Προς το περιεχόμενο

scanner hp η canon

poulinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ενας φιλος θα παρει scanner και αναρωτιεται.hp 4800 χ 9600 96 bit μοντελο g4050 η αυτο εδω Canon 8800F Scanner το οποιο ειναι ιδια αναλυση με 48 bit.γενικως βλεπω πολυ θαψιμο για τα scanner της hp.τι αποψη εχετε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ Πουλίνε

μαθαίνω,ε?

δεν έχω εμπειρία σε κανένα από τα δύο, αλλά έχοντας υπάρξει κάτοχος/χρήστης δύο hp και ενός cannon, θα προτείνω hp. Κατασκευαστικά μου φαίνονται πολύ ανώτερα έναντι της cannon τα οποία μου κάνουν πολύ ψευτοκατασκευή. Από επιδόσεις δε μπορώ να πω κάτι, πάνω κάτω τα ίδια από μένα, κανένα παράπονο από τις δύο. Περί software πολλά ακούγονται για την hp ότι υστερεί δηλαδή, αλλά προσωπικά δεν έχω συναντήσει κάποιο πρόβλημα.

εκατσα 4 ωρες τωρα και διαβαζα review για διαφορα.ενημερωτικα η Hp βγαινει εκτος συναγωνισμου απο ολους.ολοι μαλωναν για epson η canon.απο οτι καταλαβα γινετε οτι και με τις φωτογραφικς.η hp βγαζει απλα ευκολα κατανοητα προιοντα αλλα πιο κατω quality απο epson και canon.αν και εχω λειτουργησει καμποσα scanner hp δεν θα πω οτι εχο καποιο παραπονο.οτι πληρωνεις παιρνεις..ειδικα για τον απλο χρηστη ειναι οτι πιο απλο.και εκτυπωτη laser hp εχω και δνε εχω παραπονο.συν οτι το hp απο οτι ειδα δεν εχει καν led τεχνολογια αντιθετα με το epson και canon.apla me hp ηξερα οτι τθα βρεις παντα scanner και συνηθως παιζουν σταθερα και ευκολα και απροβληματιστα.θα παρει το canon 8800f και ο θεος βοηθος.:P.ta 96 βιτ απο οτι καταλαβα ειναι απλα μια πατεντα και τιποτε παραπανω αφου ολοι ακομα και σε επαγγελματικα μοντελα δινουν 48 ακομα.στην πραξη μαλον για νορμαλ χρηση η διαφορα δεν θα ειναι καμια.

Πάντως και εμένα η γνώμη μου είναι να πάρει canon.Είχα στο παρελθόν και canon και hp .Η μέρα με την νύχτα είναι. Μιλάω πάντα για ξεχωριστές συσκευές και όχι πολυμηχάνημα.

Προσωπικά έχω Cannon, κι έχει επίσης τύχει να δοκιμάσω και HP.

Αυτό με τα bit χρώματος είναι μια χαζοπατέντα που είπες κι εσύ, τσάμπα το έψαχνες. Εξάλλου το ανθρώπινο μάτι 10.000 χρώματα ξεχωρίζει που να χτυπιέσαι κάτω.

Τα απόλυτα ιδιαίτερα θετικά σημεία με το Cannon είναι το μέγεθός του και πάνω απ'όλα το γεγονός πως τροφοδοτείται μέσω USB. Χάρη στη μικρή κατανάλωση για το άναμα LED έναντι λάμπας δεν απαιτεί εξωτερική τροφοδοσία, πράγμα που για μένα είναι πολύ θετικό (μου τη σπάει απίστευτα να γεμίζω τον τόπο μετασχηματιστές). Επίσης τα LED έχουν σταθερή απόδοση στα χρώματα και δε χρειάζονται προθέρμανση, όπως η λάμπα.

Όσο για τα σκαναρίσματα, το αποτέλεσμα εξαρτάται κατά πολύ από το λογισμικό που χρησιμοποιείς και τις ρυθμίσεις που κάνεις. Το λογισμικό που είχα πάρει μαζί με το Cannon ήταν λιτό αλλά πολύ αποτελεσματικό και μπορούσε να δώσει άριστα αποτελέσματα. Δεν συνάντησα ποτέ περίεργα φαινόμενα στο σκανάρισμα. Επίσης το έχω δοκιμάσει επιτυχώς με το γνωστό VueScan, που να σημειωθεί πως δουλεύει το scanner χωρίς καν να έχεις εγκαταστήσει drivers γι αυτό. Επίσης θυμάμαι που είχε και CD με λογισμικό για macos.

Ως μειονέκτημα του Cannon θα μπορούσα να πω την αργή ταχύτητα προεπισκόπησης και σκαναρίσματος που όταν έχεις πολύ δουλειά να κάνεις γίνεται εμπόδιο. Πάντως στα επόμενα μοντέλα από το δικό μου τη βελτίωσαν πολύ και τώρα κυμαίνεται σε νορμάλ επίπεδα. Παίζει να εξαρτάται λίγο και από το μοντέλο.

Μόνο και μόνο λόγο μεγέθους και μη ανάγκης για εξωτερική τροφοδοσία θα ξαναέπαιρνα Cannon όπως και πριν μερικά χρόνια.

Epson Perfection και μην το σκέφτεσαι.

Ψαχνόμουν για καιρό και κοιτούσα ακόμη και σε ξένα φόρουμ. Σε κανένα δεν βρήκα θετικά για αγορά canon. Μόνο φωτογραφική μηχ. θα έπαιρνα από αυτήν την εταιρεία.

οπως εγραψα μετα το hpo αποριπτεται για πολους λογους.και τελικα ναι πηρα το epson.για canon και εγω εχω ακουσει διαφορα αλλα ακουσα και διαφορα για epson επισης.canon φωτογραφικη εχω και ολα οκ .se epson px εκτυπωτες ξερω οτι βγαζει κορυφη.τελικα αγοραστηκε το epson v500.thanks everybody για της απαντησεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...