Προς το περιεχόμενο

Δεν ανοίγει ο υπολογιστής.

Right in Two

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αδέλφια Χριστιανοί (και οτιδήποτε άλλο μου κάνει), βοήθεια.

Σέρφαρα λοιπόν ανέμελα στο ίντερνετ, όταν ξαφνικά ο υπολογιστής κατέρρευσε. Μετά από μία σύντομη επίκληση στα θεία (μέρες που είναι), πήγα σαν παιδί κι εγώ να ανοίξω ξανά το pc. Πατάω το κουμπάκι και ...σιωπή. Δεν κινείται τίποτα. Το ξαναπατάω, μαντέψτε. Όχι δεν άνοιξε, ξανά σιωπή. Βέβαια εγώ εδώ και λίγο καιρό ένα θέμα (ελπίζω να μην είναι προσωπικο!) με το κουμπάκι, το οποίο έχει σκαλώσει ελαφρώς και δεν πατιέται καλά αλλά τα κατάφερνα. Τεσπά, πιστεύω ότι δεν είναι εκεί το θέμα, γιατί δεν έχω δεί τίποτα περίεργο.

Ακολουθεί ξανά επίκληση στα θεία, μεγαλύτερης χρονικής διάρκειας αυτή τη φορά.

Αφού ηρέμησα λίγο η πρώτη σκέψη μου πάγωσε το αίμα και μου μούδιασε τον εγκέφαλο. Τροφοδοτικό. Το θέμα είναι, πως μπορώ να σιγουρευτώ; Μπορεί να παίζει κάτι άλλο;

Δεδομένου ότι αύριο αναχωρώ για διακοπές (μαύρες τις κόβω) βιάζομαι λιγάκι.

Αυτά πάνω-κάτω.

Δημοσ.

Αφού λες οτι είχες και πριν πρόβλημα με το κουμπί, άνοιξε το κουτί και τσέκαρε το καλώδιο που φεύγει από το κουτί και πάει στη μητρική (power switch), τις κολλήσεις κλπ.

Αν δεν είναι αυτό, δοκίμασε ένα άλλο τροφοδοτικό, ίσης και μεγαλύτερης χωρητικότητας καλύτερα.

Δημοσ.

Το έχω ανοίξει το κουτί, αλλά ο χώρος είναι έτσι διαμορφωμένος που εμποδίζει την ορατότητά μου! Βασικά σκεφτείτε ότι το κουμπί είναι δίπλα στη δισκέτα και κάτω από τα dvd.

Thanks πάντως. Θα ξαναπροσπαθήσω!

Christmas spirit everywhere, μόνο εμένα κυνηγάς μεγάλε! (sorry εσωτερικός διάλογος!).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...