warewolf Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 εδω και λιγες ημερες γινεται κατι που δεν γινοταν μεχρι τωρα στο pc μου. οταν παω να μετονομασω ενα αρχειο avi για παραδειγμα απο ''prison break.avi '' σε '' prison break '' τα win μου βγαζουν το μυνημα ''εαν αλλαξετε την επεκταση ενος αρχειου, το αρχειο ισως να μην μπορει πλεον να χρησιμοποιηθει. ειστε βεβαιοι οτι θελετε να την αλλαξετε. ? '' Μεχρι τωρα ομως, εκανα μετονομασια αρχειων, χωρις να βαζω στο rename την καταληξη, πχ: .avi και το αρχειο το εβεπαν κανονικα τα WIN, δεν μου εβγαζαν το παραπανω μυνημα, και το εικονιδιο του avi αρχειου, μετα την μετονομασια, εξακολουθουσε να φαινεται με το εικονιδιο της εφαρμογης που το ανοιγε, οπως το media player classic στην περιπτωση μου. να συμπληρωσω οτι οταν κανω rename αν δεν βαλω καταληξη .avi το εικονιδιο αλλαξει και αγνοησω την προειδοποιηση, αν δοκιμασω να το ανοιξω με την μεθοδο '' ανοιγμα με... και επιλεξω media player classic, αναπαραγεται κανονικα. γιατι συμβαινει αυτο ? τι αλλαξε στο pc moy ? μεχρι τωρα εκανα μετονομασια στα αρχεια, δεν εβαζα καταληξη στο νεο ονομα αλλα ετρεχαν κανονικα, και φαινοντουσαν με το εικονιδιο της εφαρμογης που τα ανοιγει.
antonl Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Σε XP: control panel -> folder options -> view -> hide extensions for known file types
warewolf Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Σε XP:control panel -> folder options -> view -> hide extensions for known file types αυτο ηταν. δεν καταλαβαινω, δεν ειχα αλλαξει την ρυθμιση. σε ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.