,είπαμε μέχρι να βγεί το επόμενο)!Επίσης είναι απο τα λίγα παιχνίδια που κάνεις απόσβεση των χρημάτων που έδωσες αν το πάρεις αυθεντικό.

Υ.Γ.Άποψη μου εκφράζω χωρίς να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν.

Δημοσ.

γιατι ρε φιλαρακι? εγω προσωπικα δεν παιζω καθολου φιφα και το εχω αγορασει και αυθεντικο .... γουστα ειναι αυτα! δεν ειναι και για πεταμα το προ..... εγω εχω μεγαλωσει με το προ!

Δημοσ.
γιατι ρε φιλαρακι? εγω προσωπικα δεν παιζω καθολου φιφα και το εχω αγορασει και αυθεντικο .... γουστα ειναι αυτα! δεν ειναι και για πεταμα το προ..... εγω εχω μεγαλωσει με το προ!

Βασικά κι εγώ με προ έχω μεγαλώσει αλλά τα τελευταία χρόνια είναι για κλάμματα.

Τέλος πάντων ο λόγος που δεν μπήκε στην λίστα είναι γιατί μπήκαν τα παιχνίδια που προτιμά η πλειοψηφία των gamers και σε αυτήν την λίστα δεν χωράει το προ.Μακάρι όμως η ΚΟΝΑΜΙ να ξυπνήσει και να δεί τι γίνετε και να μας ξαναφέρει προ αντάξιο του ονόματος που έχει χτίσει τόσα χρόνια!

Δημοσ.

Ψήφισα GTA IV. Λάτρης της ανούσιας λεπτομέρειας. : p

Τρομερή gaming χρονιά. "Δύσκολη" ψήφος.

Δημοσ.
Μάχη γίνεται. Gears of war 2 rules ;)

K εγω Gears of War 2 ψηφισα λογω του εκπληκτικου Campaign k Ηorde...βεβαια αυτο δεν αλλαζει το γεγονος οτι το multiplayer ειναι μετριο στην καλυτερη περιπτωση.

Δημοσ.

Δηλαδή μόνο σε μένα δεν μου αρέσει το gears of war 2;;;Να φανταστείτε το έχω,έπαιξα την πρώτη πίστα για να το δώ (να δώ γιατί γίνεται τόσος ντόρος με αυτό το παιχνίδι) και μέτα το παράτησα...Φανταστικά γραφικά αλλά πέρα απο αυτό δεν είδα κάτι που να με ενθουσιάσει...Υπόψιν όμως δεν έχω παίξει καθόλου online,ούτε multiplayer.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...