Προς το περιεχόμενο

Console Game of The Year 2008

privateer

Console Game of The Year 2008  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Console Game of The Year 2008

• Ninja Gaiden 2
      6
    • Braid
      2
    • Prince of Persia
      5
    • No More Heroes
      2
    • Guitar Hero: World Tour
      3
    • Okami
      4
    • Battlefield: Bad Company
      1
    • Left 4 Dead
      1
    • Super Smash Bros. Brawl
      2
    • Resistance 2
      1
    • Fallout 3
      7
    • Rock Band 2
      1
    • Call of Duty: World at War
      0
    • FIFA 09
      12
    • Dead Space
      6
    • Fable II
      5
    • LittleBigPlanet
      12
    • Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
      24
    • Gears of War 2
      30
    • Grand Theft Auto IV
      36

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Συγνωμη ρε παιδια αλλα παιχνιδι της χρονιας το FIFA???

Γιατι?Γιατι το επαναστατικο gameplay η για την πρωτοτυπια στο σεναριο και τα εφφε?

Εγω ψηφιζω να αφαιρεθει απο την λιστα με τις επιλογες το FIFA :P

Δημοσ.

Καλά thief7710 άστο καλύτερα, μην αχολείσαι. Προφανώς είσαι ο τύπος μπλειστέισο και μπρο μόνο έτσι?

Παίξε εσύ την κατάντια το προ2009 κι άσε μας εμάς που αλλαξοπιστήσαμε γιατί είδαμε την αλήθεια. Μακράν από τα καλύτερα παιχνίδια της χρονιάς το fifa09 φίλε...

Δημοσ.

Οχι οχι...δεν με καταλαβες.Αρχικα στο σχολιο μου ειχα συμπεριλαβει και το pro αλλα το αφαιρεσα επειδη δεν υπαρχει στην λιστα (για λογους που ολοι καταλαβαινουμε φετος :P )

Ουτε FIFA παιζω ουτε pro.Και για να δεις οτι εισαι πολυ λαθος ενα demo κατεβασα μονο φετος απο ποδοσφαιρακια και αυτο ειναι του FIFA γιατι ειχα διαβασει πριν οτι φετος το fifa τα σπαει.

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι τα FIFA,PRO,NBA live,NBA 2K κτλ βγαινουν-ανανεωνονται καθε 11 12 μηνες...Δεν μπορεις ενα τετοιο παιχνιδι να το ονομασεις παιχνιδι της χρονιας...

Θα δεχομουν ως παιχνιδι της χρονιας ενα καινουργιο ποδοσφαιρακι απο μια αλλη εταιρια το οποιο ηρθε φετος και αλλαξε τον τροπο που παιζουμε ποδοσφαιρακια.

Ελπιζω να περασα αυτο που ηθελα... :P

Δημοσ.
Metal Gear!! ελπιζω ο Κοτζιμα να βγαλει και πεμπτο μεροs :P

να ελπιζεις να μη(!!!) βγαλει πεμπτο μερος..θα ξεφτιλιστει η σειρα στη συνεχεια..ετσι και με τα final fantasy και ειδικα το εφτα,απο τη μυγα ξυγκι πανε να βγαλουν..εγω πιστευω οτι τιτλοι που χουν γραψει ιστορια δν πρεπει να θυσιαζοντε στον βωμο του κερδους..

χωρις να θελω να θιξω τους τιτλους που βγαινουν για το final fantasy..γι'αυτους ζω αλλωστε!το Crisis Core ηταν απλα μαγικο,ειδικα στο τομα μουσικης και συναισθηματος..

Δημοσ.
να ελπιζεις να μη(!!!) βγαλει πεμπτο μερος..θα ξεφτιλιστει η σειρα στη συνεχεια..ετσι και με τα final fantasy και ειδικα το εφτα,απο τη μυγα ξυγκι πανε να βγαλουν..εγω πιστευω οτι τιτλοι που χουν γραψει ιστορια δν πρεπει να θυσιαζοντε στον βωμο του κερδους..

χωρις να θελω να θιξω τους τιτλους που βγαινουν για το final fantasy..γι'αυτους ζω αλλωστε!το Crisis Core ηταν απλα μαγικο,ειδικα στο τομα μουσικης και συναισθηματος..

Βασικα και γω ειμαι φαν των FF και με εξαιρεση το 12 απο το 7 μεχρι το 10 που εχω παιξει τα βρηκα πολυ καλα παιχνιδια! τωρα για το μεταλ γκιαρ και τα 4 παιχνιδια ηταν παιχνιδαρεs και εχουν γραψει την δικη τουs ιστορια.σημαντικο για το MGS5 ειναι αν ο Σνεικ θα ειναι ο βασικοs ηρωαs{βλεπε MGS2}..παντωs ο Χιντεο ωs γνησιοs γιαπωνεζοs θελει να φτιαξει νεα σειρα βασιζομενη καθαρα σε ρομποτ..

Δημοσ.
σημαντικο για το MGS5 ειναι αν ο Σνεικ θα ειναι ο βασικοs ηρωαs{βλεπε MGS2}..παντωs ο Χιντεο ωs γνησιοs γιαπωνεζοs θελει να φτιαξει νεα σειρα βασιζομενη καθαρα σε ρομποτ..

Εμένα μου βρωμάει ότι θα επισπευτει ο Raiden, για μια καινουργια τριλογια με καινουργιους κακους κτλ Απο μενα ΟΚ, αρκει να μην εχει πολυ διαλογους με την Rose :devil:

Για τα ρομπότ δε το νομίζω, αφου ο kojima ειχε βγαλει κ τα Z.O.E. (Zone Of The Enders) στο PS2 νομιζω, ή ειχε επιμεληθει γενικα.. τεσ πα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...